back to basics

är nu tillbaka i sandared, jobb i veckan och då är det lättast att redan vara på plats.
Gårkvällen var rolig, men avslutade den ganska tidigt och begav mig hemåt. Idag så har jag inte gjort många knop, och fortsätter i den stilen resten av kvällen. Här är några bilder ifrån torsdagen när Petter spelade. Nämnde ju att vi hade rätt bra platser, och visst hade vi! På taket. Käkade sushi med mimmi på sandvallsplats.

Cheers

surrat runt i stan hela dagen med papa och bröder. Köpt saker till rummet och lite annat till lägenheten! Nu så har jag precis gjort mig iordning lite, för om en stund så kommer lina och emelie över, sen så vankas det lokalfest lite senare! Hoppas och tror på en bra kväll! Skål!


friday friday friday

det är fredag och andra arbetsveckan är gjord! Halva tiden kvar och nog ska det gå!
Har precis duschat, har haft jeans på mig, kört i uppförsbackar med rullstolar osvosvosv, krävs en dusch när man kommer hem då.
Men ikväll så tänker jag bara dega hemma, eftersom vår tv inte funkar här än, så ska jag nog ta mig tiden att kolla på filmerna jag laddade ner för ett tag sen. Imorgon däremot så blir det antagligen lite fart och fläng!

thursday

trivs i stan och har inga problem med att vänja mig vid det nya. Ska ta tag i mitt rum till helgen, så kanske kan jag slänga in lite bilder på det då.
Annars så fick jag med mig mimmi hem efter jobbet. Käkade sushi, mötte upp Lina och Emelie för att kolla på Petter som ekade i staden idag, och fick sedan störtsköna platser på ett tak. Show you later on. Men nu ska jag strax hoppa ner i bingen och ladda för sista arbetsdagen denna vecka. Hoppas ni får en grym fredag!

Moving

Jobbar även idag, as you know. Men har rast för tillfället, och eftersom uppdatering saknades igår så tar jag igen det idag! Slutar klockan fyra idag och då bär det hem, packa ihop My stuffs och sedan så flyttar jag in till pappa och vår nya lägenhet! Alltså blir det första natten där ikväll! Lite spännande! Annars så händer inte mycket i mitt liv just nu. Jag knegar på.

just beginning

veckan är igång igen, andra veckan på jobbet, vilket innebär två veckor kvar! Bakade smulpaj, åt smulpaj och spelade femkort idag. Har det inte så hemskt jobbigt. Men är alltid vråltrött på eftermiddagen ändå.
Jaja, hade inte mycket annat som var vettigt att säga. Inte ens detta inlägget var så vettigt. Men japp, lever det gör jag!

raspberry & blueberry

världens godaste smoothie med hallon & blåbär och en skvätt honung. Skulle kunna leva på det.

Grattis mina fina

Världens bästa bröder fyller 14 år idag. Hoppas ni får en bra dag, för ni är värda det bästa!


weekend

hade en okej kväll igår, käkade kebabrulle, kom hem, käkade werthers med emelie och john.
Idag så har vi alla tre legat och slöat på soffan. Nu är jag själv igen och slutförde min inslagning till mina bröder som fyller 14 idag! Kändes som om jag skrev nu bara för att skriva något.

put a ring on it

ingen som helst inspiration till kläder just idag. Sex fingrar av tio kläs av ringar. Utöver det blir det något svart.. klänning, jeans, shorts.. det vet inte ens jag.

Set fire to the rain

idag så dansar jag runt här hemma till Adele – Set Fire To The Rain (Thomas Gold Remix)

spending my money

Stack in till stan vid elva för att hitta något till mina bröder som fyller 14 imorgon! Sen för att fördriva tiden så blev det lite shopping till mig med! Idag så blir det lite ståhej på hestra med Emelie och Lina och andra människor!


Ålderskris

tror nog mitt arbete har påverkat mig lite. Känner mig omkring 60 år äldre.
...ursäkta mina hemska naglar. Mår nästan dåligt av att se på dom. Ska ta bort det rosa genast. Nu blir det neutrala naglar i tre veckor.

question

Jag jobbar på ålderdomshemmet här ute i Sandared. Matar, diskar, fikar, kör rullstol och pratar högt dagarna till ända!

every teardrop is a waterfall

Då var min första vecka avklarad. Ska strax ta mig fram till ICA. Här ska det göras smoothies och äta 70% choklad så att det sprutar ut ur öronen.

... bilder från häromdagen.

I feel my heart start beating to my favourite song

snart första veckan gjord.. så allt rullar på. Var ute och gick en sväng med två damer och min "kollega", dansade lite i köket osv. Imorgon kan det bli bak igen.. men då vaniljbullar.
Legat på soffan sedan jag kom hem och det var det bästa på hela dagen. Har efter att tvekat på denna låt, nu fått sånt där jobbig jag-kan-inte-sluta-lyssna problem. Coldplay – Every Teardrop Is A Waterfall
Ska snart hoppa in i duschen!
...syndade idag. Efter jobbet sprang jag in på ICA. Var värd det.

easy living

Jobbat nu i två dagar, imorgon onsdag, så har halva veckan gått. Fan asså, tiden går rätt fort ändå. Men inte gör vi många knop iallafall. Igår bakade jag och min "kollega" kladdkaka, idag bakade vi kanelbullar. Snacka om easy life. Satt och tjötade och hade frågesport från typ halv ett till tre, och vid tre så slutade jag. Men jag klagar inte!
Hade problem med min mobil idag, fick återställa allt osv. Men det löste sig rätt bra efter en timme. Jag grät.. tror inte det är okej. Obsessed with my iphone. Kan man få en diagnos för det?
Såhär ser jag ut varje dag.. jeans, enkla toppar, converse och hästsvans. Mindre kul.
..nu blev det mycket text.. men ah, jag jobbar vidare i arton dagar till, och vi hörs när vi hörs!

four weeks

ska nu hoppa in i duschen och efter det typ krypa ner i sängen.. somnade på soffan och sov en halvtimme. Tröttheten slog mig. Imorgon börjar jag ju jobba med. Fyra veckor av arbete väntar. Så jag återkommer imorgon om hur min första dag var!

In my hometown

Är nu hemma igen. Har haft en bra helg i Varberg med goa vänner! Vi har spelar minigolf, hängt i stugan, legat ute på altanen till stugan, solat och badat på stranden, käkat god glass från tre toppar, ätit god mat och haft en dag med strålande sol och värme!


Varberg

Jo det var regn igår, men jag hade en bra kväll. Nu så har jag packat väskan och åker till Varberg över helgen med några vänner! Gött Gött!
Kommer nog bli glest här men hoppas ni har bättre saker för er! Vi hörs på söndag I guess!
Kram!

Sång på sång, det ekar över hela staden

drar alldeles strax in till stan och kollar in när Maggio spelar på torget här i Borran. Ett ösregn har väl ingen dött av.. eller?
haft en alldeles stilla dag.. käkat nachos och guacamole som en idiot och luktar vitlök långa vägar. Watch out.
Här har ni en bild på mina tunna ringar och ett av mina nya nagellack. Kunde slita mig från mitt korallröda idag.

speechless

onsdag, och jat har ännu en "hanging around" dag. Funderar på att ge mig ut på en powerwalk snart.. men får se hur det blir med det.. inte jättetaggad. haha.aja, låt se vad som sker.. kanske tar det imorgonbitti istället.
Till helgen så har jag lite planerat med några vänner! Men mer om det imorgon kanske. Aja, har inget vettigt att säga egentligen, men lever det gör jag iallafall!

without any worries

tjenare tjenare, idag så är det inte lika fint väder.. okej, det är sol, men väldigt molnigt och blåser som tusan här. Fast det blåser ju alltid mer vid vattnet.. kanske har ni asbra väder i resten av borås. Vad vet jag.
Men jag är iallafall hemma.. har inte planerat något. och helt ärligt så stör det inte mig. Skönt att bara va, gå runt i myskläder på dagarna och göra det man vill.

sometimes


Get rid of all the hesitation, it's time for you to seize the day

Har inte mycket mer än säga att jag haft en bikini och altandag. Ska ta mig ut på en powerwalk strax!

Take what you need and be on your way

idag har det ju faktiskt varit rätt varmt, och även rätt soligt mellanåt! Min vän Lina var bra nog och lånade ut fortsättningen på Elsas mode (som jag läste ut förra veckan.. efter att den legat vid sidan av sängen sen i Julas), så den har jag satt tänderna i. Gick från att läsa statusuppdateringar på facebook till att bli en Bokmal. Var iväg och körde en powerwalk med för en stund sen, kanske börjar dagen med en imorgon!

skapligt trött

herregud är allt jag kan säga om dagen.. Jag och pappa lämnade sandared vid halv tio i morses och styrde bilden mot Jönköping. Flängde runt på Ikea, kom ut med alldeles fulla vagnar och en säng, käkade, köpte tvättmaskin och var inne och kollade på andra möbelaffärer. Var i lägenheten vid fem och packade ut allt.
Och nu är jag hemma i sandared igen.. Vill bara flytta in nu så att jag kan få göra klart mitt rum!
Galet trött är jag och stannar därför hemma ikväll, på soffan, eller kanske spelar sims, vem vet.

en bra dag

Har haft en bra dag faktiskt. Åkte in till stan för lunch med Lina, Julia & Emelie! Gick på stan och jag köpte tunna silverringar, bästa köpet på länge (jobbigt när man kan känna så för små tunna ringar). Sen åkte jag hem, och spelade sims 3 som jag fått ner på datorn. Sånt där happy moment, för jäklar vad jag hade lust att spela det! haha.
Nu ska jag strax sova, för imorgon drar jag och pappa till ikea för att köpa lite grejer till mitt rum!
Godnatt godingar!
från idag.. blev lite kallt när regnet väl kom. Inte var det chockerande direkt att regnet skulle komma.

goodnight

hade en mysig och trevlig kväll med fina tjejer inne i stan, vi satt på espresso house någon timme eller två, sen när det började tjockna på med folk som skulle få skymta danny, så begav vi oss till parken med kebab och emelies alltid lika goa smörgåstårta från hennes jobb som vi fick smaka på (skulle kunna leva på smörgåstårta tror jag).
Efter att blivit attackerade av mygg så begav vi oss hemåt. Och nu så ska jag alldeles strax krypa ner och sova några timmar!
Imorgon så lunchar jag med några tjejer! Varav den ena åker till Italien på Lördag. Sjukt avundsjuk.
när inte mobilen står till tjänst så gör Photo booth det. Godnatt puss till er mina fina!

as long as you live


i might steal your clothes and wear them if they fit me

idag har det bannemig varit varmt och jag blev lite törstig under soltimmarna.
Palladium, vit klänning, jeansskjorta och piloter.

long time no see

Hade en trevlig fika med massa goa tjejer! Var längesedan jag träffade dom, men nu så!
Har typ precis kommit hem och har övervägt att ta en powerwalk.. ja, nej, ja, nej, JA. Så ger mig ut på en sådan såhär på kvällskvisten.
Simma lugnt!

mycket kort sagt

hade en trevlig kväll igår! Ligger idag ute på min balkong och läser, en ska vid fyra tiden ta mig in mot stan för att möta några vänner för en fika!

dance the night away

ska snart dansa iväg hemifrån och till en skön tjejkompis i sjömarken! Kan nog bli fett!
Har vant mig vid min ljusare kalufs idag med. Färgen är istortsett återställd nu, och inte saknar jag det bruna just nu iallafall!
Ikväll ser jag ut som följande faktiskt;
det är fan i mig inte lätt att använda kamera..

just hanging around

Har haft en hemmadag, suttit ute på balkongen och läst, målat naglarna osv. Ska snart hoppa in i duschen! Ikväll blir det gött umgänge med vänner!

always look on the bright side of life

har gett mig på ett till försök med avfärgning, har sköljt ut det och det ser rätt bra ut! Men man behöver nästan vänta till dagen efter eller några timmar för att se hur det verkligen blir. Men än sålänge så ser det bra ut.. vill inte vara sådär höstmörk som jag varit.
.
Nyår 2010-2011
I våras
och nu sitter jag med något betydligt ljusare hår! även om mina iphonebilder med grotesk skärpa kanske inte visar riktigt det ljusa. Men orkar faktiskt inte hålla på.

kanske är det dags

Hade med mig träningskläder nu under dom dagarna jag var borta men, efter en och en halv vecka på latsidan så snörar jag på mig mina easytones igen! Det blev inte alls någon träning för mig varken på Tjörn eller på Tanumstrand. Var påväg ut en morgon, men stängde av alarmet när det ringde och somnade om istället.
Så nu tar jag mig faktiskt ut, för en gångs skull.

Note


Get caught in the race of this crazy life

Kom hem till Sandared vid tre idag, packade upp, gjorde mig i ordning lite, och stack sedan hem till mimmi för att träffa henne och Emelie, käka smörgåstårta och gå igenom missade dagar tillsammans. Vi har nämligen inte setts sedan skolavslutningen i början av Juni... kaos nästan!
Men nu är jag hemma igen, och ska, nu efter en och en halv vecka på annan mark, sova i min egen säng. Galet härligt! Har nog allt saknat den!
Hoppas ni haft en bra dag, och gör som jag, håller tummarna för sol och gött väder imorgon!

close up

några bilder på lite detaljer under dessa dagar... lovar liiiite roligare inlägg när jag kommer hem..

sista kvällen

drar ut och käkar nu med stuggänget här, fullt hus kan man kalla det! Denna kväll är våran ssta kväll här denna veckan. Far hemåt imorgon och ser fram emot att träffa mina två fina vänner som varit i Spanien (och inte träffat sedan skolavslutningen i juni!!!!!!!) plus alla andra fina vänner!
Hoppas ni har haft en bra dag och får en fin kväll!

coral

idag är det lite sämre väder här.. så idag står inte mycket planerat!
ny korallfärgad, oversize tröja, pretty simple

RSS 2.0