genom annat filter


Norges huvudstad

Idag så åkte vi till Oslo över dagen, supervarmt, fin stad och en härlig dag. Vi gick på operataket, såg dom sjukaste lyxkryssarna och vandrade runt på stan.
några dåliga iphonebilder.. as usual.

what doesn't kill you only makes you stronger

jarå, lever det gör jag än! Legat i solen hela dagen, gjort egen pizza till kvällen och haft det allmänt gött.
Har just nu igen bild att dela med mig av, så det tar vi en annan gång. Skulle mest skriva för att meddela att jag fortfarande lever. Japp, så då har jag gjort det!
Hoppas ni haft en superfin dag, och hoppas på att ni får en bra dag imorgon!
Puss!

orange

Lite sommarbränd ligger jag nu på sängen här i stugan och bara tycker livet är allmänt gött.
Imorgon är det onsdag och vi har halva veckan kvar.. mer solning och mer bad. Förlorade förresten minigolfen, om jag ska välja något jag är dålig på så väljer jag nog minigolf.
en dålig iphonebild gör aldrig färgen rättvis.. men iallafall.. mitt orangea nagellack

mycket bra dag

har haft en dag ute i solen idag, det har varit stekhett. fått lite färg, målat naglarna orange och käkat kärleksmums. Haft en ganska bra dag hittills. Nu har vi precis käkat, och ska snart styra kosan in till Grebbestad för att spela lite minigolf tillsammans! Hoppas ni också har haft en mycket bra dag!

vad ni är bra

vill bara säga tack för att ni är så fina, en liten kommentar som "har du haft en bra dag?" kan göra det hela med skrivandet lite roligare! Att ni faktiskt är människor som jag inte har en aning om vilka ni är, läser min lilla och ganska meningslösa blogg, förbluffar mig mest.
Så why not fråga er, vilka är ni? Ni är ju trots allt några stycken? Håller ni till i Borås eller vart i detta långa land, ålder, hur hittade ni mig överhuvudtaget? You name it, skriv det bara. Riktigt kul och läsa!
Allt är bra med mig och jag har haft en mycket bra dag! Hoppas även ni haft det och att ni hade en kickass midsommar!
Kram!

20110627


torp

idag har det varit varmt, men molnigt och lite regn. Så vi styrde bilden till Köpcentrumet Torp för lite shopping, och så blev det. Två tröjor, en klänning och en ring rikare.

tanumstrand

Befinner mig nu på Tanum Strand tillsammans med familj! Har inte så mycket mer och säga, mer än att det är riktigt fint väder, klarblå himmel, sol.. ja vi har det rätt gött! Här är några bilder ifrån mina fyra dagar på tjörn!

Summerbreeze

Det blir några mobilbloggar för jag har inte orkat koppla upp mig på datorn. Hade en mysig midsommarafton igår med god mat och kortspel till natten. Idag bjuder Tjörn på sol och värme, precis så som man känner igen stället! fest, mys eller familjefirande, hoppas ni hade en mycket bra midsommar iallafall! Imorgon åker vi vidare till tanumstrand!

Right now

Har i stundens nu, kommit ner till tjörn! Sen ankomst här pga av brödernas fotbollsmatch och för att helt eneklt slippa all trafik. Ska nu ta och lägga huvudet på kuddarna och sova, sover alltid som bäst här, lugnet är fan nästan så man kan ta på det! Vi hörs, och om inte imorgon, så vill jag önska er en trevlig midsommar oavsett vad ni har för er! Puss!

leaving town

Idag så drar vi ut till Tjörn för att fira midsommar där. På söndag så åker vi till Tanumstrand/Grebbestad och tillbringar en vecka där! Och enligt vädersidorna så ska vädret var betydlgt bättre än här hemma i borås!

dress me up

Här har ni en bild på hur klänningen ser ut på, kanske inte bästa bilden och färgen stämmer inte alls överens (färgen kan ni se några inlägg ner) men det var vad jag hade och komma med för tillfället!

shortcut

my new hair, och nej det är inte kortare på ena sidan.. haha

ny kategori

slänger in en ny kategori i bloggen. Också min första. Den kommer innehålla bilder som ger mig inspiration, och då inte inom mode osv, utan saker i livet, finns för lite av sådant tror jag.

dress

Klänningen kommer ifrån H&M!
När vi ändå är inne på klänningsspåret så kan ni göra som jag gjort (ifall rastlöshet finns) designa en egen klänning på nelly. Hakade på min vän Lina, och gjorde tre klänningar, två ganska enkla och en lite mer fest. Så ja, jag är ganska uttråkad denna kväll.
Men gå in och rösta om ni känner för det, och vill ni inte rösta på mina, så rösta på Linas, eller på någon annan!
rösta här

your hair was long when we first met

sitter nu med lite kortare men betydligt fräschare frisyr. En bild kan jag försöka slänga in imorgon! Men fick även med mig en klänning hem. Jag som tidigare sagt att jag hatar rea ruset... men ah, 150 spänn, what to do.

time for a change

idag så ryker en del av håret. Gött att slippa alla slitna toppar!

as the rain falls down

det var ju så soligt och varmt idag, så slängde på mig shortsen och mina nya sandaler, lämnade även jackan hemma.
Ah, eller hur. Spöregn.
Hade iallafall en mysig fika med Julia & Lina, vi gick hem till Julia efter någon timme och sedan gick vi för att kolla in pappas nya lägenhet som är under renovering. Kom hem runt sju och har sedan dess inte gjort mycket alls. Imorgon så väntas en klipptid kl tre, mer behövligt än någonsin!
dagens deppväder resulterade i converse och svarta byxor.

All things bright and beautiful

Owl City släppte en ny platta den 14 Juni 2011, "All things bright and beautiful".
Vet inte varför jag fastnat för Adam och hans musik men något speciellt är det antagligen!
Här får ni hela plattan; Owl City – All Things Bright And Beautiful
Men jag sjunger mest med till första, femte och elfte dängan!
Digga vidare så hörs vi senare!

where fire and ice collide

Hade aboslut ingenting vettigt att skriva om igår.. så därför skrev jag ingenting. Satt inne hela dagen och var mest tjurig över vädret..
Idag däremot, så ska jag möta Lina & Julia inne i stan för lite fika och tjöt! Undrar bara vad som hände med västtrafik, varför har de dragit in massa bussar?
aja, far in vid kvart i två.
Upd; det kanske dom gör.. kanske är det jag som inte tänkt på det bara.. men jag finner det ganska dumt att göra det eftersom jag nog, möjligen, åker buss som mest nu. Men men, snart vänjer man väl sig.

french

en lugn lördag, hunnit träna, fixa naglarna och städat rummet.

Godmorgon världen

Ville bara säga Godmorgon! Börjar min dag med en powerwalk, göttttt.
Höres!

hellos and goodbyes

var borta i huset en sista gång imorses, nu är det over 'n out på sandaredsvägen, och dom nya ägarna ska ha tagit över nu!
Stack sedan in för att käka lunch med Lina på Eest och det var så grymt gott idag med.. sviker en aldrig! Strosade lite på stan, i all rea-yra... får spelet.. hatar reor. Folk blir som galna och alla bara står och rycker i allt. Utan ryckningar och folk som tränger sig före till omklädningsrummen, så fick jag med mig ett par shorts och en klänning hem. Men såklart, även två nagellack. Nöjd. Bokade även en klipptid och på tisdag så ryker nog en ganska bra bit av mitt långa och slitna hår.

det rullar på

idag har det hänt mycket, men ändå inte, den ni! Kör nytt upplägg i detta inlägg.. lite variation.
sommargott, flingor, kall mjölk och socker. Ska inte mycket till.


powerwalk..


..med stopp hos pappa, där huset alldeles snart står helt tomt för dom nya ägarna!


och här är jag i detta nu, nyduschad, en bränna rikare, en powerwalk som känns i benen, skön känsla inför lägenheten i stan, och har mellan allt idag hunnit baka en kladdkaka. MM, livet rullar nu.
Käkar sushi med Lina imorgon, ååh så bra!

Ber en bön

Min önskan, hälsning och bön om sol blev nog hörd! Vädergudarna hänger nog runt på min blogg.. Hoppas det håller i sig bara. Men nu bloggar jag från mobilen, ligger på altanen och har det gött! Vi hörs mer framåt kvällen!

between the lines

har som ni kan se, om ni läser mellan raderna i inlägget under, varit en ganska tråkig dag, men antar att man måste ha sådana med! Vill ha sol och värme så att jag kan slänga mig ut på altanen en hel dag, få känna att det bränner lite. Men nej, lämnade in några lönepapper idag, brände lite gummi på moppen. Så mycket är det som bränner (ironi), annars så har jag tränat och tagit det lugnt, innan vi for iväg på kalas.
kalasade iväg iklädd detta idag..

Dani Shay

klockrent

helt sanslöst

är så fruktansvärt trött och irriterad på detta vädret..
Det enda jag gjort idag är att jag tränat.. lite senare så blir det kalas hemma hos moster och Mark!

gold


sand mellan tårna

har haft en mysig och trevlig dag med Lina, och även lite shopping på nelly outleten som öppnat igen för denna sommaren. Två skal till min telefon, två kap eftersom skalen annars är löjligt dyra. Plus ett par superfina sandaler. Visar er bild senare ikväll! Ska snart dra iväg och kolla lite fotboll!
Hörs ikväll!

Glue me on

tisdag är det idag, och jag ska snart bege mig in mot staden för att möta upp fina Lina för en fika och lite shopping kanske!
Vi hörs senare!

Hälsning till Solen, du får gärna komma fram nu.

Adelaide

ett av dem tre nagellacken jag köpte häromdagen kletades på i all hast. Måste ju testa alla lack man äger. Har ett ljusblått att testa någon dag. Svår färg, men kan nog funka med lite silver smycken osv. Midsommar kanske..

rullar framåt

då var kursen avklarad! Fick köra lite rullstor och rollator, och sen fick vi megamycket information om allt möjligt.. saker som vi inte ens ska göra. Men nuså, redo för arbete i juli/augusti.
Fick en kommentar på inlägget nedan om arbetet, men jag kommer inte jobba med mat osv.. utan kommer bara fungera som "socialt umgänge", så jag ska nog allt få med mig dom ut på gatorna och hitta på lite grejer, det blir ju vad man gör det till!
Upd. Jag kommer arbeta på solvändan, där dom flesta är såpass "pigga" att dom gärna går ut. Men du får väl se i sommar vad jag tycker om det!
Annars idag sker det inte mycket, lite bra väder hade ju inte skadat nu när jag inte jobbar..

20110612

Är hemma igen, vi övernattade bara en natt på Tjörn. Vi stannade och käkade lunch på IKEA och sen fortsatte det hemåt. Jag har nu hunnit powerwalkat och duschat, så ligger nu på sängen, ganska trött helt ärligt.
Imorgon bitti så befinner jag mig på Sandareds ålderdomshem för informationskurs, och är inte klar förrän runt 14.00.

snabbare än ljuset

vi tog en spontare ut till mormor och morfar på tjörn. Så här är jag nu!

until the sun goes up again

Säger godnatt för idag, och tänker imorgon ta mig en sovmorgon. Är värd det nu.

lyckliga dagar

Min första sommarlovsdag har jag spenderat genom att kolla på Teknis Utsläpp från boråshallen, kolla på alla flak med lyckliga studenter, och även varit på storasyster Lengqvists studentmottagning. För att sedan käka och fira sommarlov och pappas födelsedag på La copita (mycket mat idag alltså).
Om två år är det min tur, och det är GALET vad avundsjuk jag är på alla som tar studenten.. nästa år lär ju bli ännu värre.. Men, bara att hålla ut! Min dag kommer också, tänker inte ge upp alltså.. känna den lyckan lär ju vara total!
Här kommer lite bilder från min dag;
..hade systemkameran med mig ser ni väl? självklart!

sätter eld i baken på bloggen


svävar högt i det blå

här kommer en ganska dålig bild på den blåa men detta får ni se sålänge, sen så får jag försöka få tag i en bättre bild vid ett annat tillfälle!

let your colors burst

unnade mig lite shopping på denna fina men regniga dag.
en blå klänning, (fick ingen bra bild så det får bli någon annan gång), Och några nagellack, pass på inne på kicks, billigt billigt. haha.

as icing on the cake..

varit tropiskt varmt idag med.. ändå envisades jag med att ha långbyxor på mig.. men men, imorgon är det sista dagen tillsammans med klassen på tio veckor, en kort avslutning i aulan och sen blir det tårtkalas i vår sal.

då var ettan över..

rodde hem ett MVG i engelska A igår, ett VG såhär efter en termin med FeB, ett VG i svenska och ett VG på den omtalade inlämningen som försvann, ett VG i geografi... jaa, jag är nöjd! Känner mig ändå rätt nöjd med ettan. Nu är det klart, och inget mer tjöt om skolan på flera veckor! Kul för er och kul för mig!


As we speak..

Sitter på bussen påväg hem från min sista skoldag som etta! Känns jävligt skönt om jag ska vara ärlig! Imorgon är det skolavslutning och tio veckor av ledighet och inget plugg väntar. Gudars så bra! Men kan fortfarande inte fatta att ett år redan gått på gymnasiet.. Det är nästan lite galet!

much louder than words..


thunder..

dödsvarmt idag.. helt tropiskt.
Känner mig nästan lite raslös nu efter skolan när det inte finns något plugg.. tror nästan det är illa att känna så..
Men ska ta mig en dusch snart.. och ja.. hoppas på att det inte bli lika hemsk åska som det var inatt.. fem timmars sömn är inte min grej.

im a survivor..

har varit ute och svettats en stund nu, men det var skönt!
Ska alldeles strax ta en kall(läs kall) dusch. Ja en kall dusch.. så galet skönt när man är varm, haha.
Sen ska jag helt enkelt bara ta det riktigt lugnt hela kvällen.. imorgon är det skola igen.. men tror jag kan stå ut dessa två dagar som är kvar!

until something new..

ett byte på headern.. men är osäker på den.. tröttnade på den andra.. så nu fick det bli något lättsmält för ett tag (till att jag känner mig tillräckligt kreativ för att komma på något nytt)

a room full of life..

har redan varit i full gång ett tag. Varit hemma hos pappa och rensat ur mitt rum.. oshit var mycket grejer man samlar på sig!
Nu infinner jag mig hos mamma igen.. vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. vågar inte lita på vädret idag. känns som om regnet och åskan brakar loss snart.. men vem vet..
Tror jag ska ta mig ut på en powerwalk om en liten stund!

in the heat..

efter denna helg så sitter jag nu med en bränd näsa.. men skönt att man ändå fått lite färg. Imorgon sägs det bli regn.. inte lika kul.. men mig gör det inte så mycket eftersom jag ändå ska rensa ur hela mitt rum hos pappa imorgon. Flytten närmar sig!
lite solbränd och lite skelande.. sommaren är här

I won't let the sun go down..

hann köpa mig en bikini och ett nytt fritidskort idag, gött! Efter det så drog jag och mamma till kvibergs fotbollsplaner för att kolla in bröderna och deras lag som spelar Göteborgscupen.
Höll till där ett bra tag, kom hem, grillade och hade det mys med Emelie och Mimmi. Sen gick jag och Mimmi en lite promenad, spontant!
gled iväg i randig klänning (störd värme det varit idag), och gosade med min favorithund under dagen.

Jag har haft en rätt bra lördag!

promises are to be kept..

såhär på kvällskvisten så har vi grillat, kollat sverige-moldavien och big brother.
Ska strax hoppa till sängs tror jag.. måste in till stan imorgon, nytt busskort behövs, ny bikini och kanske ett par shorts.
här kommer bilden jag lovade på shortsdressen.

lätta hjärtat..

har infogat en frågeruta.. så om ni har några frågor eller bara vill säga något så go ahead!
Annars idag så har jag legat ute i solen och är lite utav ett stoppljus.. har även hunnit med en svettig powerwalk, gött!

back to normal..

resultatet blev bra! Vet inte om det blir någon mer färgning faktiskt.. vill absolut inte bli lika mörk igen på ett tag.. skönt att slippa hålla på att färga.
från att testat på det mörkhåriga livet;
till att jag återfått min vanliga hårfärg;

avfärgning..

Jag sitter nu med avfärgning i håret och hoppas på det bästa. vill att det sa fungera men vem vet.. kanske inte blir någon skillnad..?
Avfärgning idag och lägger i en annan färg imorgon. Håret behöver vila lite kanske..
fem minuter kvar av tiden.. sen blir det spännande och se hur detta blev..

I am my hair..

gjorde som jag skrev inatt.. tog en löprunda runt nio tiden imorses, skönt men jobbigt.
Och nu för en stund sen så var jag och mamma i stan och handlade.. bland annat avfärgning till mitt hår. Lite nervös för det.. men men, slänger in en ny färg efteråt. När jag gör detta, blir någon gång under denna långa helgen.. kan visa en bild efteråt kanske.
Strax blir det mat, sen så åker jag till Göteborg för att kika lite fotboll.

åren springer förbi..

såg en salig blandning av klänningar idag, och om två år så är det min tur. två år... känns som om det kommer gå rätt fort.. jag menar, detta året har jag knappt hunnit reagera på att det gått förbi.. hela ettan är liksom över typ.. galet!
Efter balen så åkte jag och mimmi hem till mig, sen så var vi hemma hos min kusin och träffade lite vänner.. och nu är jag hemma.. trött efter två mördarveckor som varit, trött efter dagen och ja.. trött. Tänkte ta mig en sovmorgon men nej.. ska faktiskt köra igång nu med träningen.. en löprunda på morgonen it is!

bal..

har haft en rätt skön dag.. haft två hela lektioner där den ena bestod av ett bokslutsprov.. som ändå kändes rätt bra!
Ska snart ta bussen in till stan och kolla när treorna på vår skola är uppklädda och fina, alltså det vankas teknisbal.

RSS 2.0