Please dont stop the music

Har fått en crush på mina gamla godinar i spotifylistan. Det är därför det blir mycket utav musik. Men musik kan vara något av det bästa jag vet, funkar alla tillfällen. Så det är bara för att visa er lite mer jag.
Howie Day – Collide - Acoustic Version

all these Autumn leaves

Jag är idag ute på lite annat och kommer nog inte ha så mycket tid för bloggen idag. Först skola och sedan lunch med några tjejer för att sen göra lite nytta i klasskassan och tjäna lite pengar till den.
Kommer ett inlägg senare för er som vill se!
Vi hörs när vi hörs, när vet man aldrig!
bild från i maj

John Mayer

är sådär tung i huvudet idag med.. ska ta och springa o boka en tid hos optikern i veckan. Tror hela mitt huvud är lite överansträngt och har varit sedan i julas.
Sätter på något enkelt och lutar huvudet tillbaka, en gammal goding från John Mayer.
John Mayer – Daughters

White light moment

ojoj, snabba ryck, inhandlade skjortan idag. Istortsett precis vad jag letade efter! Score, nu hänger den på klädstången.

Headache

Sitter och skriver en liten text om vad demokrati är för mig.. ska väl hålla på i en stund till. Annars idag så är det lugnt. Har huvudvärk idag med, så ska vila en stund sen hade jag tänkt, sen så skriver jag kanske igen, har lite o visa!

White shirt

har länge varit på jakt efter en enkel skjorta.. men inte någon figursydd sak utan en enkel, ganska rak modell.
Denna från Gina tricot är kanske värd sina 199 kr och kanske blir min i veckan.. ingen som vet, men ska sova på saken någon dag eller två.

cause this is our song

en skön morgonvisa att slå på tidigt på morgonen
HOFFMAESTRO – Our Song

Bloglovin'

Har fixat en bloglovin' knapp här nu i menyn. Go ahead och följ med mig!
bloglovin

Breakeven

letade mig långt bak i spotifylistan idag och blev nykär. Världens bästa The Script med en av deras bästa låtar. Ni har säkert hört den, men varför skulle jag inte dela med mig till er som inte har.
The Script – Breakeven
Ni får den över spotify idag, då klippen inte gick att spela upp här på bloggen.

header

att göra en ny header är lika svårt varje gång.. Mina lyckas bara se likadana ut, fast i olika typsnitt och färger.. jaja. Nu så håller jag mig till denna ett tag, så får vi se hur det blir nästa gång!

you spin my head right round

känns som om skolan tog kol på mig idag.. även om det inte varit en speciellt jobbig dag.. är helt tung i huvudet och vill egentligen bara stänga ögonen och sova tills jag vaknar.. Men riktigt så funkar det ju inte. Jag är fortfarande vaken, sitter och gör en sak i Numbers (typ excel) och kollar runt på massa sidor.. ja, mitt huvud blir väl inte lättare än iallafall.

White black silver

gårdagens shopping, två sköna baströjor från Zara och något jag letat efter under varje sten, ett slätt silverarmband från Weekday. Skulle även köpt mig en poncho från Gina men den var slut.. men så smsar min fina vän idag och säger att den finns i borås, hänger undan den och nu så är den min. Gött!

unexpected life


one day

hallå där framför burken! Har haft en bra dag i Göteborg trots regnet som pissade på oss. Vi fick alla med oss lite shopping hem & några trötta ben. Så jag ska försöka avklara shoppingen i bilder här snart framöver! Annars ikväll så myser jag hemma med mamma och lilla Oscar. Hoppas ni har en mysig fredag!

Friday

tog mig hem, svettig och varm efter idrotten.. inte så mysigt att sitta på en buss då. Och är nu hemma en sväng för att packa ihop lite grejer och sen så åker jag inte till stan och träffar lite tjejer. Och sen sticker vi nog och kollar till "aktivitetsdagen", som det så fint kallas, som skolan har idag. Imorgon så drar jag till göteborg för shopping! Gött att det rullade in en lön idag.

Dont worry

då har jag trixat runt lite igen här. Om ni blir förvånade över att det är lösenordsskyddat ibland så är det för att jag håller på och fixar.. utan att ni ska behöva läsa när allt är i kaos!
Men nu lämnar jag det såhär för denna dag, och kryper strax ner i sängen och laddar för en torsdag. Vi hörs imorgon!

ännu en upptäckt

upptäckt ett nytt problem.. kommentarsfältet är borta. Ni förstår vilken röra. Ska se vad jag kan göra..

20110824

sitter nu och skriver mitt första referatutkast för terminen. Annars så är allt bra, bloggen är fixad, har gööööörgött schema och ja.. fan det rullar på! Imorgon är det torsdag.. men egentligen sitter jag bara och väntar på helgen. Har göteborg och lite annat inplanerat!

efter en kväll

jag har nu börjat om från början, och har slitit ganska mycket denna kvällen med att få igång allt som vanligt. Har gjort lite ändringar också.. klockan osv. Men ska fortsätta fixa lite under tiden som går!

the sweetest hello

Såhär mysigt kan jag ha det när jag kommer hem efter skolan.

skojade bara

problemen är inte återställda.. vet inte riktigt hur jag ska göra just nu

tekniska problem

har haft lite problem med min meny ikväll.. om ni märker något annat som inte stämmer så hojta till! menyn SKA vara återställd nu.. alla dessa kodmallar.. dör lite.

serenades

Med vårat äg till schema så slutade jag tio över två idag, stack ner till stan och tog en fika med Lina och Emelie. Annars så har dagen varit lugn. Är helt slut i benen efter idrotten.. kändes att jag inte tränat på fem veckor.. dags att ta tag i det nu efter allt bakande och ätandes som skedde under jobbtiden. Gudars.
Här får ni en go måndagslåt från ett svenskt band med, sedär!

the real deal

Det är söndagkväll, och jag har återigen rätt till att ha söndagsångest. Imorgon så sätter mitt andra år på gymnasiet igång på riktigt, lite spännande också.

20110820

började dagen med en yr morgon där jag vaknade redan vid sju. Gick ner och la mig på soffan och somnade igen. Aja, tog en dusch och tog en runda på stan med pappa o bröder. Två par jeans och en ny väska fick haka på mig hem. Fick sedan besök på eftermiddagen och siste man, som var Lina, lämnade vid halv 11. Nu ska jag strax sova tror jag. Åker till mamma i Sandared imorgon, så har lite packning att göra!
På bilderna så ser det ut som om det är samma färg på byxorna, men ena paret är mörkare. Och väskan glänser inte riktigt så som på bilden.




Adele

åh, en guldklimp jag hittade mitt i spotifylistan. Har saknat den, även om den alltid funnits där! Ni får både orginalet och remixen


Materiell kärlek

Matriellkärlek hemma hos pappa. Tryckte i mig en kopp med varm-marabou-choklad. Sjukligt gött! Ska sticka o handla med fader min nu, så får vi se vad som står på kvällens meny. Annars så gick min första skoldag i tvåan mycket bra, schemat är rätt fett och ja, känns rätt gött att vara igång. Är ganska positiv just nu. TTYL


Last day

Min sista sommarlovsdag och jag har varit på banken o fixat, och ska strax ner till stan och träffa Lina och käka lunch! Idag är det jobbigt väder, sånt väder då man inte vet vad man ska ha på sig.. Vi hörs senare, under min uppladdning för skolan.

Error

Har idag lämnat in min mobil och får en ny efter 1-2 veckor. Gillar min 3GS, så saknar den lite. När den kommer tillbaka så kommer den vara helt tom och jag får börja om från början. Men hellre en telefon som fungerar!! Men ja, eftersom jag oftast tar mina bilder med den så kan det nog bli lite bildtomt. Ska försöka trolla fram några som jag har på datorn.

20110816

Tisdag idag och jag vet inte riktigt vad jag ska ta för mig.. eller jo jag ska gå ner till närmsta teliabutik och lämna in min mobil. den har fått fnatt igen och jag orkar inte ha en mobil som startar om sig fem ggr varje kvart. Så det är vad jag ska göra.. om det händer något betydligt roligare så hör jag väl av mig kanske. Man vet aldrig.

ready steady go

Har idag käkat världens bästa lunch med två fina tjejer! Längtat efter Eest och deras sushi i flera veckor, och idag så fick det bli deras grymma sushibuffe. Får aldrig nog. Sen så gick jag och mimmi på stan en stund, köpte varsin almenacka (redo för skolan....) och stack till åhaga en stund för att kika. Hittade skor för 40 kr... men tro fan att det bara fanns en vänstersko. Typiskt. Så något köp blev det icke! Imorgon får vi se vad som händer!
Men hoppas ni haft en bra måndag!

tredje brodern

första bilden är från samma dag som han föddes och den andra är från våran mysdag idag. Känns att det var 14 år sedan jag gosade med en sånhär om dagarna, har glömt av hur mysiga dom små är.

turbulens

hade en mycket trevlig dag igår på liseberg med fyra sköna vänner! Åkte atmosfear som jag fasat för.. men checkar av det på listan nu. Annars då? Jo idag så åkte jag ut till mamma vid tolv för att mysa lite med lilleman!
Två dåliga mobilbilder från igår;


Liseberg

Drar till liseberg med några vänner idag! Hoppas ni får en fin lördag!

Nico stai

skön låt som jag inte tröttnar på oavsett ett antal lyssningar!

Mycket på en och samma gång

Idag så blev jag alltså storasyster till en liten kille. Vad han ska heta är inte klart. Imorgon är även min sista arbetsdag på sanderöd, ska bli megaskönt att slippa springa upp till jobbet på måndag! Sitter nu nyduschad och har hoppat i onepiecen och ska hitta något att käka här hemma, är själv, så då får man ta vad man har!
Har inte mycket mer än så att säga..
Ska slänga in en låt för dagen med!

storken kom

Välkommen till världen lillkillen


resten av ditt liv

lite musik som infinner sig på min lista där man hittar det mesta.
Lyssna HÄR, HÄR, HÄR och HÄR

I will run every redlight

Har inte sådär jättemycket roligt att skriva idag heller, spelat bingo på jobbet med ett tiotal damer, fikat och ätit sebastians sockerkaka. Herregud, blir att sätta igång med powerwalksen och löpning snart. Har även varit guds barn och putsat en bordslampa i "guld" hos en av damerna. Har man inget att göra så går man till Ingrid. Men ja helt ärligt.. skolan börjar nästa fredag, och jag slutar jobba på fredag.. vet inte varför, men tycker livet är rätt gött ändå.

Im getting there

hallå ni! Veckan är igång och så min sista vecka på sanderöd, tre dagar kvar, och det ska jag nog klara utan problem! Annars så har vi idag käkat kantareller här hemma, fy farao vad gott och längesedan det var!! Annars så händer inte mycket. Blir förmodligen storasyster igen om några dagar. Minst sagt mysigt!

moments ago

Ja denna helg har varit riktigt skön och härlig! Bio med Lina i fredags, Ikea på lördagen, fick besök av massa fina vänner på kvällen och vi satt bara ute på altanen och tjötade o hade det gött, och idag så har jag bara hängt hemma i stan, och nu är jag tillbaka hemma i sandared! Jobb imorgon, fem dagar kvar.. för tre veckor sedan så såg jag liksom inget slut, men nu är det nära, haha. En veckas ledighet kvar efter jobbet innan skolan startar.

Ikea

Drar iväg till ikea med fader min. Hoppas på lite go shopping!

Good night

Filmen var absolut i mitt tycke! En riktigt rolig och sevärd film faktiskt! Löp till närmsta biograf. Ligger nu nerbäddad och ska sova ett par timmar. Imorgon bitti så drar jag till Ikea som sagt! TTYL

Bridesmaids

sitter just nu och filurar framför datorn och vår färgstarka köksvägg. Ja, tro det eller ej, men far min har blivit lite halvt galen, men helt ärligt, det är nog min favoritvägg i lägenheten. Ska bjuda er på lite bilder på nya stället när vi kommit i ordning lite till och det är lite mer städat haha. Dricker varmchoklad såhär mitt på sommaren. Har fått hype på kaffemaskinen.. Samtidigt lyssnar jag på timbuktu, ännu en hype. Men om ett tag så ska jag möta Lina vid hemmakväll för att köpa lite nödvändigheter, sen drar vi på bio och ser filmen Bridesmaids såhär i ösregnet! Hoppas ni har haft och får en fortsatt superfin fredag! Imorgon drar vi till ikea, igen!

not that long

jag jobbar på, och har därför inte så jättemycket att berätta. Iallafall, nu är det inte många dagar kvar, Imorgon torsdag och fredag, sen måndag-fredag, sen är det över för min del på sanderöd!
Imorgonkväll så möter jag nog lite vänner i stan, och till helgen så flyttar jag in till stan igen, drar antagligen till Ikea och hänger runt lite. Låter som om jag ska ha en helt okej och skönt veckoslut.

print

sprang ut till brevlådan när jag kom hem efter jobbet, och titta vad jag fann, supersnabbt, billigt, fina foton och ja, supernöjd!
skickade in både några egna foton och inspirationsfoton..

hängmatta

hoppade i jeansshorts och bikini när jag kom hem efter jobbet, och kastade mig ut på altanen och in i hängmattan.
Förresten, har beställt framkallning på några bilder, dom kommer om kanske tre dagar, ska bli spännande och se hur det blir. Bilderna är tänkta att jag ska ha på rummet hos pappa!

RSS 2.0