New Delhi

sedär, senaste shoppingen plus den glittriga tröjan då, men den gick inte fånga med mobilkameran. Nya träningskor.. så ska väl kanske få lite fart under fötterna iallafall? Har kommit med insikt att jag måste börja med systemkameran igen.. detta håller inte, får ju rysningar själv..

Long time no see

Hade en ganska tråkig morgon.. åkte till tandregleringen och gjorde avtryck. Bet i en fet grön gegga och var sedan grön i hela ansiktet. Men nu är det gjort och jag är någon erfarenhet rikare. Ska strax ta mig till bussen för att möta Lisa och ta en fika med henne. Längesedan vi sågs, och vi har nog en del att prata om, så ska bli riktigt trevligt!
Hoppas ni får en fin fortsatt måndag, så slänger jag in lite bilder när jag är hemma igen!

Saturday

Har varit nere på stan nu på förmiddagen och kollat runt lite. Fick med mig en annan glittrig tröja (istället för den som ligger i collaget längre ner), några vinröda höstnagellack plus en ny cleanparfym. Japp. Nu så ska jag bara ta det lite lugnt innan jag vid fyra beger mig till viared för att hjälpa till på en fest med mimmi och emelie! Kan nog bli kul! Slänger in några bilder på mina inköp imorgon kanske. Ha en superlördag!

Make it last

Det är fredag och det känns kanon att kunna gå hem vid ett och veta att vi har lov i en vecka nu! Helt skolfri kommer jag inte vara, ska få lite saker gjorda! Men det gör mig ingenting alls just nu! Börjar mitt lov hemma med familjen!
Hoppas ni får en fin fredag!


Best in town

Borås bästa kanelbulle, Orion. Köpte med mig en hem efter skolan och ännu en dag så sitter jag hemma och har inget plugg, sedär ja! låt se vad jag ska hitta på denna eftermiddag.

Once again

nämen ser man på. Inte har jag lämnat lägenheten än. Var precis påväg ut genom dörren, hade satt handen på handtaget, så ringer Lina och berättar att lektionen är inställd. Börjar nu kvart i tolv istället. Så nu blev allt dagen ännu kortare med endast matte och rättskunskap, från 11.45-14.00. Ja, denna vecka innan lovet har inte lamslagit mig iallafall.. den har varit skön.

Morning glory

Godmorgon! Ligger kust nu och bara drar mig innan jag ska ta mig upp och komma iväg till skolan! har en ganska kort dag idag, från 10 till 2. Hoppas ni får en bra onsdag, jag har nog iallafall vaknat på rätt sida.

Charlie Brown

ännu lite mer coldplay, bara för att deras nya album är grymt

Prove me wrong

Förläsningarna som jag igår inte var särskilt alls excited över överbevisade mig idag. Tyckte faktiskt det var riktigt intressant. Annars så har jag inte gjort särskilt mycket! Gjorde klart min sista artikel i journalistiken för ett tag framöver. Gött att lite teori startar nästan, känns som om jag har idetorka just nu, vilket ni kanske känner av.

20111024

hade en skön dag i skolan, och stack sedan iväg på ett litet infomöte om lördagen. Nu sitter jag och försöker få kinesiskan gjord. Men fan vad det tar i. Imorgon väntas en lång dag för mig. Ska vara på föreläsning från kl 1 till halv fyra. Tycker inte att det låter lika kul i mina öron.

Paradise


The skies over your head

dopet gick bra och lillebror skötte sig rätt bra, ett litet bryt men det är väl okej. Gästerna har nu åkt och jag fullkomligt rullar runt här hemma. Så galet mätt. Men det har varit en mycket fin, mysig och bra dag! Jag ryser alltid lite när man är i kyrkan och sjunger, tycker det är rätt mäktigt ändå.
fadderbevis, kusin och fadder nr 2. Jadu kusinvitamin, dags att vi börjat föregå med gott exempel..

finally friday

äntligen fredag. Har i och för sig haft en skön vecka, inte så mycket att göra i skolan osv. Men men, fredag är det. Jag gick hem efter två lektioner idag då jag mår lite halvkasst. Men denna kväll så ska jag bara ta det lugnt, kolla idol och käka gött. Imorgon så är det dop som gäller för lillebror och jag tillsammans med kusin ska vara faddrar. Ska nog bli en bra lördag!
bild ifrån min långfika med Emelie och Mimmi igår eftermiddag. Höstfikor är som mysigast

Question

Fick en fråga om tröjan på bilden nedan. Den kommer från Gina tricot och kostar 249 kr.
Till min egna besvikelse var den faktiskt. Så fin och silvrig som den är på bilden var den inte i verkligheten enligt mig. Den var brun och konstigt material.


Wouldn't mind

är rätt sugen på att lägga ut pengar på denna bild.

first of the year

dricker min första julmust för detta året. Jo vars, det smakar nog likadant detta år.

Some questions and some questionmarks

Fick en fråga av anonym som undrade var blusen på sista bilden, i detta inlägg kom ifrån.
Den kommer ifrån Zara, så jag haffade den när jag var i Göteborg för två helger sedan!
Sen har jag fått några kommentarer på engelska så jag antar att jag ska behöva svara på engelska? eller ska jag lita på att personen använder google translate? jag får nog tänka på det.

IKEA


Denna söndag, pluggledig o allt så tog jag och pappa en tur till IKEA. Och visst är det så att man alltid får någonting med sig därifrån. Även idag. Idag fick vi köpt småsaker och plock. Har lite och göra nästa vecka jag är där. Ska bli skönt att få komma i hyffsad ordentlig ordning. Hoppas ni haft en fin helg, jag har haft en mycket lugn och skön helg, önskar mer sådana.

Japans gift to the human

Köpte med mig världens godaste lunch hem efter skolan. Pyttipannan i skolan var inte min grej. Hade några tjejer över på lite idolmys ikväll med massa gott, och dom lämnade för någon timme sedan. Sitter nu och ska uppdatera iphonen, låt oss se hur det slutar.
Hoppas ni haft en bra fredag!

polish

haft debatten i samhällen, och informerat på sandgärd. Hela köret gick bra och man kan väl alltid hoppas att vi gjorde någon påverkan, men när jag kom hem så vart det bara att stoppa näsan ner i nästa ämne. Har nu duschat och tar det väldigt lugnt. Fredag imorgon och några tjejer kommer hit och myser till kvällen.
Målade naglarna igår, väldigt kluven till färgen.. så konstig att jag kommer inte ens kunna fånga den på bild tror jag.. det kommer bara bli svart, men vi får vl se! Ska försöka fixa en bild, så kan väl ni säga ert.

white shirt

om ni undrar vad tröjan gör på golvet.. den torkar.. kunde inte hänga upp det för då tjös den ut.
idag har inte dagen varit lika grå som tidigare i veckan. Sol och rätt så varmt ute ändå! Slutade skolan vid två tiden och gick hem för att plugga lite politik, har en stor debatt imorgon nämligen. Imorgon så ska jag även informera niorna på sandgärdskolan om teknis och ekonomiprogrammet. Ja och hur ska detta gå ihop tänker ni.. men tro mig det har jag löst. Men ja, det blir en dag med fullfart. Hoppas ni haft en fin onsdag!

Problem

Hade problem med att publicera inlägg igår, men nu så ska det vara igång igen! Har mycket plugg och stora saker i skolan denna veckan, så ni får ta ytterligare lite stryk. Men jag ska försöka hinna med er också!

Maria Mena


Clothes rack

vet ju att jag lovat lite bilder på mitt rum här hos pappa. Men eftersom allt inte är färdigfixat, ni vet, man vill ju ha lite småsaker, så kan ni få på något som ligger mig varmt om hjärtat. Min klädstång. Behöver fler galgar, så just nu hänger bara sånt som blir skrynkligt lätt. Och ja.. genom att titta på den så kan man nog tyda vilka favoritfärger jag har.

My yesterday

I'm back! Gårdagen spenderades inte i Partille och allum, utan stora staden Göteborg istället. Käkade gott, myste runt och även lite shopping. Jag köpte bara en svart blus/tröja, med dragkedja i nacken och lite längre bak än fram, ska visa bättre bild än nedan när det är bättre ljus. Men det var en bra lördag!
Idag så har jag inte gjort något alls, bara slappat. Flyttade till pappa idag och har imorgon en go sovmorgon! Har ganska mycket att stå i denna veckan, men ska försöka hålla igång här!

Promises are to be kept

Lovar en förbättring.. Ska sluta upp med mina spontana pauser.. Imorgon drar jag med familj på lite dagsäventyr, bilen styrs mot Partille och allum! Hoppas ni har en fin helg framför er!

I only miss you when Im breathing

blir nästan rastlös nu när jag inte har något plugg.. känns så hemskt att säga det. Men man vet liksom inte vart man ska göra av alla timmar. Stack ner på stan efter att jag slutat skolan och köpte min färgklick och ytterligare en vit shorta, denna gång lite mer oversized, kan slänga in någon bild sen. Ja ni.. ska ta och fundera på vad jag ska göra härnäst.

Jar of hearts

tisdag, och har varit en rätt okej sådan, inte någon direkt jobbig dag i skolan, inget plugg.
Har något kul att visa er.. men ska samla mig lite mod först, det var ju trots allt inte förra veckan som bilden togs, haha, dog lite när jag såg den.
hade mysstund med lilla Oscar tidigare idag, dansade till Bieber och pratade simsspråk.

One day off

haft en bra studiedag, utan studier. Varit med mamma och Oscar hela dagen, en sväng till stan och en sushi. Imorgon är det dags för skola, men helt okej med tisdagar, slutar tjugo i två och har lång lunch. Hoppas ni haft en bra dag på jobbet, i skolan, hemma eller var ni nu befunnit er!

Two doors Cinema Club

Two Door Cinema Club – What You Know blir dagens låt. Sköna britter låter det som, men kollar ni in deras video på youtube så försvinner lite utav den känslan. Sämsta videon.

Sex and the city

Hade en helt ok kväll igår men lite mys hemma hos mig först och sen drog vi iväg på lite småtrevligheter. Söndag, vaknade upp och åkte till mamma och sandared en timme efteråt typ. Kollade lite fotboll och nu så har jag precis gjort en sak i engelskan! Studiedag imorgon, firar det med att kolla på Sex and the city ikväll!

Zero activity

Har varit rätt flitig här idag tycker jag. Iallafall, det är lördag och jag har tagit det så lungt som det bara går. Duschade vid ett och satt i morgonrock till iallafall två.. sen har jag kollat tv osv. Kändes som om det var okej att slösa en dag på det eftersom jag även är ledig på måndag. Strax kommer två fina vänner hit och den ena bjuder på smörgåstårta från jobbet, holy mama vad gott! TTYL

Simple hair

tycker denna frisyr är riktigt fin, både till vardags och galej. Fint och enkelt att göra!

Pink shell

Vill klä upp min MAC med ett rosa skal.

Statement pieces

är sugen på en färgstark scarf nu till hösten när, gillar även det enkla armbandet

Fredag och långhelg

Då var denna fredag över. Har avklarat ett matteprov, haft en fetlång ekonomilektion och har haft hem några vänner nu till kvällen. Vi har bara tagit det lugnt med varsin godispåse och idol. Har lite utav en långhelg denna helg, studiedag på måndag. Känns gött! Hoppas ni haft en fin fredag!


RSS 2.0