Where did I grow up

Jag hade en superfin födelsedag igår med min närmsta. Hela helgen kretsar runt kalastemat. Ska strax krypa ner i sängen och ta igen mina missade timmar inatt. Imorgon blir det upp och plugga, och sedan kommer det ännu mer släkt hit. Did I mention, Im a grown up now.

Birthday

Har haft en så fin födelsedag, och min helg är fullspäckad, så det blir blir klent här. Men vi hörs på söndag kväll!


When the weather is fine

Det har varit två fina dagar i Borås med värme och strålande sol! Idag har jag tagit det lugnt vid sandwallsplats med glass och vänner. Hunnit med lite plugg, men valde sen att ta ledigt från det idag. Är värd en paus.

Saturday

En kamera bild och två jättedåliga mobilbilder, men så fick det bli..
Jag och mamma tog en tur till allum idag för att hjälpa mamma med mina födelsedagspresenter. Inte så roligt att veta vad man får, men det blir ju något jag vill ha, och det är ju bra haha. Årets converse blev ett par låga vinröda, kul med lite färg! Tackar världens bästa mamma för en fin dag! Nu så blir det en lugn stund i soffan!

The sun is up

Vädret som borås bjuder på idag är inte och leka med. Vi tjejer i klassen tog en god lunch på viskan i solen, och jag satt i bara t-shirt utan att frya det minsta, och det är bara Mars(!!). Målade på ett rosa lack från mavala igår och det känns väldigt vårigt. Är på rätt bra humör nu när solen visar sig. Ahe, nu är jag speechless, åker iväg till ulricehamn strax för att kolla fotboll, vi hörs!
UT I SOLEN MED ER

Poetry

Idag så har jag bara njutit av att inte plugga. Vi har haft strålande väder i Borås idag, det firades med en fika på Viskans uteservering. Kom sedan hem och tog en powerwalk, målade naglarna och nu har jag krupit ner i sängen eftersom det inte visade sig vara något bra på tv. Bjuder på två bilder från hela min samling med quotes som får upp mitt humör och ger inspiration till att vara en bättre människa. Så poetiskt men så sant.

Resereporter för en vecka

Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på Cypern, Kreta, Spanien eller i Kroatien under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här.

From above

Har haft en halvbra dag, sov för lite inatt vilket alltid resulterar i en mindre bra dag. Ska hoppa i säng nu.

We're moving up in the speed of light

Ett litet ofrivilligt uppehåll har det blivit. Men jag har haft en bra helg som startade med tacos och annat gott med Lina samt att vi lyssnade på massa nostalgimusik, en lördag med fotboll och nu sitter jag och målar naglarna. Gillar dom helgerna när man inte gör någonting fast ändå något. Den ni, brukar ni ha sådanna helger

OUTDOORSMAN II RAINBOW

Gärna för mig i 18års-present

Hongkong

Färgen heter Hongkong och kommer från Mavala. Men den är lite mer åt orange/persikahållet.
(visst var jag kreativ och rolig..)

Powerwalk

Eftersom det är så fint väder idag med bestämde jag mig för att ta en powerwalk efter att jag slutat skolan klockan två, och så blev det. Sitter nu och ska ta och få lite plugg gjort, har hela kvällen på mig nu. Man får lite extra energi av att få rensa tankarna och få lite frisk luft efter att suttit i skolbänken hela dagen.


Long time

Aukustisk version, orginalet hittar ni här.

Sunshine

Har haft en sån bra dag, solsken, mat på sandwallsplats, två fina vänner och solstolshäng hemma hos Lina. När jag kom hem så tog jag mig i kragen och kom ut på en powerwalk. Jag gillar inte "gym-miljöerna" och föredrar frisk luft, så nu när man inte behöver frysa ihjäl längre så är jag igång! Hoppas på att morgondagen blir lika fin, studiedag imorgon också!

Day off

Har idag hunnit läka lunch med tjejerna och nu sitter vi hemma hos lina vid sjön och njuter av att bara lediga i samband med sol och värme! Tänk om man kunde vara ledig varje gång det var fint väder. Livet alltså.


Sunday

Sitter nu och kollar lite tv och äter lite godis, ska bli rätt skönt med två studiedagar. Ja, jag ska studera men jag ska även hinna ta det lite lugnt. Vi hörs imorgon! Puss


Easy living, easy loving

Igår tog jag och Lina en spontantur till Göteborg, har än inte funnit mitt shoppingmode, behöver mer vår. Men jag fick med mig ännu en t-shirt från Ginas baskollektion. Imorses vaknade jag rätt tidigt och åkte iväg och solade med mamma, nu känns det som om dagen är hur lång som helst. Ska bli av med lite plugg nu och sen sticker jag nog iväg och kollar fotboll för omväxlingens skull. Om ni inte har tittat ut så ta och gör det, här skiner solen!!

Go play a video game

Har letat fram megalurarna (får så jäkla ont i öronen av iphonelurarna efter ett tag) och ligger och kollar in massa avsnitt jag missat på playkanalerna. Denna fredag ska jag ta det väldigt lugnt och njuta utav att vara ledig fram till tisdag! Wopwop!

when the time is right

Hade bara en lektion idag, sen lunchade jag och mamma sushi, alltid lika gott. Denna eftermiddag har jag hoppat upp i sängen och kikat på en Big brother live stream. Tar vara på mina pluggfria dagar när dom väl finns. Fredag imorgon, riktigt skönt, och en långhelg väntar, alla tummar upp.

Nails

Jag tog mig ann utmaningen igår med nagelmarmorering. Resultatet blev helt okej, men orkade bara göra fyra fingrar så har två på varje hand nu. Det tog tid och det var petigt, men övning ger färdighet och jag tror det kan blir mycket fina mönster framöver!

Black & Silver

Denna tisdag har varit skön, slutade redan vid kvart över tio då resten av lektionerna var inställda. Köpte med oss sallad hem och stack hem till mig för att plugga lite. Känns som om jag är tillbaka lite på banan nu. Skönt. Men jag ska inte ropa hej innan jag är över ån. hade tänkt testa något nytt på naglarna idag, nagelmarmorering, låt se om jag lyckas. Förresten, nu måste vi väl ändå kunna säga att våren är här, officiellt?

take a chance at love

Under min lilla paus här på fem dagar så har jag hunnit med att vara sjuk, fira två fina tjejer på deras stora dag, vara halvsjuk igen och pluggat så det ekat tomt i huvudet på mig när jag gått och lagt mig om kvällarna. Äntligen väntar en lite mer avslappnad tid än föregående tre veckor.

Thumbs down

Ligger just nu på soffan, helt utmattad.. Känner mig frusen och det känns som en sjukdom är påväg.. Men vi kan alltid hålla tummarna för att det inte ska ske! Ska ta en dusch och hoppas på det bästa.


RSS 2.0