Ops

Hamnat lite i kläm här sen i söndags, men är snart tillbaka!

Mothers day

Varit iväg och firat morsdag på diverse håll och har nu slått mig ner i soffan för att kolla big brother samt käka grillat. Fin söndag och fin helg som sagt! Imorgon börjar jag klockan ett och kan därav sova gott. Den sista riktiga veckan i skolan startar imorgon, feelin' excited.

Cheers to the freakin' weekend

Igår hade jag en sjukt produktiv dag tillsammans med Lina. Sov hos henne och sen hann vi med att städa efter grillkvällen, sola och bränna oss, gå och köpa glass, göra klart en hel samhällsfilm på fyra scener och redigering av den och kolla Eurovision. Grattis Sverige och Loreen. Har haft en mycket fin helg, tänk om några veckor, då kan hela veckorna se ut på liknande sätt. Alla tummar upp, nu ska jag dra iväg och fira morsdag och kika på brödernas fotbollsmatch!

Barbeque


I fredags annordnades det grill och riktigt gött häng med klassen hos Lina. Hemmagjorda burgare, skratt, tjöt och bad. Mycket bra fredag med EK10B!

Fight for your life

SJukt varm dag. Skrev nationellt prov i morses och vet inte alls hur det gick eller känns.. Efter det så har vi suttit på Borås arena hela dagen för att kolla in arenakampen som vår skola, teknis, faktiskt tog hem iår! Sen stack vi hem till mig för lite chips och avkoppling och jämförde brännorna. Jag har den fulaste, någonsin.

Back in the summer of 69'

Hade en fin söndag med värme, så slängde mig ut på balkongen, någon som kanske tyckte det var lite för varmt var väl morföräldrarnas hund, stackars tjejen.
Nu så ska jag alldeles strax sticka iväg till skolan, börjar sent idag pga av nationella prov och inställda lektioner, skönt kan man säga! Efter skolan blir jag kvar en stund för att fixa med ett arbete som ska redovisas på fredag, och sen måste jag åka ut till sandared för att hämta massa kläder. Har nämligen börjat sälja av grejer som jag inte har användning av på Borås loppis. Rätt roligt faktiskt haha. Det är sol och jag är redigt glad över det, ska låta spökbenen blända gatorna i Borås idag.

Set the world on fire

Har haft en fin långhelg hittills. Igår var jag först i Göteborg oc sen satt jag och Lina hemma hos mig och hade det fint innan vi stack till krogen. Hade en riktigt trevlig kväll med vänner och skratt. Idag så bestämde jag mig för att gå av mitt lilla bakrus. Har precis fixat till mina total sabbade naglar, ska ha en fortsatt skön lördag, och hoppas ni har det med!

Deeper love

Idag får ni stå ut med ett bildlöst inlägg. Men slänger in en låt som blir bättre ju fler gånger man hör den.
Idag trotsade jag vädret och gick en mil med Lina. Sjukt hur mycket det regnade och det såg bokstavligen ut som om vi tagit en dusch. Men det var skönt att gå av sig! Gjorde även klart det sisa jag hade klart på slutuppgiften i rättskunskap, är praktiskt sett klar med hela kursen, klapp på axeln! Nu så ska jag mysa vidare i onepiecen och värma upp min kropp som fortfarande är rätt kall efter milen. Imorgon åker jag till Göteborg över dagen och framåt kvällen blir det utgång!

It lights me up

Hade endaste en timmes lektion idag sen gick vi på långhelg. Sjukt skönt med lite längre helg. Pluggade lite när jag kom hem, för att slippa sitta med det under mina lediga dagar, men insåg just att jag kommer nog få ägna iallafall några extra timmar till det, men det ska jag nog stå ut med. För ett tag sedan så kändes det som om allt bara gick emot mig och jag drunknade ett tag i skolans måsten, men är på tårna igen, allt blir lättare för varje vecka som går. Ljusare och bättre tider är påväg.

Today is the day

De vita brallorna köpte jag i Stockholm för 99:- på H&M, ett bra kap!


13th of May

Grattis till konfirmationen får jag säga till bröderna, och resten med förstås! Har käkat gott och hängt med släkten sen kl 11 imorses, kom i underfund med hur jäkla tråkigt det är att stå och titta på när andra får pengar och presenter.. suger ju, haha. Men men, grattis till er!
Nu ska jag bara ta det lugnt denna söndagen och njuta av att det är långhelg veckan som kommer!

Schneiders

när jag inte pluggar gör jag detta, sitter och lyssnar på sjukt grymma människor på youtube, och idag fick killarna Kurt och Max Schneider stå för nöjet, sjukt duktiga killar!

Dresses

Har hittat flertaliga klänningar som intresserar mig.. något till avslutningen kanske!

BUSY

Det blir dåligt här under veckorna nu, har sjukt mycket att stå i och göra i skolan. Det drar ihop sig till skolavslutning och våra nationella har dragit igång. Ja, som sagt, fullt upp dom sista veckorna, är ju inte direkt sugen på att gå om ett år.

Jeans & leather

Igår var en väldigt bra fredag. Åkte till Göteborg för att käka godaste hamburgaren som finns och lyssna på Maskinen. Men vi åkte hem rätt snabbt för att sedan dra ut i Borås med några vänner och ett födelsedagsbarn. Hade en riktigt bra kväll! Resten av helgen blir lugn med en del plugg imorgon.. är ju antiplugg på lördagar, så då får man hugga tänderna i det på söndagen..

Update

sedär, då har jag tagit ikapp förra veckans bloggning som inte blev av pga av kortegen. Med handen på hjärtat tycker jag att det är lite småtrist att det är över och det är ett helt år kvar till nästa gång, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Förresten, vilket jäkla väder det varit idag, blir lycklig när solen värmer och folk går runt och är glada! Ska ta och hoppa ner i bingen strax, har varit vaken lite för många timmar under senaste veckan.. Puss!

Kortege, årets bästa vecka


RSS 2.0