KORTEGE

Allt jag har och säga just nu! Det är kortege och jag har inte mycket tid över kan jag säga! Är ute och flänger runt i mina rosa brallor, har det sjukt gött och lever livet kan man säga! Vi hörs kanske på tisdag, då är jag ledig och kan kanske orka slänga in ett inlägg! Hoppas ni har en fin helg och Valborg!


Here we go again

Var på bio i lördags och såg Project X tillsammans med Lina, rekomenderar den till folk i min ålder helt klart! Pluggade musik i Söndags och käkade godiset som blev över från bion. Och igår startade jag igång min kortegevecka och jag och Lina slängde på oss overallerna och hängde runt i någon timme eller två. Hoppas att vädret ska vara på vår sida denna vecka, regn är inte kul när man till största del ska befinna sig utomhus!

Better now than never

bättre sent än aldrig, här är mina tre dagar i Stockholm i några bilder!

Two days ago

Har inte hunnit skriva sen jag kom hem, men vi hade tre mycket fina dagar i Stockholm med sol, massa studiebesök (Dramaten var min favorit), god mat, konsert, skratt och shopping. Jag har inte fört över bilderna till datorn än, ska göra det så fort jag får tid över!


Stockholm

Imorgon så åker vi tre ekonomiklasser, sammanlagt ca 80 elever, till stockholm. Är borta till torsdag så vi hörs efter det! Puss

T-shirt and Jeans

Har haft mycket smågrejer för mig i veckan, har inte liksom haft så mycket tid att slå mig ner och blogga. Men ja, köpte den rosa blusen ovan idag, även nya necessärer att förvara mina hårvårdsprodukter och smycken i, sånt behövs ju alltid! Ikväll så ska jag bara ta det riktigt lugnt!

Fishbone braid

har tagit mig tiden att få ihop en skaplig fiskbensfläta på mig själv! Ska strax sticka ut och köpa glass, fan våren är inte riiiktigt här idag, men äsch.

Podcasts

Fick dille på filip och fredriks program Får vi följa med, och nu har jag fått dille på deras podcast (och podcasts överhuvudtaget faktiskt). Vet inte varför detta händer mig, men antar att det är för att dom bara helt enkelt sitter och tjötar om egentligen... oväsentliga saker, men faktiskt, riktigt skönt att lyssna på när spotify inte är vad jag vill höra. Rätt avslappnat alltså.

Question

Carin om One headache later:
Hej! Vet du när kortegen går av stapeln i år? :) Tacksam för svar! :)

Svar ja, kortegen är som vanligt sista april, alltså valborgsmässoafton, som i år är på en måndag!

One headache later

Hade en riktigt trevlig kväll igår med mycket och trevligt folk, vaknade upp imorses med en liten huvudvärk. Men jag och lina tog på oss och stack upp till huset festen hölls i och hjälpte grabbarna att städa lite, men vi gav upp efter en timme eller två och käkde pizza ute i solen. Resten av kvällen ska jag bara mysa hemma, trött om någon.

what a way to make a living

Fick mig ett sommarjobb häromdagen, ska bli gött!

Night out

Igår och Igår firade vi in lovet med middag och en utgång! Köpte mig en den denimfärgade kavajen på H&M och sprang runt i converse. Med handen på hjärtat är converse det skönaste, även om klackar gör sitt ibland.

Perfect

pluggar rättskunskap hela dagen och kvällen, men har tagit en paus nu. Sitter och suktar efter dessa skor och letar efter billigare hemsidor än nelly. åh ge mig.

colorsplash

Dagen gick i orange, rött och svarta tecknet

My own pair of ray ban


Through instagram

två från helgen, genom instagram.

RSS 2.0