jag önskar er ett..

Gott nytt år


Mitt 2010..

2010

Mitt 2010
började efter en mycket härlig nyårsafton med härliga vänner. Raketer, skålning, kramar och skratt! Vi välkomnade 2010 med glada miner och ett glatt humör.
I Januari påbörjade vi vår sista termin som nior.. vilket medförde mycket stress efter att nationella satte igång, betyg skulle det jobbas för, samtidigt skulle första Gymnasievalet ske osv.
Men det medförde mycket kärlek också, min klass 9D har aldrig varit så sällskapssjuka som vi då var.. vi satt ju på varandra under rasterna nästan och inte kunde man undgå att alla iallafall skulle sakna varandra lite. Kärleksdagarna för oss nior på skolan for förbi någon gång i Maj och i Juni så gick vi ur Högstadiet i Sandared, vi åkte alla ut till torpa senare på kvällen och hade världens finaste stund med lärare och varandra.
Har aldrig uppskattat mina tre år på Sandgärd så som då.
Stockholm, jag blev 16 år, fina stunder med vänner, fotbollsäsongen, och mycket mer är bara några saker att nämna som gjorde min vår grym!
Jag hade ett kick-ass sommarlov, med familj, vänner & bekanta, många dagar på tjörn, varberg med tjejerna och kräftfestivalen kan vi sammanfatta sommaren med. Självklart hann jag göra mycket annat, men allt kan jag inte nämna.. då kommer jag få hålla på i evigheter. Vi flyttade även till ett hus med mamma och staffan och numera bor jag granne med min fina vackra vän felicia varannan vecka.. kan inte bli bättre!
I Augusti så böjade jag första året på Sven Erikson Gymnasiet och linjen Samhäll/Ekonomi. Ny klass, nya vänner, EK10B kallas vi, eller Glitter och Glamour klassen som våra mentorer kallar oss!
Vi nollades.. vilket var riktigt kul och det är en dag man aldrig glömmer!
Jag har fem terminer kvar, vilket innebär 2 & ett halvt år. Men jag tror att jag kommer ha tre riktigt bra år!
I höstas så var vi proppade med plugg och som nyägare till Macbooksen som vi blev så var iallafall min kalender på datorn full av gröna markeringar som innebär Skolarbete, Oktober månad var nog något av den värsta månaden under året..den dödade. Inlämningar, prov, glosor osv. Men klarade mig igenom stormen och lever än!
Men min höst har inte varit så trist som hösten ibland är.
Den har varit, mysig, fin och sällskaplig. Har hängt med mina favorittjejer istortsett varje helg.. och jag klagar inte! Vi behöver den tiden nu när alla gör olika saker om dagarna, när vi inte längre går på samma skolor och i samma klasser.
Ni är mina ögonstenar tjejer, och jag skulle kunna gå genom eld för er!
Så kom vintern.. kallast på åratal! Och det är den ju än.. snön låg på marken redan i november och jag hade inte ens en vinterjacka vid det slaget?! ja det var kallt, extremt kallt. Det har varit Jul på Liseberg med båda familj och vänner, myskvällar på mitt rum med värmeljus, sena nätter framför skype osv.
Snön ligger kvar, det sista på julskinkan är kvar, alla julklappar är öppnade, Jag HAR en vinterjacka, nyårsklänningen hänger i garderoben, och det är fortfarande kallt.
Och nu står 2011 runt hörnet. Nu är det snart dags för ett nytt år och jag har sagt det varje år,
men såpass mycket vet jag att 2011 kommer bli MINST lika bra.

nytt år, nya möjligheter..

Imorgon är det dags att fira in ett nytt år!
Allt börjar med en tre rätters middag med 11 utav världens bästa människor nere hos Felicia, och sen fortsätter alltet inne i stan med mer umgänge!
Jag har tidsinställt några inlägg imorgon, bland annat en tillbakablick på 2010.

du frågar.. jag svarar..

Julia om färg, silver? ahe det vettetusan..:
vart kommer halsbandet ifrån? :) supersnyggt! Förresten, jag har med en sån svart tröja och jag är helnöjd ;)
Dom båda halsbanden kommer ifrån Glitter båda två!och jag betalade ca 200 kr för båda för att det var halva priset på det grön/blå halsbandet. Jag är helnöjd jag med!

du frågar.. jag svarar..

Klara om färg, silver? ahe det vettetusan..:
vad kostade toppen?
Toppen från HM kostade 149 kr. Vilket jag tycker var ett mycket väl överkomligt pris!

färg, silver? ahe det vettetusan..

Här har ni dagens inhandling från min sida. Lite kul med färg till nyår tyckte jag.. och eftersom klänningen är svart som natten så why not? men samtidigt är ju inte silver helt fel.
Tröjan kommer från Hm och har lite ryschrysch på axlarna.. nice!

I told you so..

som jag sa så ger mi ensamma shopping resultat! Kom hem med två halsband eftersom jag hade beslutsångest och en topp från hm! Kanske kan ni få några bilder på det senare!
Nu ska jag slänga mig på soffan.. sova någon timme kanske, eftersom jag redan stog på benen kl 8 idag!

godmorgon världen..

är nu hos tandläkaren och hoppas att allt julgodis inte gjort spår på mina tänder.
Jag har nu i tre dagr även varit på jakt efter smycken till nyår.. helt utan resultat.. men jag ger inte upp. Så efter att jag gjort mitt här hos tandläkaren så tänker jag gå hem och fräscha upp mig och ta en tur till knalleland.. ensam shopping brukar ge resultat för mig.. så jag hoppas på det nu med.. även om det är tråkigare än något annat!
Hoppas ni får en bra dag!

jo såhär mycket har jag att göra på denna måndagskväll..

är extremt rastlös denna kväll.. har liksom vant sig med att det är plugg varje måndagskväll.. men helt plötsligt så var det inget! vet inte riktigt vad jag ska göra.. funderar på att börja i blodinbellas bok "Egoboost" som jag fick i julklapp, eller så tar jag "Elsas mode" av sofi fahrman.. fick även den, den 24 december.. tåls att tänka på..
Ni märker ju hur mycket jag har och göra som funderar över vilken bok jag ska läsa.. ett sort minus över att jag tappat bort "pojken som kallades det" som jag lånat på skolans bibliotek. Slap in the face på mig själv.
Vilka I-landsproblem jag har.. så vi hörs!

På språng..

Eftersom jag inte skrev något igår så får ni ett inlägg från mobilen nu... Vilket innebär inga bilder.. Men hur som haver så är jag på väg till stan för en fika med tjejerna och lite mellandagsträngsel! Annars så sker inte mycket i mitt liv just nu.. Men jag lovar att säga till när det väl händer något. Nyår är näst upp.

Ifrån soffan..

Skriver nu ifrån min position i soffan framför Harry Potter och fenixorden. Var tvungen att testa på att blogga från mobilen för att se att det fungerar det med. Vilket det gör, vilket innebär lite mer uppdatering. Ikväll så myser jag hemma framför brasan och tven med familjen. Gött att man har lite choklad från gårdagens julklappar som väntar på en! Imorgon är mina planer att åka in till stan och skaffamig ett skal en skyddsplats och lite smycken till nyår! Vi hörs kanske senare, men om inte så hörs vi imorgon!

Nästa destination.. nyår!

Då var julen över.. eller rättare sagt så har julafton passerat och next up är Nyår!
Jag hade en riktigt rolig och mysig julafton hemms hos min moster med familj och släkt! Fick mig både roliga, bra, och användbara julklappar!
Idag så vet jag inte riktigt vad som händer.. kanske träffar tjejerna, kanske sover.. det är ingen som vet.
Men jag är riktigt nöjd med min jul och jag hoppas ni är detsamma!

svar på tal..

BÄCKÄNG!!!! om länge lefve..:
Hur kan ni fortfarande tycka ni är "bäst" när ni förlorat 5 år i rad? xD Bäst är ni bara i era drömmar ^^
Ja.. kul att någon frågar.
för att vara bäst handlar det inte om att vinna Teknis vs bäckäng. Ni må kanske vara bäst på det.. eftersom ni vunnit flera år i rad. Men det finns annat i världen man kan vara bra och bäst på.
Vi tycker teknis är bäst. ni tycker bäckäng är bäst.. Jag tror nog aldrig stridyxan skolorna mellan kommer begravas..

dagen före dagen D..

Såhär dagen innan julafton så ska jag in till stan med mamma och bröder för lite mys och liknande.  Sen så ska vi till farmor och käka gött och förhoppningsvis få riva upp dom första paketen för denna jul! Sen så åker vi till mamma och sover där till imorgon, den stora dagen!

allt mellan avslutning och film i ensamheten..

första terminen avklarad och jag är nu på jullov! Så underbart härligt!
Jag hade en mysig fika tillsammans med pappa och bröder innan jag, lina och emelie tog oss till bergsbo och klassfesten som äger rum där. Eftersom jag ska upp och iväg med mamma och bröder först på dagen och sedan fira jul med farmor o co så blev det ingen längre stund. Men jag hoppas alla har grymt kul och att ingen ska yra bort sig på cupen!
Nu ska jag ta och bädda ner mig i soffan en stund tror jag.. hyra en film eller slå på något liknande på datorn!
Imorgon är det dagen före doppardagen.. jag börjar bli lite smånervös.
Vi hörs imorgon!

länge lefve..

en dag där lektionerna bröts vid halv 12 och som avslutades med Teknis vs B.
Teknis vann sorgligt nog inte men men, känner att det inte är någon idé att deppa så.. Grattis B.
Imorgon är det dags för julavslutning, och på kvällen så har det anordnats klassfest!

Länge lefve Teknis, ty Wi äro bäst

detta kan ni förvänta er..

tänkte bara informera er om vad ni har att vänta här på bloggen nu under jul och nyår. Eftersom jag har varit dålig på att skriva nu ett tag så skriver jag upp detta.. då finns det inga undanflykter att glömma av.
• Uppdatering om mitt julfirande torsdag-fredag
• Nyårsplaner/klänning/plats och vad allt nu som sker
• En blick tillbaka på vad som skett under 2010
• Och även planer och förhoppningar om 2011

fjärde ljuset..

söndag och fjärde advent! Igår var det tänkt att vi skulle haft julbak o fixat skinkan osv.. men annat kom mellan så det blir idag! Men först så ska jag och mamma ta en tur till stan!
Och för en timme sen ungefär så gjorde jag klart mitt arbete i företagsekonomin om Marknadsföring, och hoppas därmed det var mitt sista plugg för denna termin! GÖTT

småtimmarna uttråkar mig..

har ikväll haft tjejerna över hos mig och bara haft det mysigt med tända ljus musik osv. Innan det så hann jag även hjälpa felicia med hennes hår som hon ville ha färgat.
Och nu.. en stund efter att tjejerna gått.. så har jag försökt sysselsätta mig.. spelat spel på facebook(uttråkad?), lyssnar på min lista: For the cozy times..
Säger nu godnatt, även om jag ska vara vaken en stund till.

coming closer..

fredagen är här och lovet kryper bara närmre!
Idag så var jag i stan med mamma och bröder för att hitta något till avslutning eventuellt julafton.. hottade jag då något är frågan? Nej.
Imorgon kväll så kommer några utav tjejerna hit för lite mys osv.
Vi hörs mer imorgon, då jag och mamma julrasslar med julgodis-bak, skinkan och mer därtill.

en blandning av sött och salt..

ojojoj, här sackar det bara efter mer och mer.. inte bra, inte bra!
senast jag skrev var i söndags.. får nog ta och slå mig själv på fingrarna.
Men sista hela skolveckan är igång innan jullovet och det är helt lagom med plugg. Har ett engelskarbete och ett arbete i företagsekonomin om marknadsföring. Full fräs så ska väl dom snart vara klara!
Nästa vecka så är det dags för Teknis VS Bäckäng. Och snart är det väl dags för mig med att börja tagga! Julavslutningen står vid dörren.
ett boktips till er som inte läst den. Började på den i måndags och jag ryser varje gång jag öppnar boken. Sjukt gripande bok. "Pojken som kallades det"
Och en puss till alla er som fortfarande hänger på min lilla blogg efter snart 2 år. grymt!

tredje advent..

efter att pluggat några timmar så tog jag med mig plugget ner till felicia och världens bästa tjejer för adventsfika osv. Mycket mysigt!
Imorgon är det Lucia. Vilket innebär att sitta i aulan på morgonen och kolla skolans Luciatåg, sen ska jag kolla in Sandgärdskolans Luciatåg på kvällen! mysigt!

killing me softly..

idag så dör jag i geografins värld.
exogena processer, jordmån, bergart, vittring, erosion osv.. kill me.
hör av mig om jag lever i slutet av dagen.

en mysig lördag..

drar snart iväg och kollar kröningen av sandareds lucia i badhuset. Hoppas alla har en fin lördag!

5 vänner och 5 miljoner ljus..

igår kväll så var jag på liseberg med fina vänner och hade det riktigt mysigt! och denna gång så hade jag med mig systemkameran faktiskt.. den har ju nästan växt fast i kameraväskan.
Idag så ska jag och några tjejer ta oss fram till badhuset här i sandared och se luciakröningen och fackeltåg oh vad allt nu är. Riktigt mysigt!

extremt tråkig..

det är onsdag och veckan är i fullgång. Hade bokföringsprov idag och det gick bara bra! Nu står geografi och kinesiska i min makt.. men jag vill bara lägga mig på soffan och typ somna.. bröderna slänger sig på soffan denna veckan när dom kommer hem, inget plugg.. och bara sover.. inte alls lockande.. inte alls.
Men eftersom jag har pluggat sen jag kom hem, vid tjugo i tre, så tänker jag nu sluta. Ta en dusch, käka lite, och ta plats i soffan framför paradise halv åtta.

en u-sväng..

hemma hos pappa nu och har precis gjort klart lite geografi.
Hade tänkt mig en måndag utan plugg.. men icke. Fick berättat för mig att vi skulle skriva några ord och förklaring till dom inom geografin och exogena processer.. vilket jag finner helt ointressant. Men nu är det gjort! SMACK!
Annars så ser jag veckan som ganska plugglös.. än så länge! SMACK igen.
Nu ska jag gå och ta mig en dusch och sen väntar några revben på mig i köket och ett avsnitt paradise halv 8.
Mitt liv tog en vändning igår då jag inte pluggade. Min kropp fylldes på med ny energi och lite glädje. Så nu är jag positiv igen och då kanske det blir lite roligare och läsa.. vad vet jag?
Men allt kanske tar en lika snabb vändning igen.. vem vet? inte jag iallafall.

5 miljoner julljus..


julljus och glada miner..

igår så var jag med familjen på Liseberg och spanade in alla ljus, alla glada människor och allt därtill! Otroligt mysigt! Ska gå iväg och ha en mysig stund med några fina vänner ute i snön! Så vi hörs senare, MED BILDER från igår.
Och jag lovar denna gång.. annars får ni skälla på mig eller slå mig nästa gång ni ser mig. Kan lova det med.

Precious..

jag ligger hemma idag med.. eller idag kan jag iallafall sitta upp.
Men är lite småyr och har nog haft lite småfeber under dagen växlat med magont.. trots det så har jag tryck i mig tre små marsipangrisar som mamma köpte till mig igår. skön kombo!
Jag har även kollat in filmen Precious idag, en rätt rörande film helt ärligt.. incest är fan något utav det hemskaste som finns.
Nu måste jag snart sätta datorn på laddning.. så vi hörs!

united as one..

idag är jag hemma. sjuk.. och ja, det har väl aldrig varit kul.
Så idag så blir jag ett med soffan och mitt täcke.

bryter isen..

det dog lite här på bloggen..
och återuppstår lite nu..
Men drar iväg och ska vara lite kulturell på bäckängsgymnasiet! Ska kika in estetklassernas dansuppvisning!
Gillar inte riktigt rivaliteten skolorna i mellan..so I break the ice!

RSS 2.0