catch me if you can

vet att många av er har twitter och att det varit tjat om uppdateringen på bloggen några gånger, men honestly, jag älskar twitter. Hänger där varje dag, mer än min tid på facebook som reducerats sen twitter kom in i mitt liv. Så mycket mer personligare och lättare att uttrycka sig på. Så haka på twitter ni som undrar var jag håller hus ibland. Kan inte sluta prata bra om det faktiskt.

a first impression wont happen twice

Lördag och min första officiella sommarlovsdag.. sov ut imorses och har nu tagit en dusch och gjort mig skapligt redo för dagen, som än är rätt ostrukturerad. Blir nog en tur till stan och kika. Igår hade jag lite seperationsångest över jobbet, it made an big impact on me. Men dags att facea nya möjligheter. Fasen vad djup jag blivit på senaste.. ålderskris?

why do all good things come to an end

Det har varit dåligt med uppdatering och jag har ingen bra undanflykt att komma med heller.. så ja.. Åkte till Göteborg i söndags för att bara hänga runt lite, fick med mig blusen på sista bilden, ska visa en bättre bild en annan gång! Annars så jobbar jag på, dock är det min sista vecka nu, och slutar alltså på fredag.. to be honest så ska det bli lite tråkigt faktiskt, varit sjukt nöjd med platsen jag fått på badresor, fantastiska ungdomar och fantastisk personalstyrka! Låter fantastiskt va? 
Nu så får jag väl börja fundera på vad jag ska göra med mina 7 veckors ledighet..

Swedish house mafia

Den 23 november ska jag ha en fet jäkla kick-ass kväll. Aldrig varit såhär redo inför november månad.

Midsummer

Hade en jättefin midsommar igår trots världens regnet! Idag så har det varit väldigt lugnt och jag kommer fortsätta på så vis. Blir lite god mat här hemma alldeles strax. Hoppas ni hade en bra midsommar!

Confused

okej, är riktigt förvirrad på den nya blogg.se som dök upp när jag loggade in. Eh, måste ta mig en rundtur här innan något annat.

Make a living

Måndag igen, andra veckan på sommarlovet, min andra jobbvecka och jag har typ växtvärk.. Växte väl klart för typ två år sen, ett kanske.. Eller?
Aja, hade inget av värde att rapportera, förutom att jag lever. Ska strax hoppa i säng, såhär tidigt tänker ni, men ah, fan vad skönt det är att gå och lägga sig.


Yesterday madness

Hade en riktigt bra dag på jobbet, och sedan så kollade jag såklart på Sverige matchen, men seriöst, tänker sluta kolla på det.
Över helgen så är jag i sandared då jag under tiden jag jobbar bara bor i stan för att det underlättar för mig. Så planerar bara att ta det lugnt hemma med familjen. Hoppas ni har en bra helg eller ett fortsatt bra sommarlov såklart!


Around the water

Varit usel på bloggen i några dagar, men började jobba i måndags och har haft så kul att jag glömt bort detta. Kanon medarbetare, sköna kids, väder som tillåter massor av utomhuslekar och bad. Känns så bra att finnas där som bara ett verktyg och som hjälp för att få deras idéer att bli till verklighet. Åh vad jag gillar detta, verkligen ett super sommarjobb! Så hoppar i min gröna tröja i några veckor till och njuter av mitt freakin' sommarlov!! Påbörjat en samling av teckningar, snacka om egoboost


Summernights

Åh mitt käraste sommarlov har vara börjat men jag har hunnit ha mycket kul dessa få dagar! Utgång i tisdags, utgång igår, Ikea idag, god mat och fina människor. All lycka som spred sig i stan under gårdagen har smittat av sig på mig. Jag börjar jobba på måndag men hänger inte läpp för det. Hoppas vädret blir till det bättre nu eftersom jag ska jobba utomhus och då jag är trött på att flänga runt i långbyxor.


Summerbreak

Imorgon går jag på sommarlov och även mitt sista sommarlov. Varje år så säger man "ska bli världens bästa sommar" men jag lämnar det åt ödet och så får tiden ta och utvisa det. Ska ta och göra allt för att komma i närheten iallafall! På måndag börjar jag jobba, men vad gör det när jag har världens skönaste jobb i tre veckor. Åh vad livet är bra nu. Kan nästan tycka att det känns ofattbart på något sätt att man sitter och helt plötsligt, efter ett år med sjukt jäkla mycket i skolan, tårar och mentala breakdowns fan tog sig igenom det ändå. Människan är en underlig figur alltså. Nu ska jag ta och hänga fram avslutningsklänningen och fixa lite granna. Välkommen ljuva ledighet.

last night in town

Igår så var vi ute och firade att det var tisdag, skämt åsido. men Norlie & KKV spelade och det var ett jäkla ståhej på XoY. Som ni ser köpte jag linnet i inlägget nedan, fast i svart, ändå. Annars så har jag bara hängt hemma och fixat en baldejt mitt i allt. Score på den.

A crush

Bilden blir nog liten nu, då jag mobilbloggar och bilder från instagram blir alltid små då.
Men hur som haver så föll jag lite för detta linne, en färg som jag annars inte skulle ha på mig, men som denna gång var riktigt fint. Men, den fick hänga kvar i butiken, dont ask me why. Superfin iallafall!


RSS 2.0