stekhett..

strosade runt denna varma dag i långklänningen från h&m.. vart upp till 26 grader idag typ och jag dog av värme ett tag.. och när elementen på bussen inte är avstängda på hemvägen, ja.. då blir det en dusch när man kommer hem. fyfan vad äckligt varmt det var i den lilla plåtburken.
Köpte en shortsdress idag med.. kan visa en bild imorgon om jag hinner!

Two down, one to go..

kan säga att jag överlevt två prov, klarade det muntliga provet i historian och kirrade ett G där.. G tänker ni.. men jag ogillar historia och kan fullhjärtat säga att jag har svårt för ämnet. Skrev kinesiskaprov idag.. kändes rätt bra.. men vem vet!
Imorgon väntar ekonomiprovet om Bokslut och massa teorifrågor.. roligt. så det är vad jag håller på med nu.
Sen.. då rullar livet på som det ska, ledigheeeet.

Need some space for a couple of days..

Vet inte hur mycket uppdatering det kommer bli dom närmsta tre dagarna, då jag har fullt upp med prov..
så skickar er ett godnattpuss nu och säger helt enkelt, Vi hörs i veckan, när jag är i fas igen!
...bild ifrån april

krigat hela söndagen..

har pluggat historia hela dagen idag.. första och andra världskriget..
Är kanske några kunskaper rikare men antagligen inte så mycket som behövs.. ogillar verkligen historia..
Nu ska jag ta och duscha istället.. lägger ner plugget för idag.
Imorgon tar jag tag i kinesiskan igen.

plugghelg..

pluggar kinesiska denna lördag, bara tre prov veckan som kommer.. måndag, tisdag och onsdag.. så ni förstår hur min helg ser ut.

från göteborg..

var i Göteborg igår och visst handlades det.
Skor, avslutningsklänning och ett par jeans. Men att visa jeans är ganska ointressant.
....vill ursäkta bildkvaliteten.

arns fotspår..

har idag varit iväg på Arn-resa med klassen.. Vi har varit i massa kyrkor och kloster, och guidat platserna hade vi fått i uppgift att göra i grupp om tre. Så 4 veckors arbete kom till användning idag.
Men det var helt klart bättre än skola, och vi har haft rätt kul på vägen.
Men nu är det fredag, och det blir thaimat här hemma ikväll.

snabbt..

Var i göteborg med min kära mamma under eftermiddagen.. hittade det som skulle hittas och visar bilder imorgon!
Ska sova nu och ladda för en heldag i Skara med klassen. Men mer om det imorgon!
Godnatt!

onsdag..

har idag haft en jättekonstig dag i skolan.. en snabb historia lektion på fem minuter, sedan ett besök av Swedbank på ekonomilektionen.. sen hade vi inställt fram till ett då vi gjorde muntliga i engelska.
Nu är alla nationella klara, och det känns redigt skönt!
Firade det med att måla och fila mina stackars naglar som lidit i typ fyra veckor..
Imorgon är det arenakamp, men jag blir bara där i någon timme, sen åker jag och mamma till göteborg!

kul med regn..

vad kan vi säga om dagen? jo.. att den har varit lång, tröttsam och regnig.
Jag kan iallafall säga att jag är så galet trött.

vem vet vad som händer..

sitter nu nyduschad i min säng.. funderar på vad jag ska göra härnäst.
Har extra ont i hals och ben denna kväll.. sprang i 40 min runt ramnasjön idag på idrotten.. smällar man får ta när man inte är fullt frisk. Skriver Nationellt i matte, andra delen, imorgon.
Har absolut ingen bild att bjuda på idag.. men kanske senare i veckan.. på fredag kväll kanske jag kan bjuda på lite bilder från klassens Arnresa vi ska på under fredagen, hur kul?! haha, ni kan ju nästan ta på min ironi.
Kanske lite bilder från shoppingen jag hoppas göra på torsdag i Göteborg tillsammans med mamma.
Ja.. vi får helt enkelt se vad som dyker upp!

sunday..

söndag.. en ganska vanlig sådan.. pluggat lite kinesiska för att jag inte hade något bättre för mig..
Sen åkte jag iväg och kikade när den ena brodern spelade match. Det kom ett skyfall och skyfallet pågår än.
Nu ska jag ta mig en dusch, kolla big brother, och fortsätta hoppas på att vädret blir bättre..

i en slänt..

hade en trevlig kväll igår med några fina vänner. Men vi hade inte lusten till att trängas längst fram bland alla Maggio-entusiaster, så vi tog plats i en slänt, rätt i blomsterrabbaten. Därifrån så lät hon inget bra, men kanske var det bättre längre fram.. vad vet jag.
Snälla Niklas körde ner i racervolvon, det var en kö lång som Nilen, och vi hade ingen tanke på att ställa oss sist, sjukt mycket folk, men en rätt så trevlig kväll ändå!

fin fredag..

idag har det varit fint väder här i Borås. Käkade sushi med mimmi efter skolan, och hängde runt i stan med henne, åkte hem och lyssnar nu på massor av Veronica Maggio. Dags för liseberg, skön musik och fina vänner ikväll! Så två bilder idag.


skön känsla..

skön känsla när båda framsidorna är utskrivna och resten skrivs ut imorgon bitti! Skön känsla när man vet att man klarat av två inlämningar och ganska betydande sådana också! Score!
kanske ska jag kalla min blogg, pluggbloggen..

levande..

snart har jag tagit mig igenom denna veckan, och levande dessutom! Satt kvar i skolan en stund idag och kämpade ihop det sista tillsammans med Lina och Emelie. Nu ligger jag på min säng och känner mig allmänt lättad över att jag är klar med allt. Lite småfix imorgon, så som utskrivning och så.. annars så är allt klart!
Blir liggande här ett tag till.

ett problem mindre..

skrev imorses nationella i matte A, och det kändes nog helt okej! Ska nu snart skicka in mitt svenska/historia arbete, vilket innebär en sak ur världen! Ikväll blir det en lugn kväll.. tänker inte plugga.

Walking like a one man army..

tar mig igenom varje dag med sjuk halsont och fett mycket saker i skolan.. mycket igång på en gång. Har en monstervecka till snart med tre prov samma dag istortsett..
men men, strunt i den, tar denna veckan först.
Skrev geografiprovet idag, och det kändes bra iallafall!
Ikväll så ska jag sova.. tidigt.. var i säng tidigt igår med.. I need it. Så ska ta en dusch, käka lite och krypa ner, när jag somnar är en annan fråga..

brutala veckan..

Idag så hängde jag och lina runt i stan en liten stund och köpte årets första frapino, lika gott som alltid.
Men nu sitter jag och pluggar.. Slutkörd är vad jag kommer vara i slutet på denna vecka.. Imorgon väntar ett geografiprov om vatten och jag önskar att jag kunde säga att det var så himla intressant och bara hade velat lära mig mer.. men det kan jag inte. Vill just nu bara lägga det bakom mig.
Dags att återgå till geografin..

bara o köra..

denna dag så skulle jag pluggat geografi hade jag tänkt.. men fick besök av Niklas och Mimmi, vi gjorde besök hos kusinvitamin Emil och tog honom till sin matchsamling, gjorde besök hemma hos Niklas och åkte vi och kollade på fotbollsmatch, men åkte därifrån lika fort för att det regnade och var kallt.
Men nu så är jag hemma.. och ska ta och plugga lite.
Laddar upp för en brutal vecka.. Nationella i matte, Inlämning i Svenska & historia arbetet, geografiprov, Info & layout inlämning ska in. Japp.. bara o köra antar jag.

70 %..

denna lördag sitter jag hemma och käkar 70% choklad och kollar eurovision song contest.. men helt ärligt så klagar jag inte!

hemma..

har varit hemma idag.. varit hängig, svullna halsmandlar, snorig osv.. mått allmänt dåligt idag. Tog en ipren och känner mig lite mer levande.
Ikväll blir det grillning och sen ska jag krypa ner i soffan och kolla big brother och annat.
Hoppas ni mår bra och har en fin fredag!

not my cup of tea..

helt slut denna eftermiddag.. avverkade 1 mil på lite mer än 3 timmar tillsammans med en grupp ifrån min klass. Men vi höll ihop till slutet. Och jag säger bara.. aldrig mer att jag går den rundan, så känns bra att man bara gör det en gång i ettan.
Men nu så är jag iallafall slutkörd och tog en powernap på en timme innan.. och mår inte super känner jag.. svullna halsmandlar, snuvig, ont i halsen o allt det där.
Imorgon är det fredag och jag ser fram emot en lugn helg.
är redigt trött på skogen nu.. nu får det räcka för ett tag.

smärtsamma tårar..

ni vet ju att jag la upp en bild för ett tag sen där det stod Sverige kristnas på. Ah precis, den bilden!
Min vetenskapliga artikel.. hade skrivit halva.. tro fan den var helt borta, raderad, gone, gått upp i rök, runnit ut i sanden när jag skulle fortsätta skriva. Grät några tårar för mitt slit jag hade lagt ner på den.
Men nu så.. SNART KLAR IGEN!
fick ju skriva om.. tror fan den blev bättre än den första t.o.m. Så en så kul kväll har jag haft!
Nu ska jag ta och duscha av mig allt som handlar om svenska, historia, sverige och sveriges kristendom och ladda för en lång vandring imorgon.

stekhett..

slutade redan vid halv ett då vi hade två inställda lektioner. Jag, lina och Julia köpte oss varsin sallad och satte oss på sandwallsplats. Mycket skönt avslut på den skoldagen!
Nu så har det börja åska här ute i sandared.. vet inte om det är lika kul.
Och imorgon så väntas det en ca fyra timmars lång vandring med skolan.. vet inte heller om det är så kul..
.. imorses kände jag att jag hade prickat rätt med kläderna då det inte var så varmt.. ah visst.. blev ju stekhett framåt 13.00.

Bild lånad av Lina♥

en fet container..

unnade oss lite gott på viskan efter vårat nationella i engelskan idag. Och möttes av en megacontainer och lastbil utanför dörren i morses, så fick ta altanvägen ut. Vad gjorde den där tro...?
.. jo ser ni, flyttar in till borås i sommar med pappa som nu fått en lägenhet i ägo. Så lämnar sandaredsvägen gör jag, men inte sandared, mamma bor ju faktiskt kvar!
Men jag ser fram emot lite miljöbyte!

in pain..

hoppsan, blev inget här igår.
Har iallafall haft en varm början på denna vecka, en smärtsam med.. sitter med världens skoskav på hälen.. kul med vandring i skolan på torsdag då..
Annars så har vi skrivit nationellt i engelska idag igen.. inte heller så jätteroligt.. men men.

då var det söndag igen..

hade en helt ok kväll igår, med många fina vänner.
Idag så har dagen gått åt till plugg och några soltimmar. Nu så har jag hittat ett glasspaket med GB sandwich så tänker därför ta en glass och päsa ut i soffan lite.. sova lite kanske.. ah vem vet vad som sker.

kvällen framför oss..

sitter just nu och laddar upp för en 18års-fest som hålls av tre vänner. Tror det kan bli en riktigt bra kväll!

en bra lördag..

sitter just nu på balkongen och solar, sen så ska jag hinna med en powerwalk innan tre med. Det var så sjukt längesedan nu.
Ikväll vankas det lokalfest. Mer än bra på en lördag!

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort..

Har som sagt pluggat denna fredag (?)... men fick lite gjort iallafall, och har nu bara ca hälften kvar..
Har stängt in mig på mitt rum för någon timme, det är rätt gött såhär på fredagskvällen när man bara är trött på det mesta..
Nu sitter jag och har framställt en ny partylista och lyssnar på lite go musik.
Oasis – Champagne Supernova
Oasis – All Around The World
Oasis – Live Forever
Monde Yeux – Naked Girls
Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder
Veronica Maggio – Snälla bli min
Där har ni några som spelas frekvent i mitt öra..

har lite att avverka..

sitter just nu och pluggar med Emelie.. det är fredag.. någonstans så gick det helt fel..
aja, bli av med lite plugg och sen upp med nytt på söndag! vilken höjdar helg!
Vi hörs senare troligen!

problem..

Ska iväg på 18års-ståhej på lördag. Tre sköna vänner ska firas något ordentligt!
Men jag har problem... som alltid när sånt här händer.. vad fanken ska man ta på sig..
funderar.. dagen till ära.. att slänga på mig mina torpaskor som jag kallar dom (hade dom på avslutningsmiddagen ute på torpa i nian).
Men här kommer mina förslag.. men vem vet.. slår kanske om till långklänning när det närmar sig.. you'll never know.
antar att det tåls att tänka på..fram till lördag..

förändring..

har inte kommit in i duschen än.. har som ni ser fixat med bloggen och låter det vara såhär för ett tag!
Hoppas ni tycker det blir lite roligare att läsa..
här har ni min tråkiga klädsel från idag med min tråkiga bildkvalitet... snacka om noll inspiration.

These are crazy days but they make me shine, Time keeps rolling by


detta är vad jag hållt på med denna eftermiddag.. Gör ett arbete i Historian och svenskan om hur sverige kristnas. Undrar lite varför jag valde det ämnet.. trodde det fanns mycket att skriva.. men jag har inte fått ihop mer än en sida.. men ah, det släpper nog snart!
Är själv hemma en stund ikväll, så ska ta en dusch och chilla runt här hemma lite.. några timmar själv är alltid lite skönt.
Kram på er!

hopplöst väntande..

har varit en dag där vi sattes på prov helt enkelt. Nationellt i engelska A, uppsatsdelen och ett grammatikprov i svenskan. Vilken rolig det varit alltså. ligger nu på sängen, ganska slut, och vill bara ha helg.. för det verkar bli en bra sådan! Nu ska jag ta och käka, och hoppas på bättre tider... men dom kommer när sommarlovet börjar, så, fortsätter hoppas i fem veckor!

fullt ös, medvetslös..

sitter just nu och pluggar svenska.. nämnde ju förra veckan att jag skulle skriva svenskaprov, men det sköts upp till denna veckan.. vilket medför lite extra prestationsångest. Och imorgon startar dagen även med första nationella provet i Engelska... imorgon är det ingen bra dag..
Känns som om jag kommer sova bort dom första veckorna på sommarlovet.. har sjukt mycket att stå i. Gud så roligt.. ge mig bara sommarlov.. vi kan skita i dessa fem veckor som är kvar.

summer glow..

haft en seg dag i skolan.. och det var jobbigare än vad jag trodde att ta sig upp kl 06.00 idag.
Men har nu duschat och ska testa på dagens köp. Efter några användningar så ska man väl kanske få iallafall lite färg på benen. Hoppas på att kunna gå ut barbent på lördag, så får jobba på.
Hoppas ni mår bra, och inte är lika trötta som mig!

Stay brutal..

nu, efter en minst sagt bra vecka så har jag legat på soffan hela dagen!
Vi har byggt på dagarna, spenderat kvällarna på pisseberget, hängt på almenäs, gått flera mil känns det som, jag har fortfarande målarfärg på händerna, knappt varit hemma, haft full volym på skolgården och igår så avslutade vi veckan med kortegefest. Min första kortege och det har varit en riktigt bra en!
Ett år kvar till nästa gång.. känns lite tråkigt faktiskt.
overallmålning, läsning av vårflamman och skyltbus på tisdagen











mellanlandning hemma, dagens lunch; McDonalds, häng på pisseberget















bygget började ta form, solen värmde, XT-games och ännu mer häng på pisseberget med klassens bas som höjde stämningen ytterligare!














ännu mer bygge, roliga skämt i vårflamman, dom flesta byggen tog form, och det var dags för avgång.

Jag har haft en jäkligt bra vecka!

RSS 2.0