för er som taggar för en bra valborg..

en riktigt bra låt med världens roligaste musikvideo, kolla in den och ni kommer både få er ett gott skratt och en förbaskat bra låt på samma gång!


Valborg..



Idag fyller min kära vän felicia 16 år, men hade ingen bra bild på henne på denna datan.
Men det är hennes dag idag, och all uppmärksamhet till min favorit, felicia!
Vi ska in och kolla in kortegen sen hem till henne för grill tjöt och annat kul! Sen ska vi nog ta och hitta på något!
Jag tar idag, dagen till ära med mig min lilla kompaktkamera, orkar inte släpa runt på den stora, så blir kanske inga superbra bilder, men någon liten bild ska ni nog få i allafall!
Ha en störtskön valborg mina vänner och ta hand om er!

Laddar inför en späckad fredag..

Har spenderat min eftermiddag med mina vänner Lisa och Rebecka. lite plugg, tjöt och annat kul! Varit iväg och tränat också.
Imorgon är det äntligen fredag och den som längtar allra mest är nog felicia, för imorgon är det hennes dag att fira 16 år! Så imorgon har vi fullt upp! kortege att spana in, grillning med världens bästa tjejer och mer vänner! Så jag kommer ha mig en kanonfredag med antagligen nada uppdatering här. Kika in senare för lite bilder och allt därtill!


Modeller: världens bästa klass 9d!





















vi har haft riktigt kul och jag kan nästan lova att jag kommer sakna 9D något otroligt.
Dags att ta vara på den sista tiden tillsammans!

ska försöka vara generös..

kom precis hem från stan där rebecka har testat sin syn och kollat ut glasögon, och jag kan säga att dom är vrålsnygga!
Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen kanske jag kan vara lite generös och dela med mig av några kärleksbilder med världens härligaste och skönaste klass! Ska se vad jag hinner med!

en dag att sprida kärlek..

denna tisdagen har handlat om kärlek för oss nior. Vi har haft ganska kul faktiskt haha. Man lär ju känna varandra lite extra haha. Imorgon är sista dagen med kärlekstemat. Så ska ta mig till ica om ett tag och köpa hem nytt fika haha.
Jag hade med mig kameran och fick taget massa bilder, men jag lägger upp några imorgon istället så får ni från båda dagarna!
Halv 8 är det dags för träning på sandevi.
I'll keep in touch!

Monday evening..

har haft en bra måndag! Efter skolan så åkte jag ner till felicia för att färga hennes hår. Och jag tycker jag och hanna gjorde ett bra jobb!
Just nu så sitter jag hos pappa för ytterligare en vecka här, kollar på topmodel och strax är det dags för hollywood fruar. Imorgon har vi nior kärleksdagar, imorgon och på onsdag. Tycker faktiskt att det ska bli härligt med något schemabrytandes i två dagar, så jag klagar inte!
Kameran kommer följa med imorgon så någon bild kommer jag nog kunna bjuda på!

godnatt vänner..

matchen vann vi idag med 11-1 mot länghem.
Fick ett allergisktutbrott eller vad man ska kalla det och kunde inte spela sista halvlek. Men jag ska nog klara skolan imorgon iallafall. Nu ska jag hoppa till sängs, sovmorgon imorgon vilket inte är fel!
Sen har vi kärleksdagar på tisdag & onsdag vi nior, så våran vecka kanske kan bli en lugn en för en gångs skull.

Här kommer en låt som min vän felicia föll hårt för, och jag har fastnat i det träsket jag med!
Nothin' on you - B.o.B

matchdag och bilder från igår..

Jag hade en toppenkväll igår, vi var hemma hos hanna och tjötade, skrattade, spelade Wii och satt på McDonalds en stund, haha.
Men nu är det söndag och matchdag!
Samlas kvart över 2 och åker då till länghem för match. Kommer hem någon gång ikväll.
Men här kommer lite bilder från kvällen igår!




solsken..

Har idag haft mig en underbar dag på stan med ett härligt gäng tjejer! Först en lunch på jensens och sen glass på trappan vid viskan. Vilken dag och vilket väder!
Det är dags för kalas här hemma halv 7 sen ska jag nog inte sitta hemma ikväll heller, utan jag åker och träffar tjejerna!
här kommer några bilder från dagens äventyr.











lördagsgöra..

vi hade en helt okej kväll igår! vi var hos robin i en timme kanske, sen drog vi tjejer därifrån och hem till mig på sandaredsvägen och tjötade med pappa. Vi hade liksom inget att göra så då åkte vi dit. tjejerna diggar min pappa, haha.
Men tio i tolv så ska jag ta bussen in till stan och luncha med tjejerna på jensens. Vi är några stycken så vi har fått boka bord. Sen är det kalas här hos mamma för staffan som fyller år, och sen ska jag nog åka in till stan igen för en wiikväll med tjejerna.
Simma lugnt!


en guldklimp på 16 år..


Idag vill jag ge min fina Rebecka ett riktigt stort grattis! 16 år idag tjejen!
Du är guld värd Rebecka! hoppas din dag blir riktigt bra!

Vi har varit i stan hela dagen och rebecka och mimmi trotsade rädslan och gick och piercade naveln, riktigt fin tjejer! Sen har jag lite felicia och rebecka bara myst runt i stan och tatt en fika med tjöt osv, så som en fredags eftermiddag ska vara! Nu ska jag kolla runt lite, sen ska jag göra mig iordning lite och dra iväg på min pärla till sjömarken och träffa lite andra härliga vänner!
Vi hörs, och ta hand om er ikväll!

En torsdag med prov..

rubriken är ganska sann, har både hunnit ha nationellt i matte idag och ett musikprov på eftermiddagen. Imorgon står religon på schemat!

sitter nu och trycker i mig lite mat, har träning halv 8 så måste ju få i mig lite energi. Har varit i stan nu i eftermiddag, men nu sitter jag här! Har även gjort klart min utvärdering av våran hkk lektion jag och min grupp hade igår!

Men som sagt så ska jag iväg och träna om en stund, så nu ska jag kika runt lite till, och sen ska jag byta om och styra moppen mot sandevi.

Galet att det är så mycket roligare och åka och träna när man har den, haha. Som barn på nytt.


jag har tappat de..

idag har jag hållt till hemma hos felicia, med rebecka och hanna med! Vi bakade bananpaj och har faktiskt fått lite plugg gjort. Nationellt i matte imorgon, antagligen nationellt-muntligt i franskan, och ett musikprov.
Gjorde även muntligt idag i matte.
efter idrotten insåg jag att min stora kantiga ring var borta, och är borta än.. ingen dyr grej, sisådär 79 kr på gina, men ändå.. jag som aldrig tappar bort saker enligt mig själv. Så om ni nu skulle hitta den så hade det ju varit bussigt om ni sa till! tack på förhand.


se upp på vägarna..

hoppas ni haft en härlig start på veckan! Min har varit helt okej och solen kikar fram ibland mellan molen, så det känns bra! Har en hel del att göra denna vecka, musikprov, engelska, franska, religon i SOn, nationella i matte o franska och imorgon har jag, viktoria och somfai även våran hkk lektion med temat afrika!

Men det jag ville skriva egentligen var att MOPPEN ÄR IGÅNG IGEN! med en superkusin och en supermorfar så funkar det mesta! Finemang, och jag känner mig som förra året när jag fick körkortet, helt galet kul och köra!
Så ikväll kör jag upp till sandevi för träning!
Vi hörs!

sunday..


hoppas alla hade en härlig lördag igår. Det hade verkligen jag! Jag, rebecka & mimmi tog bussen in till stan för att käka på golden elephant med emelie och hanna! Mycket gott, och mycket skratt!
Sen gick vi hem till hanna och gud, skrattade så vi alla slutade upp med magont och ömmande kinder, haha.
Vi spelade in massa roliga filmer, haha och två utav dom ligger på facebook för er som vill kolla in dom.
Men vi hade en riktigt skön kväll, tack tjejer!

Nu är det ju söndag och jag ska iväg till vårgårda och kolla brödernas match. Sen ikväll ska jag gå upp till sandevi där vi har planerat våffelfest med laget, för kul! hehe.
Vi hörs och ha en härlig söndag!  

en ganska oplanerad lördag..

god förmiddag! sitter fortfarande med min morgonfrill och ska väl snart ta mig i kragen och hoppa in i duschen!
Hade en skön kväll med ett gäng härliga människor borta hos olliver, i deras nya, lite större lägenhet. Men tack för gårkvällen, mycket kul!
Som dom flesta vet så är det ju lördag, och jag har inte så mycket planerat, rebecka kommer nog hit lite senare, eller om jag går till henne. Men inför kvällen finns det inga planer, men runt 7 brukar det rassla till borta i mobilens display så det kanske vi kan hoppas på idag med. haha.
Ha en härlig lördag!


min helg och nageltips för nyfiken läsare..

äntligen fredag igen! som det ser ut nu verkar det som om solen är på våran sida, men har hört att det ska komma regn och kanske snö, men det behöver man ju inte hoppas på iallafall!
Vi gjorde idag nationellt i matte som jag skrev igår, gick nog okej iallafall..
Men nu är det helg och min helg denna vecka kommer bestå av många fina & härliga vänner! Inte mycket annat planerat!

Jag fick även en fråga för ett tag sen om mina naglar, och om jag hade några tips? Även våran engelskalärare kommer fram och frågar om tips.. hm.. jag är inte direkt bra på naglar. Det enda jag gör är att när jag väl fixar mina naglar så gör jag det ordentligt, filar och håller på tills dom blir fina och hela.
För en som föredrar färg på naglarna så kan jag väl tipsa om att "rugga" naglarna innan du målar. Alltså fila med en ganska hård fil på nageln, sen underlack och sen färgen. och jag brukar lägga ett till skyddslack som jag har för att få det att hålla lite extra.
Jag är tjejen som föredrar svarta naglar,men till våren är det inte så kul. Och till begravningen i fredags så gjorde jag min egna franska manikyr som finns på den dåliga bilder nedan. Det är snart dags att fixa till dom igen.

torsdag..


plockade fram mina jeansshorts idag! Det har varit sol och varmt hela dagen, kanske något kallare än de tidigare dagarna, men jag klagar inte när solen är framme!

Känns som om lärarna trycker på med prov nu. Men jag känner samtidigt att det är rätt skönt att bli av med dom.
Så imorgon är det dags för de nationella i matte. Idag har vi även gjort ett romanprov i svenskan, och de muntliga i b-språken har satt igång, jag har gjort det muntliga nationella i engelska och det är även dags för musik prov och t.o.m ett till nationellt i matte nästa vecka tror jag. Full speed, men kan ana att jag kommer vara lättad efter att alla nationella är slut och den sista skolveckan är på gång!

Jag skadade även mitt friska knä i helgen, så träningen ligger på 0. det är så himla kiligt! Hoppas på att vara tillbaka på tisdag! Men jag ska nog gå upp till sandevi och kolla lite på träningen ikväll ändå. tråkigt och sitta hemma.
Vi hörs!

en vår-onsdag..


godkväll! Har haft en toppen onsdag! Började halv 11 och vi har haft strålande sol hela dagen!
Har precis duschat och ska nu hoppa ner framför tven!
Ett mindre kul inlägg, men lovar mer vid ett annat tillfälle!

Hey, soul sister!

ännu en härlig dänga, denna gång med Bandet Train och låten Hey, soul sister.
En låt som spelas på radion, men ack, jag diggar och kommer digga den hårt i vår!


min måndagskväll..

ännu en dag med sol och jag klagar absolut inte, och våran Viktoria Wikström kom idag hem till ett ganska fint sverige, dock var väl egypten lite varmare kanske.
Igår spenderade jag kvällen på björviks udde med grillning och ett gäng riktigt sköna vänner. Så slänger in lite bilder från igår nu.
Ska runt kvart över 7 förflytta mig och hänga på lisa och rebecka upp till sandevi. Där vankas det DM-match. Ska dock inte spela själv, har nämligen skadat mitt friska knä. mindre kul.
Nu: Bilder från grillningen igår!








en annan del av sandared..

vi har äntligen fåt en riktig, riktig, riktig vårdag! Med sol och värme!
och i skolan köpte vi faktiskt glass för att få njuta lite extra!
Idag har jag varit hos läkaren och kollat min allergi, och sen även hunnit till tandläkaren för att slipa till den vassa kanten som blev när jag tappade en del utav tanden i lördags. Det är inte så allvarlig som det låter.

Men nu ska jag strax gå och byta om, sen ska jag och några goa vänner åka och grilla såhär på måndagskvällen! Gäller att ta vara på varenda timme när det är sol ute!

Halmstad med världens bästa lag..

här kommer det några bilder från min härliga helg i Halmstad med laget!
Världens skönaste och goaste lag!












säger det ännu en gång, en kanon helg med världens skönaste, underbaraste och roligaste lag!
KRAM PÅ ER!

Back on track..

är nu tillbaka i sandared efter en kanon helg i Halmstad med laget!
Jag har gått och slått av en bit av min tand och skadat mitt hela knä.. så DM-matchen på tisdag är i riskzonen.
Vi har tagit en hel del bilder som jag kommer lägga upp ikväll tror jag! Så vi hörs!

And off we go..

Dags för träning halv 10.
Sen far vi till halmstad för att spela två matcher, en idag och en imorgon, med övernattning på hotell!
Vi hörs imorgon kväll!

halmstad..



det är vår nu och det känns otroligt bra när man kan ta på sig ett par converse utan att frysa fötterna av sig!
klockan är för mycket för mig just nu, jag ska gå och tvätta av mig dagens smink, borsta tänderna och hoppa i säng. har tidig träning imorgon, sen drar vi till halmstad med laget!
Kommer bli riktigt kul! Jag ska ta med mig kameran, så någon bild kommer ni nog få på söndag kväll när vi kommer hem.
Sköt och er, så hörs vi när jag kommer hem!

a pink dream..


Begravningen för Berit var verkligen fin! och det rann allt tårar dom de flesta!
På bilden är det våran bukett.

Gick in på facebook och upptäckte att folk redan visste vad dom preliminärt hade blivit intagna till för linjer efter sommaren. Så jag gick själv in och kollade min ansökan och jag är nu preliminärt intagen till Samhäll/ekonomi. Känns bra!
Jag har även packat lite, vi åker på träningsläger i halmstad i morgon, det blir hotell och lite annat på lördagskväll.
Så full speed hela helgen, träning imorgon vid halv 10, sen match i halmstad, och på söndag match igen.
Så nu kommer jag inte uppdatera på hela helgen, men kanske kan unna er ett inlägg ikväll innan jag dyker i bingen.
Nu: Tacos!

trots sol, en ganska sorgsen dag..

Godmorgon allihopa!
Hade en galet bra dag igår! Var i stan hela dagen, till kvart över 6 typ, för då fick vi ge oss och ta bussen till träningen i sjuhäradshallen. Sen efter den så slutade vi tjejer upp hema hos rebecka med en liten manikyrkväll.
Mycket skratt, mycket tjöt och mycket roligt! Ni är guld värda tjejer!

Men nu ska jag snart ta och göra mig i ordning, det är en ganska sorgsen dag trots solen.. Ska nämligen på begravning här i sandaredskyrka. Inte så kul, men livet har sin gång.

Och ikväll så ska jag packa till träningslägret i halmstad som vi åker på imorgon.


vi fick oss en eld..






två flugor i en smäll..


där har ni dom, mina två nya skönheter som ska pryda mina fingrar.
Kommer slänga upp ett nytt inlägg nu med bilder ifrån min kväll vid sjön med bella, rebecka & adam!

Strandade..

har inte hunnit slänga in någon bild på ringen, men köpte mig en till idag, så imorgon kommer det bilder på dom kanske! Ska inte lova för mycket! Men en dag, det kan jag lova!

Nu hinner jag inte med mer, körigt schema på loven! mycket som ska hinnas med, och mycket impulsiva saker!
Så nu ska jag faktiskt åka till stranden med några härliga tjejer för tjöt och förhoppningsvis får vi igång en eld med, haha.

Vi hörs!

sushi på en onsdag..

God morgon, eller jag har varit vaken sen tio, men ah.
Ska ta bussen in till stan vid kvart i ett med mina bröder, och möta mamma, för lunch. Jag önskade sushi igår, och jag har ju mitt presentkort som jag fick när jag praoade där, så jag tror det blir sushi! Galet gott!
Igår efter träningen så kom rebecka hit, jag duschade snabbt och sen åkte vi till olliver i sjömarken. De åker ju iväg till åre för skidåkning ikväll, så det blev en avskedningskväll, haha. Det lät lite sorgligt, haha.

Lite senare idag så kanske jag slänger in en bild på min nya ring jag köpte igår!


en aningen grå dag..

Vaknade runt 11 idag och hoppade på bussen vid kvart över 12 för en tur i stan med hanna och felicia.
Felicia skulle vidare på någon övningskörningskurs med sina föräldrar, så jag och hanna tog bussen hem.
Så nu sitter jag hemma, och ska träna vid halv 8 på sandevi, och sen får vi se om hittar på något efter träningen.
Vi hörs!


Myskväll..

sitter hos felicia nu, kom hit på en blöt moppe med rebecka, så de ser ut som jag gjort i brallan, ops.
Aja, blir filmmys här ikväll med tjejerna såhär på måndagskvällen!
Matchen slutade 3-3 men vi gjorde en bra match!

Nu ska jag gå och ha en riktigt mysig kväll med tjejerna!

måndagsmorgon..

Godmorgon!
Måndag, annandag påsk och lov! känns extra gött och inte gå till skolan på en måndag.
Men, idag är det en match och antagligen något mysigt med tjejerna.
Hemmamatch på Sandevi kl 13 mot Södra ving. Sen när jag kommer hem så ska jag packa och förflytta mig till mamma.
vi hörs!

vårtecken..

Även om vädret inte var lika fint som igår så trotsade jag den lilla kyla som fanns och slängde på mig min kära pälsväst, med övertalning av hanna. Det är vår nu, officielt!


en påsk fylld av vänner..

Min påskafton var super! Började med en riktigt härlig tur på stan med Hanna som jag skrev igår. Sen på kvällen tog vi oss upp till Mimmi för middag och tjöt. Sen kom det lite folk. Riktigt kul, och vad är en påskafton utan raketer? bra jobbat olliver!
Vi vaknade idag vid halv 12, jag, hanna och felicia. Sen tog vi bussen in till stan för att möta mimmi, hanna och emelie för en fika och ännu lite mer tjöt! Riktigt härligt!
Här kommer lite bilder från igår och idag.
















något från mina högtalare..

här kommer ett musiktips, jag gillar låten starkt! 
Han heter Adam Lambert och kom två i American Idol.
Riktigt bra låt som kommer spelas hos mig ett bra tag!


Bakom mina solglasögon..

fyfasiken vilket underbart väder vi fått här nere i västra götaland idag!
Jag och min fina vän Hanna tog oss en tur till La ville, Borås för lite shopping, käk på jensens och mys i vårsolen!
Fick mig köpt ett vitt spetslinne och en militärgrön tröja från gina som sitter på alla, men ack vad jag gillar den!
Vill även bara säga glad påsk till alla! Jag har som sagt haft en toppen början på denna dagen och ska vid 7 befinna mig hos mina kära vänner på middag med ett gäng favorit typer och sen antagligen lite annat folk. Ser fram emot ännu en härlig och skön kväll, lär blir många sådanna under lovet kan jag gissa på!



Glad Påsk allihopa, och ha en trevlig kväll!

skype med min vän..

sitter och tjötar i skype med felicia och vi har väl snackat i ca 2 timmar snart! haha.
Det var det jag ville ha sagt! nu ska jag tjöta på lite till med henne, sen ska jag sova. har ju trots allt påskcupen att ta mig igenom imorgon.. inte alls lika pepp på de..

godnatt till er som är på väg till drömarnas land.

välkommen påsklov..

ÄNTLIGEN LOV!
Första april idag och jag har klarat mig undan att bli lurad ganska bra.
Jag börjar mitt lov med en del fotboll. Träning ikväll inne i sjuhäradshallen, sen den årliga påskcupen imorgon! Sen även match på måndag.
Planer för påskafton har inte direkt bestämts, men det blir nog bra de med!

Här kommer en gäng kallat JLS, ett par nya smörsångare med två rätt sköna låtar!


RSS 2.0