bilder inom kort.. kanske..

hade en bra kväll igår med goa vänner.
idag har jag pluggat... som vanligt på söndagar.. jätteroligt.
känns som om det kan bli lite utav en sån där vecka som kan få mig att dö på fredag kväll.

let's go..

Idag så kommer blir det full rulle!
Denna lista sammanfattar och innehåller våran kväll!
13 TJEJERS HÖST/VINTER

a home..

det blir lätt tråkigt utan bilder här känner jag.. och jag vet att det är så, eftersom jag själv hatar när det inte finns några bilder på en blogg.. Men på söndag så har jag kanske några bilder jag kan slänga upp eftersom jag lovat att ta med kameran denna helgen, haha.
Ikväll blir det lugn hemmakväll! Uppskattar det som fasen denna kväll!

recording..

har precis spelat in mig själv när jag läser på engelska... hur kul lät inte det? inte så kul.. hela klassen ska spela in sig själva när man sitter i photobooth som en mupp och läser en text vi skrivit. så jävla hemsk man låter.
Imorgon ska ekonomiarbetet in så det ska bli gött att bli av med det!

countdown..

skypar med mina fina vänner för tillfället och väntar till att klockan ska bli typ tolv.. som sagt så öppnas sidan Borås finest. Har ju sovmorgon imorgon så kan hålla mig vaken haha.
Och mamma som kommenterade i tidigare inlägg.
Jag älskar dig med!

Just a dream..

det är sånt här som fångar mitt intresse.
Jag har visat er henne innan, men hon är fan värd all uppmärksamhet som hon kan få, och även dom två grymma killarna!

two pairs..

efter en extremt kall dag med snö. sagt det typ åtta ggr idag men säger det igen. Asså det får gärna vara snö men det behöver ju inte snöa.
Precis så känner jag.
Efter skolan så stack jag ner till stan och fick med mig två par byxor hem. Tackar mor & far! sen stack jag till viskan där mina fina vänner satt!
Ett mindre intressant inlägg.. men vi hörs imorgon!

to good to be true..

ny vecka igång, och det känns som om jag inte har något plugg alls! Dock så har jag det. Ett ekonomiarbete, (snart klar med min del), historiaredovisning på måndag, och en engelskauppgift som vi fått att göra i grupp. Men det gör vi på lektionerna så det kan jag ju stryka kanske.
Nu är jag hos pappa! byter ju varje måndag as you know. Ska strax ta och duscha, sen kolla paradise hotel och topmodel! en Pluggfri måndag, högst ovanligt!

energyboost..

blev inget skrivet igår för jag hade inte tid. Var borta i inomhushallen och spanade in Knallen Cup som spelades, sen var jag och familjen inne i stan och åt middag vid 18.00 tiden. Och efter det så gick jag upp till mimmi för lite tjejmys! alltid lika mysigt!
Idag har jag slått två flugor i en smäll, pluggat naturkunskap och färgat håret. Ska skriva lite på ekonomiarbetet som ska in på fredag med. Men gör det efter maten, behöver energi. haha.

tänd inte bara ett ljus..

kära ni! det är fredag, så jävulskt skönt.. ursäkta mitt väl valda ord.
Snart så kommer några tjejer över och det blir mys hemma hos mig! vi hörs senare ikväll för nu ska jag tända ljus!

en dag att studera på..

Studiedagen var riktigt behövlig kände jag. Vaknade halv 11 imorses, duschade, slängde på mig kläder och åkte in till stan och käkade sushi med mamma.
Nu har jag pluggat hela eftermiddagen. Matte, kinesiska och svenska. På söndag kommer jag, om jag håller mitt eget löfte skriva klart min del på vårat ekonomiarbete. Needs to be done!

when love takes over..

tar bussen in till stan och möter upp mina fina vänner över en mysig kvällsfika på viskan. Mysigt!

tar med mig skolarbetet hem istället..

jublar över att det är onsdag, för det betyder att vi är lediga imorgon. så härligt! det kallas ju studiedag och denna gången så ska jag faktiskt studera... har lite grejer som jag vill bli av med lite, måste skriva på vårat ekonomiarbete om Oscar Jacobson, skriva den tredje och sista läsloggen, plugga kinesiska, matte och kanske lite historia.
Nu så ska jag käka, och läsa lite ur svenska boken.. måste ju läsa ut den till fredag.. kill me.

flyga drake..

innan jag somnar så tar jag och läser lite i boken "flyga drake"
Godnatt!

hang with me..

hade mitt första utvecklingssamtal på gymnasiet idag, okej, ingen större skillnad från tidigare år, men lite spännande vart det ju.. haha. Men det gick bra!
Nu sitter jag hemma och pluggar matte. Har matteprov på fredag, så sitter och gör massa hemuppgifter som finns i boken. Rätt bra repetition! Ska göra någon eller några uppgifter till och ladda för paradise och sveriges skönaste familjer ikväll!
CIAO.

back on track..

måndag och det var bara att ta sig till skolan.. trött som jag var efter helgen. Men kom på när jag steg upp ur sängen imorses att vi bara går halv dag måndag-tisdag för att lärarna har utvecklingssamtal. Kanonkanon!
Kom hem, tog mitt pick o pack och åkte till mamma. Ny vecka, nytt place. Pluggade lite ekonomi då och lite svenska och engelska. Full rulle.
Imorgon har jag mitt utvecklingssamtal och funderar på att hålla mig kvar i skolan till tjugo i tre då det börjar för att bli av med lite plugg.. har ju trots allt en och en halv timme då.. skulle kanske vara bra.
Ägnade tid åt mina stackars naglar idag.. dom har fått lida sedan början av lovet.. kris. Men nu är dom back on track.. haha
Nu ska jag kolla paradise på tv6 play! länkar här för er som inte förstår hur... därav några utav mina fina vänner.. Puss på er! gillar er ändå!

träsmaken allan..

ska käka upp min halvdåliga frukost här och fixa till kalufsen på huvudet lite, sen så tar jag bussen in till stan.. igen! Det har varit några långa dagar nu inne i boråshallen och det är dags för den sista och alla finaler nu. och det är dags att få sista träsmaken!
vi hörs!

Breakeven..

Varit hemma och ätit nu och ska ta bussen in till stan snart igen. Idag blir det hela natten i boråshallen och antar att det kommer slå runt i mig imorgon och jag kommer nog få sova hela dagen imorgon...
Men här får ni en länk till en låt jag fått upp ögonen för.. helt ärligt så kan nog The Script vara något utav det bästa.
The Script – Breakeven
Så, skulle ni sakna mig så är det bara att slå på denna låt så är jag med er! haha.

långa nätter..

idag sätter mariedal cup igång och som alla andra år så innebär det en ganska sömnlös helg.. kul, men jobbigt veckan efter. Men who cares.
Så det blir en dålig helg här kan jag meddela.
Möter bella på bussen kvart över fem. Dags för träsmak i tre dagar nu.

Impossible..

min felicia tipsade mig om denna tös för några dagar sedan, och nu sitter jag och pratar i skype med tjejerna och då kom hon på tal. Så här har ni henne!
Maddi Jane

om ändå jag kunde flyga..

fredag imorgon och jag har en svenska inlämning att göra, läslogg nr.2 på boken "Flyga drake".. som jag precis börjat på.
Har helt ärligt lagt undan till nu, för jag har inte haft ork denna veckan. Men jag hinnor nog faktiskt bli klar trots allt.. ska det göras så gör jag det. Min "creative writing" gjorde jag klart idag på lektionen, det jag skrev om häromdagen som jag tyckte var rätt kul.
Nu ska jag snart åka med mamma in till stan och lämna bröderna på träning i sjuhäradshallen och sen åker jag till henne för en natt, eftersom pappa inte är hemma utan är iväg på trav med jobbet.
Önskar att jag kunde säga att jag ska sova hela helgen.. men icke.. mariedal cup går ju av stapeln så blir nog inte så mycket sömn som jag vill och önskar.
Vi hörs när jag är klar med min svenska, då kanske jag kan bjuda på något roligt!

ett nöje till läsning..

Imorgon är det redan onsdag och dagen idag känns lite som om den flugit iväg.. en skön tisdag.. äntligen!
Vi har fått en ganska rolig engelskauppgift tycker jag.. och har jobbat lite med den idag. Vi fick se ett bildspel med typ 15 foton och ska ut efter dom skriva en berättelse. Roligt faktiskt.. eller har jag drabbats av plugg sjukan? jag vet inte.
Ikväll tänker jag kolla paradise, och sveriges skönaste familjer.. så kommer min kväll se ut.

keeping me awake..

Jag är kär i bilden av dig, inte i dig.

Daniel Adams-Ray – Voyeuren


vilket maraton..

första dagen efter lovet och jag är typ... helt slut.. var ju som att springa ett maratonlopp kände jag. Sitter jag hos pappa och har en pappavecka nu.
Ikväll ska jag ta en dusch, kolla paradise och Top model. hoppas på att jag har en bättre dag imorgon.. men det är tisdag så tvivlar nästan lite..

dör över min egna dator..

dör på min egna bakgrund faktiskt.. Emanuel Wäsström från Paradise hotel.

.

Våra hjärtan brinner

När allting annat slocknat


back to work..

Söndagen är tillbaka och imorgon är det dags för att börja bli lite plågad av skolarbete osv. Vi lär väl få allt i knät första dagen.. roligt, verkligen... inte.
Men igår kväll så höll vi till på femte villagatan och sedan stack jag och tre tjejer till, ner till campino och därefter hem. Helt okej kväll!
Och idag så möttes vi upp på viskan vid tre för att tjöta, och nu sitter jag här hemma.. Framför skype.. Som har blivit min och tjejernas nya grej. lite konstigt nästan, haha. Men kanon kul!
Förresten.. kollade in denna blogg och märkte att jag där vunnit dagens blogg. Tack Julia!

black, white and everything in between..

Det är lördag och i mina öron spelas albumet nedan.
Svart, vitt och allt däremellan- Daniel Adams-Ray

gabriella is in the house..

ikväll så har jag haft en mysig kväll med tjejerna hemma hos mig. Med tända ljus, tjöt, skratt osv. Känns för illa att det är dags för skola på måndag och att dessa kvällar tar slut. Men nu "taggar" jag och bella hos mig för idag.. blev helt konstigt att skriva så nu, men ah.. tror ni förstår. haha.
Bella sover är inatt, thumbs up!

reading..

gör inte mer än läser svenskaboken "flyga drake". Fick fram världens skönaste mysplagg idag med. Mina sammetsleggings.. Kan vara det skönaste som uppfunnits.

det var en gång en förmiddag på soffan..

hade ännu en mysig kväll hos mimmi igår med tjejerna!
Idag så blir det en lugn dag. Har tänkt att bara ligga på soffan o kolla film eller nåt. Sen så ikväll får vi väl se vad som sker. Tror att det blir lugn ikväll med faktiskt.
Catch you up!

visiting our town..

Nyduschad, nymålade naglar och iklädd morgonrock än så sitter jag nu här. Ska snart ta tag i mig själv och göra mig i ordning för att möta tjejerna på Viskan klockan tre.
Min gårkväll innehöll tre bästa vänner hemma hos mimmi. Riktigt bra om jag får säga det själv!
Vi hörs!

godmorgon sverige..

filmen igår, SAW 3D var ganska dålig helt ärligt. Kanske inte så värt att lägga 120 spänn på det. Men nu har jag sett alla dom filmerna iallafall och fått det klart!
Men det var mest blod och kroppsdelar som flög runt.. jao.. inte så jättebra alltså.. men jag kunde sova, utan problem!
Idag så ska jag till vårdcentralen och ta en spruta.. ack vad ont, men jag härdar.
Sen så får vi se var eftermiddagen tar vägen. Har förslag på middag med tjejerna. Och det kan aldrig gå fel!
PUSS

dör på 2001..

kan varit den regnigaste dagen i göteborg och kan ha varit världens sämsta shopping kände jag. Men, uppdraget var jackor till bröderna.. tog BARA hela dagen typ. Själv fick jag köpt en stickad tröja. Inte så jättekul, men jag är en varm tröja rikare.
Ikväll är det SAW 3D som gäller med några utav mina fina, och fan asså.. tror jag kommer dö lite på plats. men men, wish me luck.

du frågar.. jag svarar..

TILDA om svart beige & silver..:
finfinfin tjöja julia :) vart har du hittat den? :)

Tack! Det som ser ut att vara en tröja på bilden är en klänning egentligen. Men den köpte jag på en gina tricot utförsäljning i typ april.


Nattsyssla..

åker till göteborg imorgon bitti med mamma och på kvällen blir det SAW 3D med några utav tjejerna.. kill me.
Nu har jag kollat Paradise och ska slå på Pensionärsjälvar. Älskar Play. Kanon på det!
Godnatt puss!

leker kock och frisör en måndag..

min första riktigt lovdag, KANONSKÖNT! degat på soffan sedan tio och ska alldeles strax om 3 minuter gå ner till felicia, är där på 5 sekunder. Rekordsnabbt. Grymt att inte ens behöva ta på sig jackan för att gå ner till henne.. hehe. Lite sommarkänsla såhär första november.
Vi gör lite pannkakor, jag kollar på när hon packar till sin london-resa, och jag färgar hennes hår! Riktigt skön dag!
PUSS!

at the end of the day..

har ikväll haft myskväll med iallafall halva ligan! vi slutade upp hos mimmi allihopa, alltid lika mysigt!
Nu ska jag alldeles strax sova, och det ska jag göra länge hade jag tänkt.. men vi får väl se hur det blir med den saken!
Godnatt!

RSS 2.0