20120130

En rätt lugn dag faktiskt. Stack iväg med ett gäng tjejer och provade ut klänningar till fredag. Berättar mer när det närmar sig! Tog en fika och hängde lite, sen tog jag och lina oss en kvart i solariet, det var riktigt gött. Ska ta och läsa massa sidor i svenska boken nu, men vi hörs!

Shake it out

Denna låt får stå för min helg. Har haft en bra helg och hoppas ni också haft det! Firade Emelie igår och sen slutade vi upp på efterfest hos mig, mycket trevlig kväll! Lina sov här och har nu begett sig hem. Dags att ta tag i plugget, så roligt. Vi kanske hörs senare idag, man vet ju aldrig.

At home

Denna fredag så håller jag mig hemma. Imorgon så vankas det artonårsfirande, så lite lugn och ro behöver man väl. Ska ta och titta på någon film nu, gud vet vilken. Vi hörs imorgon mina fina!


Blue

Igår var det accentfärgens dag och jag letade fram en favorit till armband.
Haft en helt okej dag, käkat lasagne och pluggat lite. Ska hoppa in i duschen om en liten stund och sen läsa i en engelskabok. Det är mindre roligt, men men! Imorgon är det fredag, hoppas ni är taggade för den.

no hunger

herregud, vilken matdag rent ut sagt. Började dagen med fika på kinesiskan, sedan så blev det födelsedagslunch på jensens med nästan alla tjejer i klassen och på lektionen efter det så körde vi igång andra fikasessionen, födelsedagsfika. Gode gud asså. Men nu ska jag hoppa in i duschen! Ha en trevlig kväll!

Happy Birthday dear

Världens finaste Emelie firar idag 18 år. Tiden går så fort när man har roligt, och roligt har jag alltid med dig! Idag är det din dag och du är värd det bästa vuxna du. Du är guld värd, I love you.

As time goes by

Måndag igen och jag startade veckan med en redovisning, gött att det är gjort! Kom hem och slängde mig på soffan,legat där, tagit en dusch och förflyttat mig till sängen. Ska ta och sova och känna mig hyffsat pigg till imorgon, näst intill omöjligt att känna sig pigg, men det är en stor dag för en av mina bästa vänner, och inte ska jag gå runt och vara seg och dryg då! Tiden går så fort, just nu så är det ett bra tecken.

Corona & Lime

Slänger in en låt som min vän Lina spelade för mig. Dille på den nu. Så den fick vara veckans låt faktiskt.

20120122

Godmorgon, kan ju passa på och skriva nu när jag redan sitter framför datorn. Men jag gör något så ointressant som pluggar. Redovisning imorgon bitti, går nog bra.
Annars så hade jag en skön kväll igår, spenderade kvällen hemma hos Lina med lite andra vänner med och kollade in P3 guld, käkade och bara hängde. Hoppas ni haft en fin helg!

Got yourself a hobby

Här har ni min nya hobby. Balen ligger 1,5 år framåt i tiden. Men för några dagar sedan så hamnade jag i någon stress och panik över detta och börjde skissa som en idiot. Och nu har jag fått dille på det. Kan sitta i timmar bara för att det är lugnt och avslappnande. Så kanske får ni se lite andra skisser i framtiden. Om man bara kunde sy med.

20120120

Åh ljuva fredag. Asså jag har hittat min nya hobby. Ska ge er en smygtitt på den. Skulle kunna sitta i timmar.
Men nu ska jag mysa vidare hemma i soffan! vi hörs mina fina!

Thursday

Hade en redovisning idag, och det gick bra! Så skönt att kunna slappna av denna torsdag. Vill bara ha helg och ledighet just nu. Har precis tryckt i mig lite yoghurt och ska bara ta det riktigt lugnt resten av dagen. Åh, jag gillar sånna här dagar, hade varje skolvecka varit såhär lugn så hade ju inte skolan varit något problem. Hm.. nu har jag inte så mycket mer att meddela er. Men looking forward till helgen.

Any ideas

Out of ideas just nu. Har inte haft något kul för mig hittills i veckan. Snackar med er när tankeverksamheten satt igång igen.

Weekend

Då var det söndag igen. Har tänt lite ljus på rummet, lyssnar på musik och tjötar med mina fina över internet. Thank god for internet. Var och fikade tidigare och lämnade inte bordet förrän vid halv sju tiden. Med bra sällskap så kan man slå ihjäl många timmar. Har så fina vänner runt om mig.
Imorgon är det måndag, ännu en skolvecka att sätta tänderna i. Hoppas ni också haft en bra helg! PUSS

You make me wanna die


Celebrate good times

Hemkommen från kusinens kalas. Han firar 18 år idag och gick från lillkusinen till storkusinen (trots att han alltid varit två månader äldre än mig). Sov sådär jobbigt länge imorses, och planerar att komma upp lite tidigare imorgon, ska få lite plugg gjort, samma visa varje söndag. Sen ska jag även till pappa, det innebär en vecka med lite längre sömn på mornarna. Tror det ska komma upp en skön melodi till imorgon förresten.
Hoppas ni haft en fin lördag, eller har en fortsatt mycket trevlig sådan!

Everybody talks


Somebody That I Used To Know


Friday the 13th

Åh ljuva fredag igen. Fasen, denna veckan gick rätt fort trots allt. Hoppas hela terminen går lika fort, för jag har sjuk sommarabstinens. Jag och mina fina vänner har fantiserat om sommaren i två-tre dagar, can't get it out of my head.
Anyways, matteprovet gjort, och slutade kvart över två, snälla vikarier gillar vi. Åkte hem och har nu kommit igång med övningskörningen, tummen ur på den. Käkat gött och bara njutit utav att få vara lite ledig igen. Inte helt återställd sen lovet I guess, kan nog unna mig en sovmorgon. Har tidsinställt lite musiktips åt er, diggat bra musik i lurarna nu i några dagar, första kommer upp direkt efter detta inlägg!
Fredagen den 13;onde med, dagens otur låg i att vi inte hade några chips hemma, känt ett sug efter det idag. Men mamma slängde ihop chokladbollar, och det dög rätt bra.
Långt inlägg, peace!

Math

Bloggen hamnar i kläm till imorgon.. har spm sagt matteprov imorgon bitti! Ville bara kika in och checka läget. Hoppas ni haft en bra vecka hittills och en fin torsdag!

Supergal

Jag har världens finaste vänner, without doubt. Påminner mig själv och blir påmind om det varje dag.

caught in the middle

Sitter och pluggar matte. Heregud vad seg jag är i kolan efter lovet. Minns ju ingenting. Kul med prov på fredag då! Vi hörs kanske senare, just nu så hamnar allt lite i kläm eftersom skolan satt igång och vi kastades rätt in i allvaret med en gång!

Hair

Januari-Maj så var det väldigt mörkt.
Klippte mig och gjorde min första avfärgning under sommaren. Operation orginalfärg var igång
Hann bli lite solblekt iallafall
Och nu befinner sig färgen som på bilden till vänster. Frisören tyckte att jag hade gjort ett bra val som valde att gå tillbaka till min orginalfärg och utväxten jag stått ut med detta år har nu börjat bli mer naturlig. Jag är rätt säker på att jag inte kommer bli lika mörk som första bilderna igen. Trivs bäst i orginalet. 2012 blir hårets år. Ska göra allt för att få det sådär långt som jag en gång hade. Välkomnar alla tips!

Feel so close

avslutar lovet med skitgrym musik, Calvin är aldrig ute och cyklar

Collage

mitt lov i collageform

Changes

Bytte bana från familjemiddag i Sandhult till skönt umgänge och lite bröt på Bergsäter. Så beger mig in till stan för att ta farväl av lovet nu.

Long day

Känns som om jag varit vaken ett dygn i sträck. Igår kväll så kom Lina, Emelie och Moa över och sedan så drog vi iväg till bergsäter och vännerna där. Det blev en trevlig kväll med både fest och hockey in på sena natten. Jag och lina landade hemma hos mig kl 5 och stupade på soffan med en gång.
Fan vad jag gillar lov. Sorgligt nog så lider det mot sitt slut.


Before I die


this evening

Hemkommen från mormor och morfar nu, proppmätt och har krängt på mig lite mer bekväma kläder än jeans. Sitter nu och pratar med lina min fina på facebook, don't you love att det går att videosamtala där nu.. ja jag vet att det finns skype, men jag är ju trogen facebookanvändare så fan vad det underlättare. Så nu vet ni vad jag känner för videosamtal på facebook, tummar upp.

20120104

Blev ingen uppdatering igår för jag hann helt enkelt inte med det. Är ju på lov som ni vet. Men Lina kom hit och vi göttade oss med bär och glass, jäkla gött. Lite senare så käkade vi pizza och kollade fotboll med några vänner. Go tisdag. Idag så ska jag kanske få lite plugg gjort, och lite senare så ska jag iväg till morfar som fyller år. Ha en störtskön onsdag!

One day

Igår kväll så tänkte jag kolla på en film som jag kunde somna till.. det slutade med en gråtfest mitt i natten och jag låg klarvaken och var helt fast i filmen. One day är verkligen en film att rekomendera. Idag så vaknade jag runt halv tolv, tog mig ner till stan för att köpa lunch, dagens lunch, sushi. Gick hem och käkade och kollade på Eva och Adam. Annars så har jag bara bedrivit tiden med att ta det väldigt lugnt.

New years eve

Hade en riktigt bra Nyårsafton! Vi började kvällen hemma hos mig med lite drinkar, mat och massa dans. Sedan så anlände vi till nästa destination efter en minst sagt rolig taxiresa haha. Väl där så hade vi riktigt trevligt och det blev massa tjöt och dans även där. Så jag började 2012 på ett mycket bra sätt. Tackar för det!
Hoppas ni hade en toppenkväll oavsett vad ni hade för er! Imorgon så börjar året på riktigt tror jag, legat på soffan och käkat pizza med vänner idag.

RSS 2.0