counting my days

Bloggen kommer hamna lite i bakgrunden fram till fredag. Har ett matteprov som jag så gärna vill fixa, så lägger all tid där just nu. Hoppas ni annars haft en fin onsdag! Imorgon har jag äntligen sovmorgon. Tror det är vad jag behöver just nu.

On the go

Såg att en bomb släppts på AppStore för oss bloggare på blogg.se, och nu är appen här! Saknade inte den innan men först nu så ser jag att det kan bli lite roligare och fartfyllt här!
Jag kommer använda den i samband med att jag är "on the go", något speciellt i skolan, snabba tips från stan och affärer, när något liksom behöver komma fram snabbt och smart!
Skriver från mobilen och appen nu och jag kan märka redan nu att vi kommer få några fina timmar och minnen tillsammans.
Alla tummar upp för det här, så syns och hörs vi imorgon!
Godnatt på er fina!


Forest

fy farao, jag är helt slutkörd nu. Min sista orienteringsdag ever är avklarad och jag sitter nu nyduschad och har hoppat i myskläder. Ska plugga lite var det tänkt. När jag tog av mig mina skor innan så var det som att jag tagit med mig all sumpmark hem. fy. Nu lär det dröja innan jag ger mig ut i skogen.

20110925

det är söndag och jag har pluggat politik denna söndag med. Ekologism stod på schemat. Annars så borde jag läsa 40 sidor i det där hemskt tråkiga dramat. Men ah.. jag ska. Har packat ihop mina grejer som ska med till pappa ikväll med. Far iväg på fotboll lite senare med.
Har orienteringsdag imorgon.. inte lika kul. Fy vad jag hatar orientering.

Instagram

Tänkte bara säga att jag blivit lite bättre på att uppdatera min instagram. Ser redan att några följer mig där, men ni som inte gör det tar jag emot med öppna armar! Juliakaarlsson heter jag där!

Youtubat

Något jag kan sysselsätta mig med en hel lördag är att sitta framför youtube och lyssna på människor som sjunger.
Ikväll så har jag öppnat öronen för denna man. Taylor Ward.

Weekend

har absolut inget kul att meddela idag förutom att det är fredag, men det tror jag ingen tagit miste på. Ikväll så ska vi käka nachostallrik och kolla idol här hemma. Känner bara för en extrem hemmahelg.

Monki

tycker att det här är rätt bra. Väldigt bra.

Todays

hunkydory, svarta jeans och uppsatt

20110922

Star Power – Skyscraper.

where did I go wrong

nu är det snart fredag.. mer än skönt! Denna torsdag så har jag.. ja vad har jag gjort, gjort dubbelt upp i engelskan, skrivit shortstory och läst i en bok vi läser. Annars så har dagen varit helt vanlig. Ska ta det lugnt nu ikväll, duscha och gå och lägga mig ganska tidigt har jag tänkt, men det vet man ju aldrig hur det blir.
kom på mig själv sittandes och försöka hitta en ny bakgrundsbild och hamnade på något som jag tycker är så fint. Rymden & Galaxen. My god.. vart slog det fel på mig.

Dreams, That's where I have to go

Pluggade och käkade naturgodis när jag kom hem, fått kinesiska och journalistik gjord. Sen så åkte jag, mamma och oscar till mormor och morfar och kollade på elfsborgsmatchen. Föredrar det bättre än att sitta på arenan i regn och kyla.
Ni kan fortsätta att skriva era mail i inlägget under, jag publicerar inte dom kommentarerna, så ingen kan se era mailadresser, bara så ni vet! Ha en fortsatt skön onsdagkväll. Imorgon är det torsdag och en relativt kort dag för mig.

Members

Jo på det viset att jag blev medlem på https://members.com. En onlineshop där det kommer in erbjudanden från olika märken. Hunkydorys erbjudanden har försvunnit nu, men kanske kommer den tillbaka. Men just nu finns det erbjudanden från Modström, fredperry och lite andra märken. Imorgon startar erbjudanden från Prime boots med 60 % rabatt. Så den uppdateras med nya erbjudanden och nya märken nästan varje vecka.
Om jag har uppfattat det rätt såmåste man nu bjuda in nya medlemmar. Så om ni känner för att bli medlemmar så släng iväg er mail så kan jag fixa det!

Dr Denim

Svarta nya brallor från Dr Denim

20110920

hade en lite konstig dag idag. Var hos tandregleringen och snackade tandställning och gjorde det tidigt klart att jag inte ville ha någon då jag inte har ont av mitt snea bett (har ju haft det hela livet, so why now?). Åkte till skolan och hade inställd kinesiska, så gick på stan fram till elva med Lina och Emelie för att sedan käka sushi. Hade sedan en svenska lektion och lite klasstid sen så var dagen slut. Stack ner på stan och kom hem med en påse.
körde på mina sköna lösa byxor, svart t-shirt och kofta

attitude

har fått lite frågor, min anonyma läsare som sa att det aldrig är någon som kommenterar; folk kommenterar, saken är den att ni kan inte se alla kommentarer för att jag måste godkänna alla, och efter en dag så försvinner dom från inläggsidan och då glömmer jag av det. Vill du ha svar på dina frågor så behövs inte den attityden och kanske hade jag svarat med lite mer omsorg om du kunde stå för vem du va.
Tröjan kommer från H&M.
Frågan om utlägg av min statistik; Det kan jag väl fixa, men en annan gång när jag känner att jag har tid över till det.

Gavin DeGraw

en dusch och idol strax! Det var ett tag sedan jag slängde in dagens låt. Men här får ni en som känns sådär höstig, fråga mig inte varför. Men jag gillar Gavin och jag rådiggar denna.
Gavin DeGraw – Not Over You

Autumn

nästa lön och studiebidrag kommer gå till en svart höstjacka som jag bestämt att köra på iår och antagligen denna goding till tröja. Hoppas på att den kommer ut i butik i Borås så att man kan prova den.

My saturday

kollade på kretsloppet och käkade sushi på dagen och sen så stack vi ut till sandared till massa sköna vänner! Hoppas ni hade en fin helg!

Hade inte tid

Ledsen att det blivit två väldigt tomma dagar. I fredags så tog jag det easy med några vänner hemma hos mig, och igår hade jag en mycket bra kväll med bra människor fram till två. Nu sitter jag på bussen och ska hem till mamma för att få lite plugg gjort. Vi hörs senare idag!

Hunkydory

detta kom med posten, för cirka 400 kr med frakt så blev den min. Titta vilka sparningar man kan göra.

hanging around

haft en okej dag, har flängt runt en del, först skola, chai med lina, sen hem till mamma, in till stan igen och till banken. Kom hem och satte mig med lite plugg. Sitter nu och kollar robinson men ska strax hoppa in i duschen tror jag närmare bestämt! Hoppas ni haft en bra dag!

a sky full of lighters

kikar in såhär i övergången till nästa pluggdel. Hann en dusch i mellan.. ska läsa tolv sidor ur ett drama nu.. förstår ingenting men men.
har ett par science fiction glasögon, med mörkerseende och scanning o allt. Ursäktar speglingen.

I can't afford this art

har idag kunnat gå i skolan och plugga efter skolan helt smärtfritt tack vare glasen. Skrivit om politiska ideologier som en dåre, har ytterst lite kvar. Vilket är skönt för då kan jag ta det sista imorgon efter skolan fort. Har räknat med att plugga varje dag resten av denna veckan och nästa vecka.. inte så kul.. men blir nästan överrösta nu i början. Jaja, nog pratat om det. Stack till Espressohouse med Lina på lunchen och käkade scones. Nu undrar jag när fan regnet ska sluta. Så ska hoppa in i duschen och dränka mig lite till i vatten och sedan kolla in idol!


Ray Ban Aviators

fick mina glasögon idag, och det känns superbra! Sitter perfekt och jag är nöjd! Tror nog allt jag kommer kunna stå ut med glasögon.

leather and jeans

gått med längtan i magen hela dagen.. nästan varit lite nervös(?). Annars så har jag pluggat lite idag och kommer nog fortsätta så denna vecka. Men nu ska jag strax hoppa in i duschen, sen krypa ner i soffan och kolla idol!
Kommer ett inlägg lite senare om min nervositet.
poncho, jeansskjorta, svarta brallor, lite silver och favoriter till skor.

Nine eleven

Tio år, tio år har gått sedan cirka 3000 människor miste livet på ett så orättvist sätt. Jag var sju år och minns den dagen så väl. Mormors samtal hem som bad oss slå över till nyhetenskanalen CNN. Tycker vi alla ska ägna några tankar och minuter åt dessa människor och anhöriga idag. Ta sig en funderare på hur snabbt livet kan vända. Ta hand om era kära.

Tobago


vinröda naglar fick det bli igår.. bilden gör inte färgen rättvisa. Färgen heter Tobago och kommer från Mavala.

doing my job

Idag så har jag en pluggdag.. Läst tre kapitel i en engelskabok, och sitter nu och kämpar med en inlämning om liberalism.. låter som om jag har en ganska rolig söndag va? Flyttar till pappa ikväll, och ska även hinna med att kika på mina bröders fotbollsmatch!
Känner idag att jag hade behövt mina glasögon... dom kommer i veckan, och jag tycker allt att det är lite spännande!

Vart jag mig i världen vänder


Cause what goes up must come down

har precis gjort mig iordning för dagen.. har slappat resten av dagen.. har en lång pluggsession imorgon, så ingen slappning imorgon. Men runt sex-tiden ikväll så ska jag förflytta mig någon gata, hem till moster för att fira hennes födelsedag!
Hoppas ni har en fin lördag!

Answer

Svar till anonym som undrade var skorna kom ifrån;
Skorna jag skrev om igår kommer från hästbutiken Höök's, ni ser, man kan hitta guldklimpar i alla butiker.

Tomorrowland

i tre dagar har jag kollat på denna videon till och från. Ledsen över att inte vara belgare. Jag får rysningar.

Old habits

skönste skon jag äger skulle jag vilja påstå. För 679 kr så blir dom dina.

pancakes

slutade kvart i ett idag, och åkte hem tillsammans med Emelie, gjorde pannkakor och egen sylt, de ni! Gott vart det iallafall och nu sitter vi mätta på mitt rum och bara hänger.

20110908

efter skolan idag så stack jag och fikade med två fina tjejer. Åkte sedan hem, och åkte sen igen till stan för att kolla på brödernas match. Har precis gjort klart engelskan till imorgon. Hann köpa nya skor med.. ett nytt par av favoritskorna.. har verkligen slitit sönder dom, så det blev ett par likadana!

Shivering waiting for the storm

snart är ännu en onsdag över, sovmorgon imorgon då eftersom det är torsdag! Efter skolan idag så stack jag och beställde mina glasögon och det ska bli skönt när dom äntligen är hemma. Annars regnar och blåser det ju rätt bra... nu har man en anledning till att hålla sig inne iallafall!

glasses

Bilder på alla fyra bågarna jag har med mig hem till låns. Dom mörka bågarna är nog redan ett nej från mig. Men lägger upp dom ändå.

20110906

ja ni kära vänner, hoppas ni haft en bra tisdag! Slutade tjugo i två och trillade innanför dörren efter fyra. Var med en stund när Lina fixade sina naglar på ett nytt ställe i Borås. Sjukt billigt vart det och resultatet blev bra, så tummar upp! Sen stack jag vidare till Optikern. Sitter nu hemma med fyra olika bågar.. beslutsångest typ.
Slänger upp bilder på bågarna i nästa inlägg, så håll utkik, och säg gärna er mening!

rings bags shoes

tjockare silverringar/och ännu en ring till min ringsamling/kuvertväska/svart sjal
skorna är mest med för att jag plockade fram världens skönaste skor igen

stay calm

Min dag har bestått av plugg. Annars så har dagen varit rätt lugn. Inställd idrott som kom väldigt lägligt då det ösregnade. Annars då? Jodå, livet rullar på. Känner inte just nu för att skriva massa crap som egentligen är väldigt meningslös. Men, imorgon så ska jag iväg på synundersökning halv tre och jag slänger upp mina småköp jag gjorde i helgen om en timme! Idol först.

In the middle of September

har ju valt att läsa Journalisk som IV-val nu i tvåan.. vilket inneburit att jag suttit och skrivit ett personporträtt om min fina vän emelie. Behövde lite musik för att komm igång, och därmed slänger jag in söndagslåten.
För er som might know me, så kanske ni vet att jag är lite svag för sånhär mjuk rock eller vad fasen det nu är! 
Daughtry – September

"Kära sextonåriga jag"

även jag sprider vidare detta. En film som verkligen är tilltalande. Det är okej att känna, oavsett vad!


fin kväll

Var ju som sagt iväg på kräftskiva igår hos fina mimmi! Och det blev en mycket bra kväll, men det finns inte mycket som kan gå fel när man har fina vänner runt om sig! Tack!

på benen

här så sackar det efter lite.. men iallafall.. är på benen idag, snuvig och lite trött, men låter det inte stoppa mig då det vankas lite go kräftskiva hos en fin vän! Lovar att iallafall ta någon bild att slänga in här imorgon!
Var i stan en stund tidigare, fick med mig lite småsaker hem! Visar er en annan gång!

Sick

Har hela denna veckan haft världens förskyldning, ont i halsen och huvudvärk.. Vilket idag har slutat med att jag är fett hängig, trött och ligger hemma på soffan.. En fredag.. Så kul. Så vi får se hur uppdateringen blir, den var ju inte på topp igår. Har hämtat ut min telefon nu med! Så kanske blir det som vanligt i veckan!

RSS 2.0