du frågar.. jag svarar..

H a i d i s - om trött som ett djur..:
Hejdu.. har du några filmtips på lager? ; )
Svar: Självklart ska jag nog kunna tipsa dig om några filmer.. Själv så är jag ett BIG fan av Dear John, The last song och sånna där gråtfilmer, Extra många tårar fäller man framför "Allt för min syster" (my sisters keeper).. Jag tror du förstår mig haha. Diggar alla Twilight filmer, avatar, vissa saw filmer, men kan aldrig komma ihåg siffrorna på dom.. haha. Hoppas du fick lite inspiration!

EK10B, skolfoto..

Bilden har Stefan i min klass laddat upp på vår facebookgrupp, så snodde den för ett ögonblick.

trött som ett djur..

hade en riktigt trevlig kväll igår hos min vän Karin! riktigt trevligt!
Och nu har jag tagit mig en sovstund på soffan i typ 3 timmar och duschat.. så nu ligger jag i min säng med datorn i knät och gör ingenting alls.
Ikväll så blir det förmodligen myskväll med Lisa och Rebecka. Känns som om jag behöver en kväll med två sköna tjejer! Puss på dom och puss på er!

svart beige & silver..

såhär ser jag ut ikväll.
Hoppas alla får en bra kväll!

time to make a move..maybe..

det är lördag och jag sitter i världens skönaste morgonrock som jag gjort sedan kl tjugo över 10 efter duschen. men ser ingen anledning för att klä på mig innan jag ska iväg.
Ska se om jag kan hitta något att ta på mig ikväll bara.. det blir ingen maskerad för min del men kan ju inte komma näck för det. haha.

nästan overkligt för tusan..

det är fredag och en veckas ledighet! My god vad jag bara har suktat efter det hela veckan.. känns nästan overkligt för tusan..haha, Haft full rulle i typ 4 veckor och nu så bara: "oj, inget plugg"
Det sista avklarade vi idag!
Nu ska vi snart käka hasselbackspotatis, kött och rodvinssås här hemma.. sen ska jag kränga på mig myskläderna och sträcka ut mig på soffan framför idol.
åååh... puss på en veckas ledighet.
Svar till anonym som undrade varifrån tröjan kom.
Den kommer från ginatricot och kostade 199 kr.

nostalgiskt..

denna torsdag ska jag och mina kära vänner ta oss i kragen och bli lite kulturella. haha.
Ne men, som dom körmedlemmar vi var i Skolkören innan vi gick ut så ska vi ikväll gå på deras körkonsert. Nya ansikten i kören och alltid har vi lyckats så hoppas dom också gör det!
Ska bli riktigt kul och ja.. lite nostalgiskt är det faktiskt. Saknar faktiskt kören och dom tisdagar då man slapp målupp för att få sjunga i en timme. Kanon tider det där!

vill egentligen bara ha lov just nu..

hemma och det är en jävligt regnig onsdag. orkar inte med detta deppväder!
Ska packa ihop mina grejer här hos pappa nu snart och bege mig ner till mamma, nicenice. Men ska även klämma in en inlämning i svenskan. Kanonkul verkligen.
hungrig är jag med.. det är ju fan korv varje dag i skolan. dör ju!
ny tröja och nya vinröda naglar. Lets go bordeaux!

support..

förenar nytta med nöja för ett tag framöver med att sätta Rosa Bandet på bloggen.
Pink is powerful.

thaitisdag..

skoldag till halv fyra och det blev thai till lunch. Farligt gött.
Stack ner på stan och fick med mig ett nagellack och en tröja hem.. hann sedan med tio över bussen hem.. snacka om snabb och effektiv shopping!
nu ska jag ta tag i min svenskaredovisning till imorgon och göra klart det sista!

säger godnatt..

Har haft en allmänt tråkig dag.. det enda som var plus i kanten var fikan efter skolan med världens finaste tjejer!
Annars, händelselös, tråkig, och intesägande. funderade på att jobba med mitt svenskaföredrag.. MEN JAG ORKAR INTE.
Sista veckan innan lovet och fan vad jag bara vill ha lov.. nu!
GOD NATT

Postkodsmiljonären och EK10B..

Ta och kolla in tv4 och postkodsmiljonären ikväll halv åtta, så har ni chansen att spana in några riktiga EK10B:are från borås.

mulberry..

fick en frågan om jag inte kunde lägga upp en bild på min väska.
Och självklart kan jag göra det, men ni får nöja er med en bild från vår käraste vän Google så länge, eftersom väskan befinner sig hemma hos mamma.. och dit åker jag på onsdag.
-there you have it.

rainy sunday..

Mamma är hemma och kom hem med lite saker till oss alla. Jag blev ägare till ett par svarta converse och en svart mulberry väska! Kanonkanon!
Snart käk här, sen ska jag nog ta en dusch och läsa lite svenska.

tidsinställt.. var bara tvungen att prova..

Nu landar min mamma på landvetter. Hon har ju som sagt varit en vecka i Kina. Saknar henne!
Var ju tvungen att testa det här med tidsinställt inlägg kände jag.
Så vid detta tillfälle så är jag på flygplatsen med bröderna och Staffan!

in our COUCH this evening..

har haft en fruktansvärt skön lördag faktikst, bara gått hemma i myskläder, nyduschad och inte gjort alls mycket.. så skönt att få ha en helg full utav avslappning! jag behöver det efter dessa veckor, en vecka kvar, sista energin ska ut nu innan vi får en veckas lov! bara och köra!
Och ikväll så stannar jag även hemma.. skulle varit med och firat kära ebba som firar 16 år imorgon.. men har varit sjuk i två dagar och mamma kommer hem imorgon så är inte i form för ståhej och vill friskna till nu till sista veckan.
Men jag hoppas tjejerna och ebba framförallt har en riktigt bra kväll!
Själv ska jag mysa ner mig själv hemma i soffan med gött skit och film.. är galet sugen på Dear John denna regniga kväll!
- tackar Julia för komplimangen om mina naglar, tack.

dagens pyssel..

har varit hemma idag med.. och har roat mig med att fixa till mina naglar.. blir lätt så när jag har tråkigt.
Sen har jag läst i boken vi fick i svenskan i veckan, druckit varm choklad och funderat på ett ämne att hålla ett föredrag om i svenskan.. så om någon har en ide så hojta till vettja!
Ikväll blir det nog pizza här hemma, har inte ätit sen frukosten igår förutom den varma choklad som slank ner idag under dagen.. hoppas på att kunna käka lite ikväll.. går på de feta sakerna bara för det.
annars blir det nog idol och annat med pappa och bröderna! jag klagar inte!

history..

ett collage på det senaste i mitt liv.
Våra nya datorer, världens bästa vänner, höstens mys tränger sig på, funnit min stora kärlek i smoothieväg(haha!) färgat håret och pluggat som en galning!

not so good..

nu är det värsta plugget över för ett tag. Har matteprov och info- & layout prov nästa, men det är ju ingenting jämfört med dessa två veckor. Fick tillbaka mitt kinesiskaprov idag och det gick bra och jag är helt klart nöjd över mig själv faktiskt, VG+ och det var redigt skönt. Skrev geografiprov idag med.. innan jag stack hem.
Mår inte alls bra.. mår sjukt illa och är helt svag i benen..
får väl se hur jag mår imorgon.. vi hörs!

så jävla värd..

efter en dag på tv4 och inspelning av postkodsmiljonären så har jag ont i ryggen.. det är inte min grej att sitta rak i ryggen har jag märkt.. kanske borde träna på det.
Men i nästa vecka.. måndag och tisdag så kan ni se några EK10B:are i tv.
efter att jag kom hem så slog jag mig ner vid bordet och pluggade. Ekonomi, geografi, matte, och historia. I morgon är det ekonomiprov och en sak mindre ut ur världen!
Nu ska jag snart käka, för det har jag inte gjort idag än.. det är fan illa.. sen duscha eller kanske tvärtom ordning. Sen slänga mig framför Paradise hotel!

har nischat min blogg..

har idag haft en pluggdag.. eller eftermiddag rättare sagt. Geografi, ekonomi har idag präglat mina näthinnor. Dags att lägga i en extra växel känner jag. Späckad vecka och småsaker till nästa vecka.. nästa helg då ska jag fan i mig pusta ut lite. Tömde typ hela mitt skåp idag..
Vi har även haft bad idag.. mindre kul.. blött, ganska nasty omklädningsrum och var inte taggad för två lektioner efter det. Men jaja.. I morgon så har vi en heldag i Göteborg. Vi ska hela dagen vara på inspelning av postkodsmiljonären. Ska bli grymt skönt med en dag att slippa skolans väggar. Men när jag sätter foten hemma den eftermiddagen så är det bara och sätta igång med det sista inför ekonomiprovet på onsdagen.
Ni kan kalla mig pluggbloggen.

olle..

här får ni en favorit från Olle Hedberg. Ni vet killen från Idol.
Han ger mig seriöst gåshud!

då var det snart dags igen..

japp, nyduschad är jag återigen tillbaka.. har inte gjort annat än suttit här och pluggat idag. Och imorgon ska jag dreggla i böckerna.. vad nu det ska vara bra för, men plugga ska jag göra.
Och imorgon har kära EK10B bad.. hatar badstunderna men som tur är så är det bara imorgon och sen dröjer det några veckor innan det är dags igen. Men aja! bara o köraaa.
På tisdag så ska vi hela skoldagen vara i Göteborg för en inspelning av Postkodsmiljonären.. kan bli kul.

Från oss på toan till er där ute..

vilken hardrock söndag alltså.. pluggat sedan 11 typ. Och nu har jag lagt det åt sidan för några timmar iallafall..
Ska nog ta mig en löptur lite senare idag och sen ska jag besöka mamma också som jag innan sa.
Här kommer några bilder ifrån några minuter inne på toan med mina fina tjejer haha.
Har några till men dom blev helkonstiga när jag skulle ladda upp dom...

in i dimman denna söndag..

Godmorgon! Har varit vaken en stund nu så har käkat frukost och laddar upp för plugget som väntar! Ska nöta företagsekonomi och geografi i X-antal timmar idag. Ska även ner till mamma och säga hejdå till henne.. hon åker idag iväg med en biljett som tar henne till Kina.. jag är avundsjuk.
Var igår hos bella i sjömarken, men precis innan vi skulle dra in till stan bestämde jag mig för att åka hem. Var nog inte så taggad som jag trodde.. visste inte att man kunde intala sig själv om sånt.. haha. Men jag hoppas resten av tjejerna hade en trevlig kväll och tack till bella som stog för kalaset först, puss på dig!
ska sätta igång nu med mitt göra.. Vi hörs senare i pluggdimman.

black and silver..

det är lördag och det vankas en go kväll hos bella och sen drar vi kanske någon annanstans!
Bara jag får vara med världens bästa tjejer så är min kväll räddad!
Har min nya "kavaj" på mig ikväll.
Ha en grym lördag, för det ska jag haaa! (som jag säger varje lördag)

friday, Im in love..

det är fredag och ack så skönt!
Skrev kinesiskaprov idag och det känns redigt gött att ha det gjort och det kändes rätt bra med.
Idag så ska vi käka gott här hemma.. innan vi åker till pappa imorgon för mamma åker till Kina på söndag med jobbet.. så det blir hemmamys idag.
ha en härlig fredag!

tryckt in kunskaper..

Hade en mysig eftermiddag med tjejerna efter skolan och har tryckt in kinesiska i huvudet.
Imorgon har vi sovmorgon och börjar kl tio och slutar sen tio över 12 eftersom våran sista lektion efter lunch är inställd!

följer grupptrycket..

hade en riktigt seg sag i skolan.. gillar verkligen inte tiden halv 4.. min kropp slutar arbeta efter 3 typ.
Shit the same.. skulle solat ikväll men så blev det inte, så jag stack ut och sprang av mig lite spratt i benen... det var gött!
Ska nu ta mig en dusch strax och sen får väl jag göra som resten utav alla svennar idag.. kolla på landskampen.

im in paradise tonight..

har gjort tre inlägg idag och nu blir det nog det sista.
MEN PARADISE HOTEL BÖRJAR IKVÄLL 19.30! ÄR SÅ GALET TAGGAD!

I have an idea..

Har nu laddat ner Picasa och tänker nu, någon gång iallafall varannan månad lägga upp ett collage på vad som hänt eller ska hända! Här har ni ett test.
EK10B som jag varje vardag spenderar min skoldag med.
Och världens bästa tjejer som jag aldrig kan få nog av!

smooth monday..

slutade efter idrotten idag 12.40! riktigt härligt om ni frågar mig. Vi hade nämligen intälld historia och matte nu på eftermiddagen så då var våran dag slut. Sitter nu hemma och ska göra det sista på geografin, sen är jag klar med plugg för idag!
-mitt mellanmål idag, kan nog vara världens godaste.

pluggsöndag..

det är söndag och det är min pluggdag.. kul va. undrar när min första helg HELT utan plugg kommer.
Är snart klar med geografin och sen drar jag till frufällan med emelie och träffar lina för lite engelska arbete!
Men det sistnämnda är ju roligare än geografin HELT KLART!

sooner or later I'll leave..

ska vid halv sju befinna mig nere hos min underbara granne felicia med henne och lite andra tjejer. Sen får vi se var vår kväll bär av!
Har idag färgat håret som sagt, men ingen jättestor förändring.
Hoppas ni alla får en fin kväll, det tänker jag ha och önskar er en minst lika bra kväll!

jag kan bara inte få nog..

Gubben i lådan - Daniel Adams-Ray
Just the way you are - Bruno Mars
Written in the stars - Tinie Tempah
Nothing but love - Axwell feat. Errol Reid

lördagens morgon göra..

denna morgon så färgar jag håret.. resultat senare kanske

I'm staying..

ikväll hoppar jag över händelserna i Fristad och ägnar en kväll åt mig själv och min familj. är grymt trött efter denna veckan.. vet inte riktigt vad som hänt mig.. sen jag började gymnasiet så är jag sjukt trött på helgerna.. kan aldrig minnas att det var så på högstadietiden.. men men! Jag är hemma ikväll och det vankas tacos i köket!

lunchbreak och ett par varv runt ramnasjön..

har idag haft två lektioner. Kinesiska i morses, sen en lång rast fram till idrotten tio i två. Efter några varv runt ramnasjön på idrotten så stack jag till viskan och mötte tjejerna för tjöt o mys!
Har kollat igenom matten nu inför provet imorgon och tänkte borja på geografin.. men den orkar jag inte. Tar det på söndag..
Såhär kul hade vi idag i Cafeterian jag, emelie och lina

ring bling love..

historiaprovet är avklarat och jag hoppas det gick bra!
Och för bara några minuter sen så blev jag klar med en hel timmes svenska som vi var tvugna att göra. "hemlektion" för att förenkla det. GÖTT!
Sitter självklart vid min käraste Mac och njuter något infernaliskt av att jag inte behöver stressa.. Matteprov och kinesiska(kanske) prov på fredag men är inte direkt nervös inför dom.
Helt onödig information för er del, men jag använder ju denna blogg lite som en dagbok så lite får ni allt tåla!
Ikväll ska jag slappa grymt mycket, ta en varm dusch och njuta utav att jag har sovmorgon!

kanon..

har pluggat historia nu i eftermiddag och de mesta har nog fastnat.. kanske.. imorgon är det prov så då är det bara och köra!
Ska strax äta, sen halvplugga lite! fan vad roliiiigt.
-skel och en grovt sne tumme upp åt min nya dator.

Macbook pro..

Vi har fått våra datorer och det känns jävligt braaa!

morgondagen blir nästan historisk..

det är måndag igen och det är kanelbullens dag! (hoppas ingen missat det). Vi har haft två inställda lektioner idag.. naturkunskapen första lektionen och idrotten efter lunch. Så vi hade en riktigt lång lunch idag. Så Jag, Lina och Emelie traskade ner på stan och in på orion för varsin störtskön kanelbulle!
Sen jag kom hem har jag pluggat historia och ska fortsätta med det en stund ikväll. Men ska även ner till mamma alldeles strax och då ska vi baka bullar.. fan vad gött!

Historiaprovet tar kol på mig.. men imorgon då smäller det! Vi får våra Macbook Pro datorer i skolan! GRYMT!

bageri? nejtack.

skulle provjobbat på Danske kungens bageri idag i fyra timmar.. men blev det så? nej.
Kom dit där chefen skulle möta mig och var det någon där? nej.
Tråkigt men hade fan väntat i en halvtimme.. så jag drog. Så min jobbjakt fortsätter!

Ikväll tänker jag och världens bästa tjejer spendera några timmar hos fröken svantesson först innan vi ser vart vår kväll tar vägen. KANOOON! Ha en grym lördag.. för det ska jag ha!

RSS 2.0