20120229


Somewhere else

Just nu så är jag totalt bildlös, för mina veckor är extremt ointressanta just nu. Överröst med plugg och sätter det i fokus just nu. Men tänker ändå säga att länken till Big brother live ligger under detta inlägg. Ser ut som om dom ska byta stream men då hittar ni den här!
Annars så kan ni som jag nämt följa mig på övriga ställen där det går snabbt och lätt att slänga in något. Ni hittar mig som @juliakaarlsson på alla ställen. Easy to find, eller hur.

Oh darling


Maxi dress

Igår kväll så var jag iväg på en mycket trevlig tillställning, i långklänning, det var fasen inte igår man sprang runt i det. Idag så har jag pluggat, men inte så mycket som man antaligen skulle behöva eftersom man alltid har att göra. Sitter nu och kollar big brother, asså rådiggar att allt finns på nätet. Lite envishet och google så hittar man allt haha. Hoppas ni haft en fin helg, slänger in en låt alldeles strax!

Big brother trap

Vet inte om ni som jag hamnat i big brother träsket. Har hittat en livestream länk som är gratis nu, så därför lär det väl bli värre än någonsin. Vill ni ha tag i länken så släng iväg en kommentar! Sånt löser vi.

Friday

Sagt och gjort, två t-shirtar rikare då mina tidigare är rätt sletna. Gina levde verkligen upp till kraven. Och ett par boyfriendjeans rikare med, mycket nöjd, fin fredag.

Perfect tee

Idag släpper Gina ut sin kollektion med basplaggen. Jag tänkte ta mig en titt imorgon och jag tackar inte nej till en i varje färg. Ska införskaffa mig ett par boyfriendjeans med, och sen så klarar jag nog våren utan problem.

Tuesday

Har påbörjat en praktikvecka på BT. Och vi har det riktigt bra, mycket ansvar osv, men vi verkar reda ut det. Sidan heter Magnet i BT och ni hittar väl vårat om några veckor.
Semledag idag, så ska käka en semla och titta på Big brother lite senare. Tro fasen jag är fast i programet detta år med.

Weekends at their best

Hade en fin kväll igår med vänner, sushi, champagne och dans. Det är söndag och det innebär plugg. Men lägger ner den verksamheten nu och njuter av kvällen istället.. imorgon så börjar en veckas praktik på BT, kan nog bli kul! Hoppas ni haft en fin helg!

Celebrating

Idag så stack jag i panik ner till stan för att hitta något att ha på mig ikväll, men det blev ett köp som jag kommer använda många fler gånger, och inget man bara slänger in i gardroben efter en användning (har en tendes att det blir så vid stressköp). Ikväll så firar vi Lina som fyllde vuxen i torsdags, och det blir sushi och goa vänner. Kan bli en mycket fin kväll! Puss

Shoes x 3

Något par får mer än gärna flytta in i min vår och sommargarderob

Romeo & Juliet

lite bilder ifrån denna vecka, har bara myst runt hemma, kollat grammyawards kl två på söndagsnatten och pluggat. Vill bara somna och vakna igen om tre veckor och då ska allt bara vara borta. Himla mycket att göra. Idag däremot så har jag inte pluggat, utan for iväg med mamma och mormor för att kolla på tyger till min balklänning som ska göras. Ja, jag vet att ni tänker " det är lång tid kvar" och ja, det är relativt lång tid kvar, men bättre att vara för tidigt ute än för sent. Planering ligger i blodet på min familj tror jag.
Ikväll blir det superlugnt, ännu en kväll, men jag tycker det är rätt skönt faktiskt. Förresten, Grattis till mig och alla andra vid namn Julia och Julius. PUSS

Sweet eighteen

Grattis till min blonda favorit!! 18 år, och jag blev yngst. Jag hoppas du haft fyra superdagar i Paris, men tur nog kommer du hem idag! Du är bara värd det bästa, I love you!

Be my valentine

Denna dagen så går mina tankar till mina närmaste och käraste. Hoppas ni har en fin alla ♥ dag

The grammys

Suttit och kollat igenom dom nominerade och lite red carpet bilder. Inatt, svensk tid, så sänds Grammygalan 01.55 på Tv11. Jag planerar att iallafall kolla en timme inatt, men vi får väl se helt enkelt om jag orkar, haha. Idag har det varit en fin fredag med sol och värme, så var ute och gick en sväng innan med mamma och bror. Hoppas ni haft en fin söndag!

Im not gonna write you a lovesong

Drog til Skandinavium och genrepet för melodifestivalen, såhär igår. Och det var en trevlig kväll faktiskt. Även om inte jag är värsta mellofanet. Men musik är ju aldrig fel. Och vissa låtar var faktiskt ren överraskning, så för er som ska titta ikväll har en omgång som var betydligt bättre än förra veckan.

Charlie Brown

Coldplay, By far världens bästa band. Kör deras plattor på repeat under mina bussresor och ensamstunder. Hade kunnat döda för deras konsert i Stockholm i augusti. Hört att det är slutsålt, men ska nog ge mig in i fighten ändå.

Hurts like heaven

Asså.. vet inte om ni märkt det.. men jävlar vad kallt det är ute. Rent ut sagt bedrövligt att gå till bussen varje morgon, och behöva gå ut för att komma till skolans matsal. Freakin' cold. Iallafall, lovade mig själv att plugga som ett djur denna vecka för att slippa allt på lovet. Verkar bli ett plugglov nu ändå, så roligt. Är inne i en sjuk period i skolan nu och allt ska in typ veckan efter lovet, då jag är på praktik (?!?!?!) tajming. Aja, ni förstår varför jag inte ens orkat skriva detta i veckan. Imorgon är det fredag, slutar halv tolv och åker till göteborg och mellogenrep på kvällen. Ja I guess thats it. Vi hörs till helgen, PUSS

enough of winter

finns så mycket skor jag villl ha.. tänker till sommaren byta ut traditionella vita converse till gråa, och införskaffa mig flertaliga par ballerinaskor i olika färger. Vill ha vår nu faktiskt, -18 är ju inte roligt.

Follow

Tänkte bara kika in och säga att ni kan följa mig på instagram @juliakaarlsson och twitter @juliakaarlsson. Betydligt mycket mer uppdatering där denna vecka! Ska kickstarta här till helgen igen!


Before you know it

Det söndag, och jag är inte alls särskilt sugen på att sätta igång ännu en skolvecka.. Men men. Bloggen, kan jag säga redan nu, kommer hamna i kläm. Har bestämt mig för att plugga rätt mycket för att slippa kvävas utav det under lovet och min praktikvecka på BT. Så nu vet ni det! Hoppas ni haft en fin och bra helg!! Puss!


Pre-prom

Här har ni lite bilder ifrån igår kväll. Jag befann mig i salongen från kl 16.00-22.00. Vi blev fixade och hade det riktigt trevligt. Det borde komma upp lite mer bilder på klänningarna på facebook osv, så då lägger jag upp dom. Lite backstage får ni här.

Promise

Lovar att jag ska lägga in lite bilder från igår och visningen vi gick! Men gör det lite senare idag, funderar på att köpa hem sushi idag.. Sjukt sugen på det.


My tomorrow

Lovade ju att berätta om imorgon, frefag alltså. Imorgon kväll så kommer jag och massa andra tjejer i tvåan på teknis gå en visning för treorna på skolan med balklänningar. Det ska bli rätt kul ändå, massa klänningar, smink och hår. Ska försöka ta några bilder åt er! Pussss


20120201

Hallå ni, har haft en seg dag.. Allt har verkligen gått långsamt och jag är fett trött. Men stack ner till stan och fick med mig en tröja hem som jag kollat på tidigare. Nu så sitter jag och väntar på att ett solarium ska bli ledigt. Hoppas ni haft en fin dag! Puss


RSS 2.0