You better keep on walking

Har varit dåligt med motion under denna sommaren. Varit på västkusten, jobbat och helt enkelt inte haft orken. Träningskläderna har bara legat i väskan som varit med varje gång.. hur svårt ska det vara. Men Idag så! 1 mil i benen fick jag imorses. Riktigt gött! Tog en dusch och sen en sväng till stan för att köpa nödvändigheten, Svarta byxor. Men köpte även tröjan på bilden, och en likadan i svart. Hade svårt att bestämma mig. Så botar man beslutsångest på sämsta sättet. 
Nu ligger jag och kollar på OS. Det bor ett litet sportfreak i mig, och ikväll är det handboll på tapeten. Vi hörs!

Tomorrow is mystery

Efter en vecka med att istortsett levt PÅ familjen, och delat rum med bröderna så har jag en kväll där jag bara vill stänga in mig på rummet och vara för mig själv. Göra sånt jag vill. Och denna kväll streamar jag tomorrowland från youtube. Förstår inte varför jag är hemma just nu, hade velat stå där och hoppa faktiskt. Så jäkla bra!

one week on the wescoast


finally

Äntligen lite sol och värme här på Tanumstrand, legat och latat mig hela dagen. Uppladdningen av inlägg och bilder är rekordseg eftersom jag surfar på mobilnät och alla möjliga konstiga nät jag kan komma åt, så vissa dagar ekar det tomt här.

20120724

I söndags kom vi till tanumstrand för en veckas tid. Men igår tog vädret priset. Småregn, blåst och kyla, rena oktober vädret, därav höstkläderna på bilden. Det var ju värt att förevigas. Hoppas verkligen att vädret rycker upp sig i veckan! Idag firar vi bröderna som fyller ett år äldre.


The best thing I've ever had

Idag fyller världens finaste bröder 15 år. Tiden går så fort när man har roligt. Jag hoppas ni får en fantastik dag. Utan er, inget mig.

I'm leaving

Idag lämnar jag borås för en vecka vid vid kusten och tanumstrand. Det ryktas om riktigt soligt väder på värderleksrapporterna, ibland hoppas jag att rykten stämmer.

24 hours

Har haft några väldigt mysiga och roliga timmar i varberg! Åkte igår kväll med mina två finaste och käkade middag och tog en mysig kvällspromenad i en fruktansvärt fin solnedgång. Under natten så var allt så komiskt men ändå riktigt synd och småhemskt, en allergisk reaktion fick oss att hålla oss vakna redigt länge, och jag sov nog inte mer än 3-4 timmar, men vi hade det mysigt ändå och satt och pratade. Nu är jag däremot hemma, men jag har haft två fina dagar med mina fina vänner, och tackar pappa för att vi fick komma och crasha stället för en natt. Kärlek.

This is not a drive by

Här har det inte varit någon bra uppdatering på några dagar, men har inte haft något speciellt alls att dela med mig av. Men ikväll så tar jag och två av mina finaste vänner tåget till Varberg för en natt eller två! Ska bli skönt att komma bort en kortis.

Todays

Klockan två stack jag iväg på kalas med familjen och kom hem för en liten stund sedan. Sitter och kikar på firandet av kronprinsessan, och skickar iväg ett Grattis i samband med detta, Grattis Viktoria! Blusen och armbandet är två nya ting jag fick med mig hem ifrån Göteborg! 

So much light in this city

Har varit iväg på resande fot hela dagen, först in till stan för en fika och sedan vidare på en spontanare till Göteborg för shopping och lunch, och lite saker fick vi allt med oss hem! Fin fredag!


New nails


Round my hometown, memories are fresh

Idag har jag landat hemma igen efter 5 dagar vid havet. Då är man återställd som människa ännu en gång.

They said this day wouldn't come

Idag har vi tur med vädret här på Tjörn, och jag har verkligen njutit av det sedan halv tolv i förmiddags! 

Finally

Äntligen, äntligen fungerar blogg.se appen igen. Då kan ni kanske hoppas på lite bättre uppdatering, eftersom jag finner det mycket lättare att blogga från mobilen när jag är ute och flänger runt.


Westcoast

Härdar som sagt fötterna på Tjörn för tillfället. Jag och mamma begav oss iväg i morses och här blir vi kvar i några dagar. Förra året var jag bara här under midsommarhelgen, men hoppas kunna göra några fler besök detta året, helt klart! Har redan hunnit med en kubbmatch idag, jag skulle vilja säga att jag dominerar än, men sorgligt nog så blir jag nog bara sämre med åren. Ska strax käka lite grillat och bara andas lite havsluft på altanen igen. Ack vad detta stället gör en lugn i själen, och det behöver jag nog. När man var mellan 1-15 år så var det väl ingen bigger deal att komma hit, men nu har jag ju blivit gammal och uppskattar varje stund. Herre min skapare, det var djupt av mig.

The other night

Här har det ekat tomt i några dagar, men har både haft fullt upp med annat, och fullt upp med att bara ta det lugnt. Men sen senast så hann jag med en utgång i torsdags, fika och vänner, samt åka ut till Tjörn. Hade iallafall en skön kväll i torsdags som vi började på Brännan med cider och nachos, framåt 11 stack vi till Harrys där Adam Alsing var och spann skivor. Fin kväll alltså! Hoppas ni har haft fina dagar!

Keeping up

Idag tog jag en sen lunch med två favorittjejer, och vi satt kvar på viskan i några timmar, babblandes om allt möjligt som hänt under tiden vi inte hunnits träffas. Innan jag begav mig till stan hade jag några timmar ute på altanen, bara jag som älskar när det bränner lite på kroppen framåt kvällen?

relax

Igår hade jag en dag där jag bara njöt över att jag har sommarlov.

July

Tog en powerwalk på 8 km i morses och sedan bestämde jag mig för att ta årets första dopp, det var riktigt skönt, inte alls så kallt som jag fruktade. Sen drog jag ihop en god frukost med en mango & jordgubbssmoothie, write it down.
Annars då, allt är bra, jag har ju sommarlov och tar det jäkligt lugnt! 

Gold & patterns

I went nuts today, kände för att åka till stan, gjorde det, och köpte mitt livs mest galna shortsköp, men jag är nöjd! Fått dille på färg och mönster nu till sommaren att matcha med en slapp och enkel över/underdel. Kan se mig strosa runt i dom vid kusten under mina två/tre kustveckor som jag har planerat. Köpte även sandalerna, behövde ett par simpla och fann dom på H&M. Kanon! 
Har haft en bra dag ändå, ibland kan man köpa sig lite lycka, men ibland hjälper det inte alls. 

Orange

Lackade naglarna i orange igår. Tar nog en tur till stan idag för att kika lite, behöver dock ett nytt underlack så en anledning till att åka har jag. Det här regnet gör mig lite småirriterad.

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

chasing the sun

Igår hängde jag runt i stan i min nya blus och boyfriend jeansen, diggar mönstret och färgerna! Idag så ska jag ta en tur till gällstad, vädret får en ju inte att vilja vara ute direkt. Tänkte slänga in min spotifylista som jag ständigt uppdaterar med låtar. Gjorde den i januari för att slippa sitta i december och göra ännu en "Nyårslista", så det är en samling från året. Smart om ni frågar mig!
här har ni den. Musik är för bra ändå.
 

RSS 2.0