Victoria Secret

Sitter just nu såhär på kvällskvisten och kollar in Victoria Secret fashion show. Här kan ni som inte kollat årets visning se den med!

Bangkok

Guld/bronsfärgat nagellack från Mavala. Gillar

20111128

Har inte riktigt tid över till bloggen just nu. Men snart så! När denna skolvecka är över så ska det nog bli betydligt bättre!


Wind

Varit tomt här idag. Men nu så kryper jag till kojs och säger Hejdå till denna jobbiga vecka som varit, medan livet kastar mig in i en ny. Så ja, plugget försvinner inte med vinden iallafall. Hoppas ni haft en bra helg, det har jag!
Och vi kan väl hålla tummarna för att ingen utav oss blåser bort. För det var då tusan vilket väder.
Lite kvällssurr. Godnatt!


Dreaming is believing

Hänger på soffan ikväll. Kollar på Så mycket bättre och förundras över vilken mjukis den där E-type är. Har ni någonsin känt att "åh just det där programet eller serien skulle jag vilja vara med i" ? Lite så känner jag nu, skulle vilja vara världsbäst på musik och få hänga med andra musiker och få höra dem göra tolkningar på en egens låtar. Alla har vi drömmar. Ska snart ta mig lite glass och varma hallon tror jag. Drömgo lördag!

Yesterday

Hade en så skön och lugn kväll igår. Pizza, glass med varm frukt och fina vänner. När de hade begett sig hemåt så tände jag ljus på rummet och somnade riktigt skönt sen. Vaknade upp i en lika tom lägenhet som jag somnade i, eftersom pappa var i stockholm. Känns flummigt det här inlägget, men just nu är jag så utvilad att jag nästan är trött. Gissa vad jag ska göra ikväll.. jo bara ta det lugnt och sappa mellan tv-kanaler.

Read all about it

In my face, fixade ett VG+ på kinesiskan. Över all min klagan och slit så kändes det grymt. Ikväll så blir det idol, pizza och mys med E, L & J. Ska bli gött att bara ta det väldigt lugnt idag. Det är ju så roligt väder nu med, så man har ju egentligen lust att vara ute... eller inte. Hoppas ni får en fin helg och fredag!

Heartbeats

Gjorde mitt omtalade prov och vet inte alls hur det gick, käkade efter det lite sushi med E & L för att dämpa ångesten igen. Lyckades rätt bra. Idag är jag pluggfri och imorgon är det fredag, yes! Lutar åt att jag ska ha en fin helg med fina vänner. Kanon!

Stupid


Sitter just nu i Skype och försöker bli några hjärnceller rikare.. Hört att det inte går att bli med flera om man redan förlorat dom.. stämmer, för jag lyckas fan inte. Känner mig totalt pantad och skittrög. Ska bli roligt med prov imorgon! Jag blir nog uppe i någon timme till. Heja Sverige!

Dislike

Ja.. suttit hela eftermiddagen med samhällskunskapen. Dags för prov imorgon och det kan vara det sjukaste på länge. Köpte med mig världens bästa kanelbulle hem för att dämpa min ångest. Dock hjälpte det inte för nu sitter jag här och är mest irriterad över att Sverige har en regering och riksdag som beslutat att jag ska ha prov i Sveriges statsskick o grejer. Dislike. Hörs under bättre tider.

Just a little too late

Sena bilder ifrån lördagen. Fullsatt salong, sjukligt bra film, och jag hade en mycket bra kväll efter det.

Talk that talk

Rihannas nya platta levererar riktigt bra musik! Här får ni hennes album via spotify Rihanna – Talk That Talk

Sickness

Jag har varit hemma idag då jag verkligen inte är hundra. Tiden gick till att plugga.. men sen kom två fina vänner och piggade upp mig med lite fika, mycket uppskattat! Imorgon ska jag ta mig till skolan och göra ett prov i kinesiskan och sen så får vi väl se hur jag klarar resten av dagen. Ska försöka ta mig igenom den. Men nu ska jag fortsätta plugget.

I don't have the time

Skulle lägga in lite bilder ifrån gårdagen, men just nu så mår inte jag så superbra. Ni vet att jag nämnde att jag hade ont i ryggen, har väldigt ont och har legat ber i stort sett hela dagen. Som grädde på moset så känner jag mig febrig och riktigt seg. Vart kom detta ifrån liksom?? Har inte tid till att vara sjuk.


Saturday night fever

Påväg tillbaka till Borås nu efter en grym film! Dags att möta upp lite vänner för lite roligheter! Hoppas ni har en fin lördag!


Adrian Lux

Här har ni en låt ni kan slå på framåt kvällen. Jag drar strax in till stan för att möta Lina och sen beger vi oss till Göteborg. Sen får vi se var kvällen tar oss på vägen hem. Kanske blir det lite dans. Who knows.

Turning tables

får inte nog av denna superfina låt. Lite sentimentalt en Fredag.

Breaking dawn

Borås är rätt mysigt på under dessa tider.. även om granen är ganska hemsk.
Haft en helt ok dag. Ont i ryggen for some reason. Efter skolan tog jag och lina en liten fika, sen tog vi en tur i stan. Imorgon så drar jag iväg till Göteborg och går på bio med Lina!

Answer

Svaret till frågan på det här inlägget.
De finns att köpa på bl.a kicks, Åhlens, Style by Tyra och lite andra ställen kan jag tänka mig!

Get loose

körde på väldigt loose idag. Pösbrallor och stor silvrig tröja.
Slutade ganska tidigt idag och tog igen mitt misstag igår. Tappade båda busskorten. Så fixade det innan jag åkte hem för att spendera eftermiddagen med plugg. Nu så har jag lagt ner den verksamheten och ska ta och trycka i mig några pannkakor.

Foil nails

Riktigt sugen på att investera lite silversticks och klistra på naglarna i några dagar. Guldiga hade kanske också varit fint. Ska fundera i någon dag till.. och vem vet, snart så sitter jag kanske här med folienaglar.

I won't let the sun go down on me

Idag har vi haft fin solnedgång i Sandared
Men jag har inte varit ute för det.. har pluggat matte sen kl fyra. Men la det åt sidan för denna kvällen precis. Imorgon går jag på det igen. Vankas prov på fredag. Men nu så ska jag ta och kolla in modelljakten på kanal5 play och sen så ska jag ta en varm dusch och bli varm igen. Vet inte varför, men jag fryser konstant. Imorgon ska jag njuta utav en sovmorgon och att sista lektionen är inställd. Tidig hemgång och kort dag innebär det.

Getting ready

Gudars dåligt med bilder, men för tillfället så blir det så. Ska iväg på handledarkurs på bilskolan om en stund. Så ja, strax är det dags för mig att slänga mig ut på vägarna! Vi hörs!

In the middle of the night

Jo än är jag vaken. Sitter bara uppe för att vänta på resten av familjen. Pappa är på elfsborgsgala och bröderna håller till i Boråshallen. Har inte så stor lust att gå och lägga mig när ingen är hemma. Lite fegis kanske. Jag är trött, väntandes på att de ska komma hem. Lite irriterad. Och här har ni ett jäkla nattsuddigt inlägg.

Tired

Sa ju att jag ratade mariedal ikväll. Tro fasen jag satt på läktaren kl tolv fram till typ kvart över två. Hemma nu och ska sova så galet gött. Rätt trött tjej.


Dilemma

Ratar mariedal cup ikväll. Hänger hemma tillsammans med en fin vän, käkar skit, och kollar idol. Imorgon däremot spelar kusinen, så ska väl då ta och köpa mig en biljett in till Borås hallen. Hoppas ni har en fin fredag och en skön start på en bra helg!

golden finger

var inne på hm i måndags och skulle köpa nya silverringar hade jag tänkt. Köpte guld istället. Tycker det är lite finare och varmare till hösten.

Thursday

Inställt fram till halv två idag, så ska alldeles strax göra mig i ordning lite. Känns mindre noga idag. Inga planer för dagen annars, ska läsa lite ur en bok vi läser i svenskan, sen blir det nog lugnt. Hoppas ni får en bra torsdag!

Under your thumb, I can't breathe

lite skön musik denna onsdag

Yellow diamonds in the light

onsdagar är alltid jobbigaste dagen i skolan, alla jobbiga krävande ämnen på en dag känns det som, även ifall det kanske inte riktigt är så. Man vill bara gå hem vid lunch.. men så funkar det inte, bara att härda ut! Har iallafall två inställda lektioner imorgon, vilket innebär att jag börjar halv två och slutar halv tre. En liten kinesiska lektion på en timme bara. Annars då? var iväg med pappa och kollade på lite Korp-innebandy och sen skrev jag klart min svenska uppsats med! Nu ska jag krypa ner i soffan och njuta av att kunna sova länge imorgon!

Two girls in pink dresses

Bara måste lägga in den här videon. Tjejerna är fem och åtta år gamla och helt galna i Nicki Minaj, haha. Finns flera filmer så kan länka till channeln. Jag dör av skratt.
Här kan ni fortsätta kika in tjejerna, så jäkla hyper

open up your arms

var idag efter skolan, nere på stan och skulle fixa mina glasögon som råkade ut för en olycka igår och fixade mitt synintyg till transportstyrelsen. Stack ner till stan däremellan och fick med mig en vinröd blus som påminner om hm trendblusen med öppna ärmar. Okej, den ser typ likadan ut.

Birds flying high

Som ett offer för alla sociala medier, såsom facebook så har jag hoppat vidare till Twitter nu med. Just nu, fattar jag ingenting, och vem fan ska man följa. Men ja, det kommer väl med tiden.
Men ja, ville bara säga att ni nu kan följa mig på @Juliakaarlsson.

Music award

Har haft ett riktigt uppladdningslov, och det har varit ofattbart skönt. Gilla verkligen att kntegöra någonting ibland, och hela denna veckan har jag nog varit på det humöret i stora drag.
Avslutar mitt lov med att kolla på EMA.
Hoppas ni haft ett fint lov och en bra helg!


I told you so

Hade som jag sa, en pluggdag igår. Vet att jag om två veckor har en döden vecka om jag inte pluggar lite nu. Men, idag är det fredag och jag och pappa ska käka sushi. Två ggr samma vecka, allt går om man vill. Sen åker jag kanske ut till mamma en stund och gosar med lilleman. Hoppas ni får en fin fredag och en bra början på helgen!

Homework

Vaknade precis. Kändes att jag hela lovet fram till nu varit uppe och härjat redan kl sju på morgonen. Men gött att få sova ut. Idag så är jag lite avundsjuk på min fina vän Lina som åker till London idag, hon är väl typ framme nu. Så jag bestämde för att sitta hemma och vara avundsjuk, och plugga! Det blir roligt, nej.
Hoppas ni får em bra torsdag så hörs vi!


In the making

konstig form, misslyckad sprits, lite halvrolig stylning.. ja, efter allt det där så var vi klara med våra livs första cupcakes. Ingen av oss visste nog om vi skulle skratta eller gråta. Men ja, dom blev väl helt ok ändå.

Cupcakes

Sitter hemma hos Lina just nu och tar det rätt easy. Vi har käkat sushi och bakat cupcakes. Och att baka cupcakes var en ny erfarenhet. Lägger in lite bilder sen när jag kommer hem!

RSS 2.0