Everything comes to an end

Min årliga resume av året är här, igen!
Jag har haft ett 2011 fyllt av både framgång och motgång. Men här är vi nu, sista dagen i December, sista kvällen år 2011.
Vart ska jag börja.. börjar med att jag gick ur ettan på gymnasiet, upplevde min första kortege, jag firade min 17-årsdag på bästa sätt, hann med en tur med familj och släkt till Madrid. Det var en ganska händelserik vår och vad jag kan minnas, riktigt härligt väder.
Gick på sommarlov, och hade ett väldigt skönt sådant. Tog det väldigt lugnt under min lediga tid och jobbade även inom älderomsorgen i fyra veckor, vilket gav mig rätt mycket vett tror jag. Även lillebror Oscar kom ut i Augusti!
Efter att jobbat fyra veckor så hade jag en vecka kvar utav att njuta av lite ledighet, sen var det dags att ta bussen in till skolan igen. Då för att starta mitt andra år. Det har inte varit en lättsam termin, och jag har haft stunder där jag bara velat dra täcket över huvudet och vakna vid jul. Nu sitter jag här, på mitt jullov och har klarat av min hemska termin och stigit upp på mornar med dålig motivation. Men ett helt år har ändå gått förbi och ja, det har varit riktigt bra.
Ännu en gång så vet jag att 2012 kommer bli minst lika bra, det finns mycket som just det året erbjuder,
18-årsdagen, körkort, och massa fina vänner.
Här kommer lite bilder från mitt år:
Vår första kortege och första kortegebrallor, ska det va så ska det va, Rosa!
Ulricehamn med EK10B
Ännu lite mer kortege
Madrid
Midsommar på Tjörn, traditionsenligt
En vecka i Grebbestad

kräftskiva med goa vänner

härlig kväll med fina klasskamrater

världens mysigaste

jag har hunnit vara väldigt mörkhårig, detta är ej det mörkaste. Nästan så att det är värt ett eget inlägg om en tid

En dag i Oslo

Jag blev med glasögon, troligen det bästa som hänt mitt huvud det senaste, ett liv utan huvudvärk.
Jag vet att jag kan babbla på i evigheter om allt jag haft för mig och allt som hänt. Men sätter punkt och låter er titta i arkivet. Så avslutar med att allt kan bara bli bättre!

Napkin

Har haft det svårt att komma i säng ikväll. Inte förrän nu fick jag tummen ur. Vid ett så började jag vika servetter till dukningen imorgon, vad hände där. Men nu så har jag tänkt lite ljus på rummet och ligger och funderar på året. Tidsinställt ett inlägg till er idag! Kl 12.00 dyker det upp!
Godnattpuss!


All over the world

Denna dagen har bestått av ganska mycket förberedelser. Fixat naglarna, flyttat till pappa några dagar tidigare för att underlätta nyår, handlat ätbart till middagen imorgonkväll, och även varit nere på stan för att köpa strumpbyxor och lite enkla smycken. Så nu kan jag checka av allt det till imorgon. Nu så har jag precis duschat och sitter och kollar på all världens reklam, åh det va då fasen vilka konstiga reklamer det finns haha!

Silvermetallic

Nya naglar på något helt annorlunda sätt. Ni ser ju skavankerna på kanterna, men jag kom underfund med att jag har för välvda naglar. Men det får vara nu, på långt håll så syns det inte. Skakar inte hand med någon imorgon haha. Ne inte riktigt så illa ska jag vara, men det är rätt coolt på naglarna iallafall!

hours of memories

vet inte vad ni gör ikväll, men själv så sitter jag och knåpar ihop en lista fylld med musik från året som gått. Fyra timmars flashbacks. Låter mycket kul i mina öron! Nyårsplanerna är nu fastställda och vi fick ett tillskott på fyra personer, och det ska bli supertrevligt! Herregud, jag ser fram emot min sista kväll år 2011.

December rain

Så himla roligt väder idag, och känner inte alls för att ta mig ut på något vis. Ikväll så blir det en kvällsfika, så jag måste ta mig ut ändå. Men den tiden, den sorgen.

Smokey eye

Grått, silver, svart
Blått i olika nyanser
Grönt i olika nyanser
Lila, blått och svart blandat
Kanske har jag blivit några färdigheter rikare. Så sjukt töntigt att jag står och gör det här. Men nu får det vara slut, nyårssminkningen får från och med nu gå efter den dagens humör.

Cosmo

Jag och Lina hade en fin dag i Göteborg, även om vädret inte var på vår sida! Fick inte alls mycket shopping gjord, ett svart linne och lösögonfransar. Kul. Men men, man kan inte alltid ha turen med sig. Tänkte bara förklara matbilden. Världens bästa chicken thai från Cosmo i Göteborg. Slående gott.

20111228

Är påväg till Göteborg med Lina nu. Ska trotsa mellandagsrean ännu en gång. Men något ska vi nog hitta! Om inte det, äta världens godaste lunch. Vi hörs senare idag!


I'm caught up in your smile

Har hängt i Göteborg med mamma och bröder. Idag hängde jag mest med som rådgivare och svans. Imorgon så ska jag och Lina ta oss en tur dit, och hoppas på att iallafall få med mig någonting kul hem. Nu så ska jag göra det jag skrev om igår, skaffa mig lite färdigheter. Åh vad jag är töntig.

With some practise

Är det bara jag som alltid känner mig så värdelös när det kommer till smink vid lite speciellare tillfällen.. Iallafall, så köpte jag mig den på bilden för att bli några kunskaper och erfarenheter rikare. Övning ger färdighet och hade varit gött med lite färdigheter till nyår.
Annars då, så köpte jag silver till naglarna. Det jag bloggade om för ett tag sen. Kör helblankt till nyår.

Question

Skalet och massvis med andra skal hittar ni här!

Open arms

Bar denna vinröda blus med öppna ärmar från hm på julafton.
Idag så blir det ytterst lugnt, mig hittar ni på soffan hemma. Hoppas ni har en trevlig juldag, säker på att det blir full fart någonstans!

Gifts

Bara några saker utav det som var signerat till mig igår. Ni kommer skratta nu när ni läser detta, men mina bröder, min kusin och jag fick tillsammans en ridtur på islandshästar. Så vi ska ut och rida i skogen någon dag framöver. Tur att man ändå har några ridlektioner i bakfickan.
  • pengar
  • min nyårsoutfit
  • skor från nelly & bikbok (de jag visat tidigare)
  • presentkort
  • Ipad i familjepresent
  • Skal till macen
  • låda med favoritparfymerna
  • smycken
  • vindjacka, dags att ge sig in i träningen igen
Och massa småsaker, så som shampoo, nagellacksbortagning och sånt. En liten sammanställning över mina två dagar då jag firat jul. Jäklar vad dessa inlägg låter spydiga.
Men jag vill iallafall tacka världens bästa familj och släkt. Julen handlar om så mycket mer än att bara få saker.

Christmas evening

Våran tomte var med om sin första jul, vi har ätit mat så vi rullar, och jag har framförallt haft en superbra julafton! Slänger in lite mer bilder imorgon förmodligen! Men hoppas ni haft en bra dag ni med! PUSS

Merry Christmas

Då var dagen här. Dags att trycka i oss ännu mer mat och öppna ännu några fler paket än jag gjorde igår.
Hoppas ni har en mycket fin julafton med nära och kära! God jul!

Christmas vacation

Igår gick vi på jullov, vilket är otroligt skönt! Började dagen med avslutning i kyrkan och sedan lite fika och tävlingar med klassen. Tog en runda på Borås icke snötäckta gator. Tog mig hem och sov någon timme eller två för att sedan ta mig till tjejerna i klassen för middag och tjöt. Vi var alla mätta och belåtna och skrämde livet ur varandra med läskiga historier. En mycket bra kväll!
Idag så tjuvstartar vi julfirandet med pappa.

20111220

Skulle varit kamp idag. Men eftersom jag inte orkar ta upp det mer, och vara arg så kan ni läsa här. Annars så har jag hängt med vänner hela eftermiddagen. Sista skoldagen imorgon, sing hallelujah!

Love in a box

Tog mig en tur på stan för att köpa mina sista julklappar. Kom hem med två julklappar till mig själv med. Kuvertväskan och ringen unnade jag mig själv. Skorna däremot. Var från början tänkta att ha på nyår. Men nu helt plötsligt så sitter jag här med två par. Jag beställde skorna för ca två veckor sen, men det blev fel storlek. Kontaktade Nelly och min vanliga storlek hann ta slut. Men snälla som dom är så säger dom att så fort ett par i rätt storlek kommer in igen så skickar vi ett meddelande till dig och skickar dom hem till dig. Hämtade ut dom idag med tanken om att det var i fel storlek eftersom jag inte fått något meddelande. Men nej, dom kom i rätt! Glad tjej med två par snygga skor, men beslutsångest till nyår.
Kärlek på låda.

Black and Blue


Lights


Last evening

Hade en mycket mysg kväll igår på liseberg, även om det var galet mycket folk och fullt med barnvagnar.
Tackar Lina och Emelie för min fina gårdag, puss!

Gothenburg

Är just nu påväg till Jul på Liseberg med Lina och Emelie. Blir kvar där ett tag och sen får vi se vad som händer ikväll. Hoppas ni har en skön lördag, så hörs vi kanske senare idag med lite bilder. Annars imorgon!


Endtapes

Satt häromdagen och lyssnade på soundtracks till breaking dawn, hur töntigt det än verkar. Men här får ni en sjukt bra låt därifrån iallafall!

Question

Fick en fråga om vart ifrån skorna kommer. De kommer från BikBok!

Thank god it's friday

Känns skönt att det är fredag, för det är ett tecken på att jullovet är närmre och en lugn vecka i skolan är på gång. Efter skolan så köpte jag och Emelie med oss sushi hem, sen stack jag och klippte mig runt fyra. Nöjd förövrigt! Hann även med två julklappar innan jag tog bussen hem och nu landat på sängen. Kvällen blir lugn för mig. Skulle helt ärligt kunna somna nu.

Gray shoe

Nyårsoutfiten klar. Bjuder på en bild på skorna som fick bli i färgen grå iår.

Nail polish

Köpte med mig detta nagellack från stan idag. Har haft det i åtanke rätt länge, så slog till. Har målat på det nu, men det är så dåligt ljus (KOLSVART FÖR TUSAN), så ska försöka få till en bild imorgon!

En bloggpost som innehåller nötkräm

Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas.

I jul kan du publicera årets viktigaste bloggpost. Denna bloggpost kommer ge fler barn chansen att överleva och utvecklas. Med hjälpa av detta inlägg så gör du nämligen inte bara fler uppmärksamma, utan ser även till att re:member skänker sex påsar nötkräm. Nötkrämen skickas till de barn som behöver det mest. Vi hoppas att du vill hjälpa oss att få ihop så många påsar nötkräm som det bara är möjligt.

Jag hjälper till och genom UNICEF så kan vi alla ge fler barn chansen och ge dom det finaste man kan komma över, omtänksamhet.

UNICEF/Pelle Bergström

A christmas gift

Min största julklapp är klar. Kika in vid nio tiden ikväll.

Smart


Inspiration från Boråsbloggarna, mycket clever sak faktiskt. Som läst, pluggar rättskunskap.

20111211

Tror inte jag behöver ta upp vad jag håller på med idag, denna söndag, tredje advent. Men gör det in case om någon undrar. Pluggar. Men valde att lägga ner verksamheten för en liten stund sedan. Men tror att detta är min sista plugghelg på ett tag. Hoppas ni haft en bra helg!

Inspiration

lite inpspiration såhär på kvällskvisten, Göteborg i veckan är ett måste

It will rain

Hängde hemma igår och hade myskväll framför idolfinalen. Idag så ska jag ner på stan lite, ikväll så får jag se vad som händer.. kanske tar tag i lite plugg.. en lördagskväll, ni förstår ju att jag behöver jullov. Hoppas ni inte försvunnit med regnet.

I can't keep up, I can't back down

Har tagit tag i plugget idag. Nästa vecka är ingen jätterolig vecka så försöker få så mycket som möjligt ur världen. Och jag har inte världens lust till att sitta med allt på söndag. Annars så har veckan varit lugn. Klarade typ den största delen i ekonomin med ett VG på provet och det fick mig att gå på moln igår. Men ska fortsätta lite med en engelska essay. Skriver om dödsstraff. Det är ganska sjukt när man researchar hur mycket det finns. Så lite spännande är det kanske.
Hoppas ni har det lite roligare än mig just nu iallafall! Trevlig fortsatt torsdag!

Question

Fick en fråga om klänningen jag bloggade om den femte. Klänningen kommer från ZARA. Men en upptäck gjordes och klänningen ska inte vara lika fin i verkligeheten som på bilden. Så jag börjar om från början med mitt letande av nyårsklänning. Göteborg får stå för den underhållningen.

Kush and wizdom

världens bästa sida när man känner för att få en spark i baken och vinna tillbaka lite motivation. Ni hittar alla visa ord här.

Moodboard


Sitter och spekulerar i min nyårstass. Ja då är inte livet lätt. Jag har problem nu.. kan ju bara tänka mig vilka problem jag kommer ha under studenttider (nästan överväldigande). Iallafall.. bilder ovan är mina tankar i enklare version.

In the middle of all this

Mitt i detta hemska så finns det något så fint. Behandla andra som ni själva vill bli behandlade.

Quality time

Sällskapade över lite marängswiss som vi slängde ihop igår kväll. Haft ännu en lugn helg och det känns som om följande helger kan komma med buller o bang. Känner mig rätt utvilad. Ska ta och hoppa in i duschen nu och sen så tänker jag päsa på soffan mina sista timmar av denna helg. Hoppas ni haft en störtskön helg!

Awake

Vaknade för en stund sedan, men ligger fortfarande och drar mig i sängen. Ska strax ta mig upp och sätta mig med lite plugg. Det slog mig nu att det börjar dö ut med bilder igen. Ska bättra mig.


20111203

Hade en riktigt trevlig kväll igår med kinamat i Fristad. Hade riktigt ont i kinderna när jag kom hem. Planerna för dagen är oklara. Men kanske dyker det upp något lite senare. Så vi hörs!

#2003


Beger mig till Fristad strax i syfte med att laga kinamat med kineiskan. Ja det kan man också göra en Fredag.

20111201


RSS 2.0