rena rama kinesiskan..

då var den jobbigaste dagen på denna veckan över.. tisdagar.. från 8 till halv 4 med massa lektioner (känns det som?) imorgon är det onsdag och den dagen kan jag ta med fröjd!
Har jag ens nämnt för er att jag läser kinesiska nu på gymnasiet?! Vi har grymt kul och en störtskön lärare! Så idag har vi skrivit några få tecken till en start.
Om någon som läser min blogg ska välja till våren så svarar jag gärna på frågor om min linje!

Btw så har ni här parfymen som jag fick av mamma när hon kom från amsterdam och min style idag. lite oklart. men jag orkade inte lägga ner mer tid haha.


hungrig som ett djur..

då var det måndag igen.. den är ju faktiskt slut om ett x antal timmar men ah struntsamma.
Har sedan jag kom hem.. vid halv 5 suttit och hållt på med företagsekonomin som vi hade en uppgift att göra i. Klar nu iallafall.. och ska ta och käka någonting nu.. har inte ätit sen frallorna och smoothisarna från pressbyrån som jag och Lina tryckte i oss innan idrotten idag..


det nya, och det jag räddat..

detta kom jag över i stan igår. Mina converse snodde någon, min väska likaså, fanns smink som inte gick att rädda, mina sminkredskap snodde dom.. linnet och halsbandet var min tröst.






och här har ni det jag kunde rädda..


en sovmorgon och en söndag..

jag tog mig en sovmorgon till kl 12 idag.. sov inte mycket igår så kan tänka mig att min kropp ville ta igen mina missade timmar!
Igår kväll så grillade vi här hemma, och sen drog jag ner till felicia och hade mys med henne, lisa och rebecka. Och idag så är det söndag, och jag drar till sjömarken och kollar damerna som spelar mot kabel 80.

jag är nollad..

felicia hade min kamera och mitt liv blev 100 ggr lättare! + att jag idag köpt mig en ny väska, plånbok, skor, smink osv. Här kommer några bilder från almenäs igår där vi ettor nollades!









skit i andras grejer!

älskar min vän felicia att hon hoppar in när jag har anat för mig haha.
men! hela min väska har idag blivit stulen, allt smink, min kamera, plånbok, kläder osvosv.. suger stenhårt!
det var allt... är rätt sur!

GÄSTBLOGG BY: FELICIASKATTBERG.BLOGG.SE

Hej folket!
Bloggen har inte uppdaterats idag, och jag tänkte hjälpa min bästa vän genom att visa varför! Det här var Julia tidigare ikväll:

såhär ligger det till..

Min dag idag har varit bra, tre lektioner och mycket mer än så var det inte i skolan.
Mötte upp alla tjejer på viskan för en fika, (vi saknade amanda och hanna). Vi har knappt sett skymten av varandra sen vi alla började på våra olika skolor och linjer. Så det var grymt härligt och får se allas ansikten igen!

såhär är läget för imorgon! Kommer inte kunna skriva något imorgon för då är jag ute på almenäs med klassen, alla andra ettor och ah.. okej låt oss säga typ hela skolan så har vi fått med dom flesta. haha.
Det är nollningsdags och jag vet att det kommer bli grymt!

my autumn love, my fur..



dålig bild på världens goaste höst plagg!
Nu plockar jag fram min pälsväst igen och tänker vänta in vintern med den!

skulle behöva någon timma sömn till..

det är onsdag idag och vi har våran kortaste dag på veckan idag.. vi slutar runt 2 tror jag..
Men det känns omänskligt att gå upp vid sex tiden som jag får göra för att hinna med halv 8 bussen.
jaja, man vänjer väl sig!

Ha en bra dag!

EK10B's tredje dag..

eftersom jag inte har kunnat fixa några bilder än (vet inte vad jag ska lägga upp för några) så får ni denna bilden ifrån skolstarten på teknis för oss ettor! För att kolla in resten av alla bilder så kika in här!
idag har jag och klassen EK10B gjort vår tredje dag på teknis, men vår andra riktiga om vi ska räkna så. Vi hade vår längsta dag idag. Började 8 och slutade halv 4, så vi tyckte att vi var värda en thai på lunchen. Så tolv pers traskade vi ner och hoppade över den sprödbakade fisken.
På fredag är det nollning och helt ärligt så verkar klassen rätt taggade, Likaså jag!


jag trivs.. kanon!

är grymt ledsen för att ni inte fått några bilder nu på ett tag men nu har skolan satt igång igen, men jag ska försöööka fixa några åt er så snart som möjligt!

Men! idag hade jag min första dag på Teknis men jag trivs verkligen! EFter bara en dag så känner man sig välkommen.. för att vara heelt ärlig!

Hoppas ni haft en grym dag ni med!

detta sugeeeer..

läs förra inlägget.. mår inte så jättemycket bättre idag. Har mer ont i halsen o ja..
Så jag ligger hemma på soffan under mitt täcke idag med..

prosit..

medans mina tjejer roar sig, så ligger jag hemma denna lördagskväll med halsont och en fruktansvärd förskyldning!.. tror det var alla blöta kläder, mitt blöta hår, mina blöta tår och min blöta moppetur hem som utsöndrade min redan påbörjade förskyldning.. Det var längesedan jag var såhär förskyld.
Men helt ärligt så var det värt det!

Ikväll så blir det chill i soffan.. mer än så har jag inte planerat. Vi hörs!

Teknis & hoffmaestro..

är nu hemma efter min första dag som teknist och även om saker o ting var lite stela så tror jag bara det blir bättre! Jag tror på EK10B!
Nu laddar jag för en kanonkväll på liseberg där hoffmaestro spelar! Vi tar tåget dig vid tjugo i härifrån sandaredstation! Lär nog inte vara så tysta av oss!

helt jävla freakin' crazy att tio veckor av ledighet är över..

jag har min klass, jag har ett schema, och jag har tre år framför mig på Sven Eriksonsgymnasiet som teknist. Och jag hoppas att det kommer blir 3 rätt bra år!

Så nu hade jag snart tänkt gå och lägga mig för att imorgon vakna upp i verkligheten. Sommarlovet är över och det är helt sjukt att jag inte kan förstå det.. Imorgon gör jag min första dag som elev i klassen EK10B. Jag hoppas att alla får en grym skolstart!

För att sedan släppa lös på kvällen så drar vi till Göteborg, Liseberg och Hoffmaestro! GRYMT

Donerar mina sista timmar..

kan ni förstå att 10 sommarlovsveckor har gått, och jag har hunnit med så grymt mycket roliga saker! flyttat, kräftis, vänner, crashning, göteborg, varberg, tanum, tjörn... kan rabbla i evigheter! Men jag har en dag kvar.. och mina sista sommarlovstimmar skänker och donerar jag till världens bästa tjejer! Antar att vi kommer prata om denna sommaren som vi nästan spenderat tillsammans, sida vid sida!

Imorgon kliver jag in genom dörrarna på Sven Erikson gymnasiet, kliver in i nya klassrum med nya klasskamrater.. och kan med och kalla mig Teknist!

Vi hörs ikväll kanske!


vi kände för krig..

hade en mysig lunch med tjejerna på jensens igår.
Och efter det så stack vi alla upp till mimmi och hängde där, och laddade inför kvällens bravader haha.
Krigsmålning, ballongtjut och smällar, skrik o indianrop gjorde våran kväll grymt kul haha. Sen om dom utsatta inte blev så glada... är inte vårt problem haha.







har fastnat för dig..

hoppas att ni som kommenterade förra inlägget får en grym dag ni med!

Men! meningen med det här inlägget var att jag skulle lägga upp lite musik. Min kära vän och granne felicia visade mig denna mannen för några månader sen och vi var och kollade på han i göteborg i torsdags.. Oskar Linnros. Har ni som jag fastnat för honom så tycker jag att ni ska lyssna på följande!




På fredrag drar vi till liseberg efter skolan och kollar in Hoffmaestro som lirar då! GRYMT

livstecken..

har precis käkat frukost så tänkte att jag får väl ge er ett livstecken från min sida.

Igår så hade jag tjejerna hemma hela dagen, vi gjorde pannkakor o bara satt och tjöta och hade det gött! Och kl ett idag så ska jag in till stan och luncha med dom och svantesson som kommit hem från sin shoppingresa i Skottland!

På fredag börjar skolan för oss ettor.. kan inte fatta att detta sommarlovet gått så jädra fort!


låt oss blicka tillbaka på den sista helgen på sommarlovet..

i förrgår så var vi i göteborg en sväng och kollade in göteborgskalaset, slösade 40 spänn inne i något som måste varit göteborgs bästa & största godisaffär, rebecka o viktoria fastnade på motorvägen eftersom däcket på bussen gått sönder (snacka om fredagen den 13).

Men på kvällen så slog vi läger ute på altanen hos pappa och låg och tjöta, skratta och in på natten låg vi och kollade stjärnfall. Så grymt mysigt! Ni är bäst tjejer!

Igår(lördag) så var vi på byttorp på kvällen, men jag och hanna tog den tidiga bussen hem vid kvart över ett medans resten av tjejerna stannade kvar.

Idag söndag som det är så ska jag snart hoppa in i duschen, sen så drar jag till sjömarken runt 7 för att kolla på damlagsmatchen!

Här kommer lite bilder ifrån fredagskvällen vi spenderade på min altan.





altanhäng..

chillar med tjejerna på altanenhos pappa! GRYMT

regn..

hade en rätt chill dag igår och gjorde inte mer än tittade på en film och typ låg i soffan. Såg filmen remember me, en rätt bra film!
Idag så regnar det, så som det brukar göra i borås. Göteborgskalaset startade igår och vi drar dit imorgon och på fredag antagligen, imorgon spelar Oskar Linnros så det får vi ju inte missa!

Men tillbaka till nuet.. jag ska strax duscha, sen drar jag på bio med några härliga vänner.. Eclipse väntar!
Pattinson & Lautner, grymt!

det blev ingen bio, platserna gick åt som smör i solsken.. så vi hängde på viskan ett tag.

lugn som en filbunke..



var som sagt på liseberg med familjen och min vän Rebecka.. men så snart vi kom innanför grindarna så sprang vi runt själva bland alla attraktioner! Vi hade en kanon dag och hann med allt vi ville, PLUS att vi fick se eric saade på scenen, rebecka vann stjärnvinst och vi blev dyngsura i Kolorado.
Sen när vi kom hem så stack jag upp till henne och hade det gött med henne, lisa & hanna.

Idag så har jag bara tagit det lugnt och ska nog fortsätta med det. Är trött och inte så sugen på att göra någonting för tillfället. Så jag tror jag ska slå på våran stora dator och sätta igång någon film.

käkar kaktuuuus...

Drar till liseberg imorgon med familjen, och min älskade vän rebecka hakar på! HELT AWSOME!
Jag och rebecka ska plöja hela liseberg! det kommer förmodligen vara grymt mycket folk, men står det i vägen för oss? NEJ!

Så nu ska jag ladda med några goa timmars sömn, sen en dusch på morgonen och sen är jag redo!
Vi hörs imorgon kväll!

mitt egna revir..

fick en fråga när jag la upp bilden på mitt nya rum om jag inte kunde visa det när det var klart. och visst kan jag det.
Eller nu är ju alla möbler på plats o ah. Så här har ni några bilder som ni får nöja er med..OCH mina egna tavlor, kanon! två flugor i en smäll!







om någon undrar om smurfen i fönstret så kallar mor min mig för smurf. Varför? det vet jag inte.
men hon ville att jag skulle ha framme den, så jag var snäll och satte den i fönstret, haha.

vänner & räkor en lördagskväll..

hade en trevlig kväll igår med ett gäng härliga människor, det blev räkor, tjöt, skratt osv hemma hos rebecka.
Tack, rebecka, lisa, david, hanna, filip, emelie, johan och mimmi för en härlig kväll!

Idag är det söndag, och inte nog med att jag aldrig riktigt gillat söndagar.. tro fasen det ska regna också!
Så ligger nu på sängen med datorn o kör lite musik. Valde att sätta min spotifylista på shuffle och attans vad det finns gamla sköna låtar! hade ju nästan glömt av min absoluta favorit genom tiderna.
Use somebody - Kings Of Leon
Den ger mig rysningar fasiken!

här får ni en räkbild från igår.


kräftskiva..eller räkskiva kanske?

jag har idag tränat.. sprang en tur och gjorde lite övningar.
Sen har jag chillat rätt bra. Rebecka kom hit på sin lunch och käkade, och planerade lite inför kvällen.
Och ikväll blir det kräftskiva med tjejerna och några vänner från stan. GÖTT

Min kamera kommer följa med mig ikväll och förhoppningsvis får ni några bilder imorgon!
Ha'de grymt ikväll!

sätter min kreativitet på prov..

kom i morses, (TIDIGT LIKE HELL) hem till sandared igen,efter några goa dagar på tjörn. Tror alla nu mera vet att jag har en talang i kubb.
Så jag, mamma och bröderna har idag varit i stan medans staffan drog på träningsläger i Hamburgsund. I stan så tände lucas o anton eld på pengarna och fick köpt sig kläder, medans jag och mamma köpte akrylfärg och vita tavlor som jag nu ska måla. Ah jag köpte faktiskt ett fritidskort... mitt går ut på söndag.

Ikväll så drar jag upp till lisa och är med henne och rebecka! Det vankas the Notebook, chokladbollar och varmchoklad om jag ska lita på lisas facebook-inlägg.. but it sounds great to me!

NU: måla tavlor, sen hörs vi kanske med bilder på dom.

100% västkust..

varit i skärhamn idag med mamma & mormor och kollat runt lite.
Vädret är fint, lite blåsigt, men det har ju ingen dött av!
Ikväll blir det så mycket västkust det bara kan bli.. räkor & kräftor och allt därtill, megabra!

En bild säger mer än tusen ord..

Jag och mindy chillar stenhårt.

true true..



-Tjörn när den är som bäst

myskväll på mitt rum & brämhults happening..

Några få bilder från våran gårkväll hos Max!




och Myskväll på mitt rum i söndagskväll.. ger all kärlek åt dessa tjejer!






bohusläns bästa..

drar till tjörn och husvagnen idag med familjen o mormor & morfar. Hoppas något grymt på räkor ikväll eller någon utav dessa dagar, för jag saknar det. Blir aldrig samma grej om man inte käkar de på tjörn.. någon fix ideé jag har..

Ska se om jag kan slänga in några bilder ikväll kanske.. vi tar mammas dator med oss!
Simma lugnt!

brämhult it is..

hade en mysig kväll igår med världens bästa tjejer. Bilder kommer en annan dag.
Idag drar vi till brämhult för grill osv. med ett gäng sköna vänner. Tror faktiskt jag tänker ta med mig min kamera idag, den ligger ju bara hemma o dammar.

fan ta regnet..

ännu en dag med regn..
Kom i säng inatt runt halv fyra.. snubblade ute på våran stentrappa för att det hade regnat och den var glashal! men jag klarade mig utan större skador(finns inga).
Åkte till svantesson och var där en stund sen drog vi till brämhult och några kompisar o hade det kanon!
Idag vettetusan vad jag ska hitta på.. precis duschat och är inte särskilt sugen på att göra någonting haha. Drar kanske in till stan med tjejerna och sätter oss på viskan o tjötar som vanligt!

RSS 2.0